![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#161 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
![]() |
#162 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Oj - chyba jakieś kłopoty z albumem naszym, ale niestety zedytować nie mogę...
![]() |
#163 |
The Grim Reaper
|
![]()
![]() |
#164 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Ok, ogarnelam sie i teraz bedzie spotkanie
![]() Na poczatku trzeba bylo trafic. Jechalismy przez piekne gorskie miejscowosci jak: i Podziwialismy krajobrazy: Droga, po ktorej wjezdzalismy na gore nie zostala uwieczniona - po co sie denerwowac ![]() Dojechalismy do schroniska: Było rozbijanie namiotow na polu "z widokiem": a takze psie szalenstwa: Wreszcie zaczeli sie zjezdzac ludzie: Nie bylo konca powitaniom... Tym czulym: I tym mniej czulym: C.D.N. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Wreszcie po latach spotkala sie matka z corka - opijaniu nie bylo konca:
Goście ze Słowacji przywiezli piwo. Wszyscy kochaja Kelta i ci dwunozni: I ci czterolapni: Niektorzy sa ostro uzaleznieni i nie mogli odessac sie od butelki: Inne piwa tez byly w modzie: Bylo tez ognisko, karkowka, kiszka i kielbasa. Samo ognisko musielismy przytachac ze soba, ale co reguly to reguly: Na poczatku niewinnie: A potem z grubej rury... tfu kielbasy: No i oczywiscie kociolki: Ognisko trwalo do poznej nocy: |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Nastepnego dnia okazalo sie, ze co po niektorym nie przyzwyczajonym do Kelta, wepchnieto szczeniaczka:
Varg mial juz wzystkich dosc - zwlaszcza, ze nie dostal piwa: A Garuda patrzyla na wszystkich wilkiem: Udało mi sie zlapac fotoreportera z Pcimskiej gazety, na niecnej probie uchwycenia wilczakowcow (lekko sie chwial): A tak naprawde to bylo.... EKSTRA ![]() __________________________________________________ ____________ (UWAGA! Kolejnosc zdjec w fotoreportazu dowolna i nie chronologiczna ![]() Nasze wszystkie zdjecia znajdziecie tu: http://www.wilczyomen.pl/galeria/mai...6307&g2_page=6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Aha i w lesie na spacerze spotkalismy wilka:
:P |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Junior Member
|
![]()
Super zdjęcia !
A tę zaj..... drogę doskonale pamiętam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
VIP Member
|
![]()
sssmok - SUPER fotoreportaz!!!! Ja bym jeszcze tylko dodala, ze przy SLOWACKIM Kelcie o wiele lepiej wychodzi tez planowanie miotow czechoSLOWACKICH wilczakow...
![]() ![]()
![]() |
#170 |
Distinguished Member
|
![]()
Anka, bardzo fajny reportaż, a zdjęcie Varusia- cudowne
![]() Oboje z Pawłem równiez bardzo dziękujemy za to spotkanie wszystkim obcenym, psom i Madzi przede wszystkim! Dzięki! Ja również mam troche zdjęć. Jak wrzuce do Galerii, to dam znać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
No napstrykalismy sporo, ale odsiew tez byl duzy.
Mam nadzieje, ze wszyscy sie odnalezli w galerii, bo znowu dalam zly link - tym razem do 6 strony ![]() Aaaa i jeszcze jedno znalazlam. Widzieliscie juz dwuglowego wilka z fantomowa noga? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Fantomowa noga jednak istnieje!
![]() |
#173 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Istnieje istnieje...
Nasz aparat jako jedyny potrafi ja uchwycic i pokazac swiatu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Distinguished Member
|
![]()
Uuuu.... lipa. Chcialam Wam pokazac zdjecia i nie moge, bo nie chca sie one pokazywac w mojej Galerii Varga- zamiast zdjec sa jakies niebieskie pliczki. Moze ktos wie o co chodzi i jak sie tego pozbyc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Distinguished Member
|
![]()
Ok, Przemek już mi to naprawił (dziękuje raz jeszcze
![]() A oto i zdjęcia ze spotkania! Varg Jabber goniący Varga, z tyłu Zmora bodajże Brykająca Garuda Śliczna mała wilczyca, Blitz Takie mieliśmy widoki ![]() Tuwa (dobrze mówię?) I trochę zdjęć z wystawy: |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Distinguished Member
|
![]()
Zapomniałabym- oto link do galerii ze Spotkania
http://www.varg.wolfdog.org/galeria/...ie/?g2_page=15 A czy zdjęcia na forum wyświetlają się? Wybaczcie brak opisów zdjęć- niektórych psów zupełnie nie rozróżniam z imienia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Distinguished Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
VIP Member