![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#161 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Musze oddac, bo Maciek by sie zaplakal
![]() A tak to ja sie chyba zaplacze... Wczoraj odbebnilismy przeglad. Przyjechal do nas p. Stepinski - sedziujacy wilczaki ![]() Oprocz pochwal na temat super charakterow, dostalismy opis: "6 szczeniat w b. dobrej kondycji, bez widocznych wad anatomicznych, wszystkie zgryzy mleczne prawidlowe, prawidlowo umaszczone, u psow wyczuwalne jadra w trakcie schodzenia". Jak zawsze u p.Stepinskiego, najbardziej podobaja mi sie zalecenia i uwagi komisji: "Karmic, szczepic, kochac!" ![]() Za okolo tydzien pierwsze maluchy pojada juz do nowych domow, reszta za dwa tygodnie... Buuuu...
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 06-02-2012 at 12:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Senior Member
|
![]()
To poszlochamy razem! Cieszysz się?
![]() Grunt, to proste metody hodowlane. ![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 07-02-2012 at 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Senior Member
|
![]()
Oj, Sssmoku-Ladaco!
![]() Ty wiesz, co człeka poczciwego wprawi w dobry humor „bladym świtem”* Kawa, nikotynka i rozrabiające wilczaki.... Lubię to! ![]() Jak rozumiem, „temu misiu” nie pisany wiek sędziwy... chyba, że można egzystować bez głowy... *-czyli: tuż przed południem .... I fajna muzyczka „Po przebudzeniu” -nieźle brzmi egzotyczne brzmienie, gdy „na całej połaci śnieg”... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Pierwszy pobyt poza domem i podworkiem,
pierwsza podroz samochodem, szczepienia, chipy - wczraj byl ciezki dzien... ...ale tylko dla mnie i Falkora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Senior Member
|
![]()
No.... krakał, krakał i ...wykrakał!
![]() >Zazieleniło< nam się niespodziewanie w środku zimy... ![]() Ozzy rządzi! Mamy nadzieję, że wyrośnie na prawdziwego Osbourne’a! ![]() http://www.ozzy.com/sites/ozzy/files...OOJTFlying.jpg Tak nam dopomóż ACpiorunDC! AmenT! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
love and terror
|
![]()
No to pozostaje mi zyczyc udanego zycia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Senior Member
|
![]()
Czy będzie udane -okaże się. Mamy nadzieję, że TAK.
![]() Na pewno jednak nie będzie nudne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Dwa maluchy juz w nowych domach
![]() Za dwa dni reszta zacznie sie rozjezdzac po swiecie... I znowu bedzie cicho i pusto. A tak sobie radza: Gorthan Oota Gotta Onai vel Saito w Bydgoszczy ![]() ![]() Gorthan Othinn Ozzy vel Ozzy ![]() ![]() ![]() Rodziny juz zakochane na zaboj - jak przystalo w walentynki. A ja trzymam za chlopakow i za opiekunow kciuki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
K-Lee Family
|
![]()
Gratulacje dla nowych właścicieli, fajne macie maluszki!!!
![]() Puchatek oj bój się!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Senior Member
|
![]()
hehe, ja wiedziałam, że tak będzie, mogłam głupia zakładów porobić, to bym coś ugrała, bo z tym totkiem.............
![]() Puchatka gratuluję decyzji i oczywiście wstawiaj duuuużo fotek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Gratulacji nie przyjmuję! ![]() ![]() Ale... z drugiej strony... jaki sens miało by życie bez odrobiny szaleństwa.... ![]() ... Gia, mam nadzieję, że "magia imion"* się potwierdzi -w końcu wilczak to wyzwanie i brak nudy ![]() -ach, ten "zapach napalmu" o poranku ![]() Ja się nie mam czego bać /Lelutka nadal jest świetną "lekcją"/... niech się okolica boi.... ![]() ![]() ![]() ... *-Ozzy -wiadomo; a Othinn, to Odyn właśnie... ![]() ............... To spadam: czas zrobić "zasieki" na schody, do kabli, do piwnicy.... tyle roboty! ![]() Już zapomniałam, jak to drzewiej przy Laili było... ![]() Last edited by Puchatek; 17-02-2012 at 11:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Member
|
![]()
a ja się tak zastanawiałam i próbowałam wywnioskować, czy faktycznie będziesz miała drugiego czy tak tylko kokietujesz
![]() Kurcze, tez bym chciała jeszcze jednego wilka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Chyba w kompot
![]() Sprzatanie po Ozzym wlaczylo Ci juz inne postrzeganie swiata? ![]() A wczoraj pojechala jedna z naszych ksiezniczek... Jeszcze nie dojechala do siebie, ale niedlugo, niedlugo... Droge do Wloch podobno swietnie znosi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Ha! Puchatek gratulacje!!
![]() Tak coś czułam, tak coś czułam! ![]()
![]() |
#178 |
Senior Member
|
![]() ![]() ![]() Przy moim postrzeganiu świata trudno włączać jeszcze coś... chyba dobrze się „fazujemy”... ...pure nonsense na całego!!! ![]() Mówisz: "sprzątanie po Ozzym"...chyba już się przyzwyczaił człowiek: progenitura osobista, psia i kocia -wszystko waliło i sprzątanie po nich, to żadna filozofia /jak ktoś mądrze powiedział: wszystko to g..., oprócz moczu/ ![]() … Jeśli chodzi o aklimatyzację, to: Rumpel czuje, że pewna epoka właśnie się skończyła /mimo, że jest „bez jajeczny”, to jednak on był jedynym facetem w stadzie do tej pory/, Aria -to „inna bajka” /na razie nie podoba jej się, że coś próbuje odgryźć jej ogon znienacka/, najlepszą ciotką do zabawy jest Raja /owczarek niemiecki/ -pięknie szaleją ![]() Na razie bez strat w ludziach i sprzęcie. Bez większych strat, oczywiście! ![]() To tyle z frontu. ... Bajka, dzięki! ![]() ![]() ![]() ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Member
|
![]()
No no... mi też się tak coś zdawało, że tu większa miłość będzie
![]() Gratuluję Puchatku! Niech się zdrowo chowa i broi za trzech! Ech... Parka wilczaków... |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Otsanda dojechala juz do Wloch, Oti pojechał wczoraj do Warszawy, Olympia wlasnie wyruszyla do Poznania... Zostal juz tylko Ocasta czekajacy na swoja przewodniczke.
Matko, jak tu cicho!!!! :O |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|