![]() |
![]() |
|
Iš gyvenimo.... Pasakojimai būsimiems savininkams...arba viskas kas juoda ir balta apie CSV charakterį ir gyvenimo subtilybes su juo |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Junior Member
|
![]()
Sutinku su nuomone kad kaip kam patogu taip ir seria. Taip, sausiaku brangiau, o man ir patogiau siuo suns augimo etapu ir ...saugiau. Raw man per sudetinga, sunkiai pritaikoma mano gyvenimo ritmui... Nesakiau kad RAW blogai, sakiau kad AUGANCIAM SUNIUKUI reikia tikrai kruopsciai kontroliuoti raciona... Mes isitikinome is savo patirties. Va kai Ivju uzaugs, gal ir as kaip Vike leisiu sau tingeti ar pamirsti - dideliam zveriui cia nebutu juntamas poveikis
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Moderator
|
![]()
viska paskutiniu metu paveluotai perskaitau
![]() jusu valia rinktis, neikalbinesiu nes yra kitu asmenu patarinejanciu ![]() jie jau sausa, tai bent jau Orjena imkit vis mazesnis blogis |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Member
|
![]()
Nu blet.. kai pasakai tai atrodo, kad dabar žudys palengva savo šunį šerdami sausu maistu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Moderator
|
![]()
Vike tik tu nesiparink
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Junior Member
|
![]()
Vis del to nemanau dabar kad tai jau toks ir blogis - arba: is dvieju blogiu ( blogai subalansuotas RAW ir Orijen pas mus) pasirenkam tada maziausia - taip isejo mums su Ivju. O dabar pagalvokime logiskai, kiek ilgai gyvena nelaisveje vilkai, maitindamiesi kaip gamta leidzia? - nebutina man atsakineti
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Moderator
|
![]()
as nieko ir nesakau, tik prasau, kad renkantis sausa maista pasiimt viena is geresniu savo kokybe ir tiek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Junior Member
|
![]()
Aha, sausiakas tik tavo anksciau minetos super premium kokybes
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Moderator
|
![]()
na Ivju ir taip i milzinus kelia skinasi, bus tevelio didele kopija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Member
|
![]()
Natalija, darykit kaip jums geriau atrodo šiuo metu, gal taip tikrai bus geriau Ivju, o vėliau gi niekas netrukdys pereit prie natūralaus
![]() Wolfin, aš nesinervoju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Junior Member
|
![]()
Zinoma Vike darysime taip kaip mums geriau, t.y. Ivju. Desime visas pastangas kad sunelis neatsiliktu nuo savo tevo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Junior Member
|
![]()
Gal kuria diena subegam i vingio parka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Junior Member
|
![]()
aisku kad ne ryt savgali
gal 5 dieni vakare? |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Junior Member
|
![]()
Sweiki.Db galima ir atsisakyt acto.Nes viena karta ten kur shuo prisiusiavo isploviau chlorke tai daug labiau padeda atsikratyt nemalonaus to kvapo nei actas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Junior Member
|
![]()
kas nori
atidareme yahoo groups'a, kuris veikia principu vienas raso visi e-mail'a gauna taip patogu del susitikimu ir kitu dalyku tartis visi kas nori buti i si groups'a itraukti informuokite mane prasau (p.s. kelis jau ju prasymu itraukiau visi kiti norintys laukiami) |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Junior Member
|
![]()
Pastebejau be galo idomu dalyka, dabar idomiausias Mijai uzsiemimas - guleti ant sofos ir klausytis kaip groju pianinu. Kai tik isgirsta, kad atidarau pianino dangti meta net skaniausia maista ir atvaro ant sofos atsigula ziuri ir klausosi, kai nueinu kur, tai ateina ziuri priekaistingai mazdaug ei, kodel baigei.
Kol kas nebando pritarti dainavimu, tiesiog klauso. Pasirodo maze tikra inteligente ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Junior Member
|
![]()
Sweiki.Sen dydisis yvikis pirma karta pakelem koja kai siusiojom tik pakele kaire koja tai vat neprisimenu bernai kuria koja kelia ar jokio skirtumo?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
ir Brukne
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Junior Member
|
![]()
Nu rimtas tai rimtas sen su Wolfin jau apie tai shnekejom kad jis begalo yra drasus visishkai jokios panikos.uztat ji man isimeta kai mano 5 men sunytis raunasi ant kokio nors rotveilerio
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
Kokį kartą gaus kupron ir gal kiek aprims. Arba ne ![]() |
|
![]() |
![]() |