![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#141 |
Junior Member
|
![]()
Szybkiego powrotu do zdrowia życzy Diesel z pańciom!!!!! niedawno mieliśmy podobnie: kable i inne przedmioty w brzuchu, krwiomocz, operacja.... na szczęście na wilku szybko się goi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Junior Member
|
![]()
ojej... to niech szybko jelitka zdrowieją
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Senior Member
|
![]()
Ojej, duzo zyczen dla braciszka i zaslinione buziaki od Urcia by byl jak najszybciej zdrowy. I prosba na koniec dajcie wiecej fotek Ulaire, bo mi az glupio ze Smrodziacha wszedzie pelno, poza tym bym chciala zobaczyc jak lobuz rosnie.
Last edited by avgrunn; 02-03-2012 at 19:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Senior Member
|
![]()
I znow bedzie troche Urcia, bo dzis mija rok odkad zesmy tego lobuza przywiezli do domu. Milionowe podziekowania za to ze w ogole tego szatanka mamy, ten rok byl pelen przygod ![]() Jeszcze rok temu w podrozy z Poznej do Trojmiasta wygladal tak: ![]() A dzisiaj juz tak (troche lysawy i z jezyczkiem ;P ): ![]() A teraz zdjecia i filmik z dzisiejszego dnia: ![]() ![]() |
![]() |
#145 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
jak chcesz pagapic sie na łysawego wilczaka, to sobie popatrz na Biesiaka... Urciowy jest zaroślakiem przy nim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
love and terror
|
![]()
Gdzie ten strumyk?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Junior Member
|
![]()
Kretynek-piłkojad serdecznie dziękuje wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia. Podziałały - co prawda jeszcze musimy uważać z żarciem, bo brzuszek trochę nadwrażliwy, ale poza tym jesteśmy jak nowi.
A dla braciszka parę zdjęć z dzisiejszego spaceru ![]() I na dowód, że już czujemy się ZDECYDOWANIE lepiej.... : Tutaj trzeba dodać, że czujemy się lepiej fizycznie, bo rozumu i instynktu samozachowawczego nadal nam brakuje - skok skończył się w wodzie ![]() Last edited by Faolan; 04-03-2012 at 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Senior Member
|
![]()
Dziekujemy za zdjecia, w koncu widzimy jak sie braciszek ma
![]() Po slepach widac ze lobuzy sa rodzenstwem, zlo sie w nich czai i chec na psoty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Junior Member
|
![]()
Dodam jeszcze jedno - tu już wygląda zupełnie jak dorosły
![]() Notabene, wybór zdjęć Ulińskiego od pierwszego dnia u nas wrzuciłam też na Picasę: https://picasaweb.google.com/1026391...eat=directlink Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Senior Member
|
![]()
Zesmy sobie poogladali zdjecia Ulaire, widze chlopak tez namietnie oglada otoczenie z okna, on to chociaz ma na co patrzec bo u nas to pole i od czasu do czasu lis przebiegnie. A ta fotostory mnie rozwala https://picasaweb.google.com/1026391...07547753739762
https://picasaweb.google.com/1026391...07582957633938 Smrodziach jeszcze lubi robic proby wslizgu w cos paskudnego, mierzy z ktorej strony lepiej sie utapla, ostatnio byl zielonkawy patyk z morza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Junior Member
|
![]()
Fotostory jest dowodem na to, że do sesji zdjęciowej z wilczakiem potrzebne są co najmniej dwie osoby - jedna od cykania, a druga od tego, żeby mieć oczy dookoła głowy i głupie pomysły modela dusić w zarodku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Senior Member
|
![]()
I miedzy innymi dlatego Smrodziarz na spacery chodzi na lince.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Junior Member
|
![]()
Czasem i linka nie pomoże, boć to przecież szybkie jak błyskawica.... Wczoraj bury był na sznurku, ale ja się zagapiłam, zapomniałam, że właśnie zbliżamy się do sterty końskiego łajna, które rolnik wywiózł na pole.... no i mieliśmy pierwsze marcowe mycie
![]() Ogólnie straszne rzeczy się z człowiekiem dzieją przez te psy... Ja niby jestem ekolog, zwolennik naturalnej uprawy itd. - a już się łapię na mamrotaniu: "Nie mogliście, cholera, posypać tego pola porządnym nawozem mineralnym...?!" ![]() PS. Mam nadzieję, że PW doszła? |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() A to prawda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Senior Member
|
![]()
Poniewaz w Trojmiescie jest ladna pogoda a mnie jak to czesto bywa zajecia odwolali, postanowilismy z Urciem wybrac sie na wiosenny spacer po plazy.
Niby ta sama plaza co zwykle a takie piekne sloneczko widac nawet na tych moich slabych zdjeciach ![]() ![]() ![]() Smieszny Urcio ![]() ![]() I Urcio z serii:chyba widze pieska i za chwile sie zjeze i ogon bede mial w gorze ![]() ![]() I na koniec filmik Last edited by avgrunn; 23-03-2012 at 17:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Chlopak jest piekny i widze, ze dodatkowo postanowil obrosnac futrem....
![]() |
![]() |
#160 |
VIP Member
|
![]()
A ja dorzucam dwie fotki (Urmah)Lulu, ktory po zimie chyba nie zamierza zrzucac futra...
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|