|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#141 |
|
Licho nie śpi...
|
Eh... pozostaje tylko pozazdrościć...
Żałuję, że mnie było i mam nadzieję, że za rok się uda. |
|
|
|
|
|
#142 |
|
Member
|
jesteśmy pod wielkim wrażeniem i bardzo dziękujemy za wspólnie spędzony czas -było suuuper- jedzonko pychotka paluchy lizać - wielkie ukłony
dla organizatorów i tylko niech żałują Ci których nie było z nami
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Member
|
noo właśnie gdyby nie wilczaki pewnie nigdy nie poznalibyśmy tylu wspaniałych ludzi
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
K-Lee Family
|
też bardzo ubolewam, że nie dotarliśmy... ale widze, że zabawa była świetna, więc następnym razem choćby się paliło...
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
love and terror
|
Fajne fotki
Co Wy tam za piwo piliscie? |
|
|
|
|
|
#146 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
love and terror
|
dobrze, ze denaturatu tez nie...
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Senior Member
|
Kurde - mam kongo w pracy i nie mogę przebrnąc przez zdjęcia
Wczoraj udało mi się przeglądnąc i obrobić pierwsze 100 zdjąć - a do końca jeszcze 800. Chyba się poddam
|
|
|
#149 |
|
Junior Member
|
smoła, lepik, denaturat, fernet -
pierwszych trzech rzeczywiście nie piliśmy ale czy nie smakowały by lepiej niż to czwarte to nie jestem pewien Kasia, dorzucić Ci fotek ? Przemek wypalał płytki tylko do sobotniego przedpołudnia, ..a był jeszcze wieczór, niedziela.. plaża
|
|
|
|
#150 |
|
VIP Member
|
I my chcielibysmy podziekowac organizatorom za przygotowanie tak pasjonujacego (i smacznego) weekendu. No i wszystkim za super zabawe.... nie bede owijac w bawelne: to bylo CZADERSKIE spotkanie i mam nadzieje, ze nie ostatnie....
![]() Dobrze bawilismy sie nie tylko my, ale tez i Bure... jeszcze teraz odsypiaja te zabawy do bialego rana.... Wielkie dzieki za pierwsze fotki - szczegolnie te, gdzie Jolka udaje, ze ciagnie wozek.... Dodatkowe podziekowania naleza sie Ondre za spacer nad morzem.... Jakies male wiaderko morskiego piasku przywiezlismy ze soba do Poznej... dostal sie doslownie wszedzie.... Wielkie dzieki dla Jotunow za niedzielny wieczor no i rybki - dzis sie za nie zabieramy, bo do domu dotarlismy dopiero dzis zdrowo po polnocy....
|
|
|
#151 |
|
Senior Member
|
Ondre - NIEEEEE!!!!
Z całego spotkania mam 1023 fotki
|
|
|
#152 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
#153 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#154 |
|
Member
|
![]() Tez wracamy do zywych. Spotkanie rzeczywiscie udane, choc zaluje, ze nie wszyscy dojechali. Na szczescie i tak bylo swietnie i chyba program zaplanowany przez organizatorow wykonany w 100%: marszobieg, spacer nad morzem, wspaniałe jedzenie, tabaczenie (czasami zbyt ekstremalne U nas nazbieralo sie prawie tysiac fotek - postaramy sie je w miare szybko wstawic do galerii wolfdoga. PS. Wiedzialem, ze uszczesliwimy wszystkich tym fernetem.
|
|
|
#155 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Member
|
to ja nie jade i jeszcze nabuntuje pare osób albo nie niech też wiedząjak smakuje porażka bleeeeee
|
|
|
|
|
|
#157 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Member
|
widzę że po tym degustowaniu jakosik pisanie cieniuśko mi idzie i łykam literki
|
|
|
|
|
|
#159 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Niech kazdy wie, ze porazki sa GORZKIE...
|
|
|
|
#160 |
|
K-Lee Family
|
Ktoś mi wytłumaczy co to za dziwny trunek z dziwną nazwą?? No i co to jest tabaczenie????
|
|
|
|
![]() |
|
|