![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 | |
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
Ale pamiętajcie, właściciele Brandysówki nie lubią psów! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Junior Member
|
![]()
O, czyli będę praktycznie "na miejscu" :-)
Jak robiłam rezerwację, to nie mieli nic przeciwko psu, więc postanowiłam się tam zatrzymać. Przynajmniej tak mnie poinformowali telefonicznie. Mam nadzieję, że do soboty nic się nie zmieni w kwestii noclegu z psem. Ostatecznie zawsze można się przespać w aucie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
Właśnie się dowiedziałam że własciciele "Brandysówki" zmienili jednak zdanie i już lubią psy (ale uważajcie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Niestety, jutro o świcie wyjeżdżam służbowo za morze, więc nie będzie nas na imprezie - zresztą i tak, 'wyczyny kaskaderskie' nie na mój wiek i zdrowie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Na stronie imprezy jurajskie jest już zaktualizowana lista startowa, jak również mapka dojazdu.
http://www.imprezyjurajskie.pl/news.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Junior Member
|
![]()
My za chwilę wyruszamy. Do zobaczenia na miejscu!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Member
|
![]()
My już dawno w domu musieliśmy szybko wyjechać i pewnie to co najlepsze nas ominęło ale cóż pozostało kilka zdjęć
Dzięki Było Bardzo Fajnie super ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Junior Member
|
![]()
Zabawa była przednia
![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda tylko , ze Łowców nie było - mielibyśmy może wilczaka na podium ![]() Mam wielka nadzieje , ze powstanie nowa swiecka tracycja W.A.R. - i w przyszłym roku, bedzie wiecej wilczaków.
![]() |
#89 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() ![]() Wczoraj na Jurze odbyło się zakończenie Pucharu Polski w dogtrekkingu ma się rozumieć, skąd przywieźliśmy pucharek za II miejsce w klasyfikacji generalnej kategorii rodzinnej. ![]() ![]() Bardzo się cieszymy, ale nie tyle z tego pucharu (choć to też fajne), ale z tego, że udało się nam być na wszystkich zawodach, bo to baaaaardzo fajna zabawa. ![]() Więcej w odpowiednim temacie, jak będą zdjęcia. ![]() Cieszymy się, że Wam się impreza udała i gratulujemy odwagi; nie wiem, czy bym odważyła się zafundować sobie i Łowcy taki przejazd na linie. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Moderator
|
![]()
ok to gdzie SA WYNIKI - ja tu czekam czekam
![]() zajebista fotka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Plessowy wilczak
|
![]()
My właśnie dotarliśmy do domu
![]() ![]() Bożenka, żałuj, że Was nie było. DT to się może przy tym schować!
![]() |
#92 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Dajcie zdjęcia, dajcie zdjęcia, popatrzymy sobie i pozazdrościmy, że nas nie mogło być. Super,że się Wam taka piękna pogoda udała
![]()
![]() |
#93 |
Plessowy wilczak
|
![]()
To mini fotorelacja, bo raczej nie da się na szybko ogarnąć tego co sie działo
![]() Punkty kontrolne były widoczne, choć czasem schowane ![]() ![]() Jeden z pierwszysch punktów- strzelanie z procy do Harnasia, Witek kazał zanzaczyć, że trafił za pierwszym razem ![]() ![]() Wszyscy razem, w równym tępie ![]() ![]() Kolejne zadanie. Na szczęscie wielkość rozpalonego ogniska nie miała znaczenia ![]() ![]() Błotko: ![]() Do jednego z punktów kontrolnych należało dojść w szczególny sposób: ![]() W tym czasie psy (i bardziej leniwi właściciele) mogli chwilke odsapnąć: ![]() Ostre zejścia można bylo pokonać na ostrożnie: ![]() Lub na luzaka, nie wyjmując nawet fajki z ust: ![]() Wejście do jaskini nie stanowiło dla psów żadnego problemu: ![]() Ale w środku były "zasadzki" na ludzi: ![]() Wspinaczka: ![]() Niejednokrotnie, żeby bezpiecznie pokonać ostre zejścia jedynym rozwiązaniem było spuszczenie psów. Na szczęście odstępy czasowe w jakich startowali zawodnicy sprawiły, że żadna z drużyn nie wchodziła sobie w paradę. ![]() gustowne szeleczki: ![]() Łiiiii, jedziemy! ![]() ![]() Na chłopakach zejście z 30m skałki zrobiło olbrzymie wrażenie ![]() ![]() Ostatni 14 punkt, zlokalizowany na mecie- a'la agility. Astarte coprawda kompletnie nie widziała w tym swojego toru, ktory pokonuje na pełnym gazie, ale i tak przeszła go dzielnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#94 |
Member
|
![]()
To ja od siebie dodam
Lista zgłoszonych 1. Stelmachowski Grzegorz – pies Czamborz Vlciho Dubu 2. Moroń Artur - pies Diuna 3 miejsce 3. Góralczyk Magdalena i Witold – pies Astarte Lupus Ardor 4. Gałązka Anna - pies Morrigan z Peronówki 5. Gałązka Krzysztof - pies Jabberwock z Peronówki 6. Poulik Marek – Arda z Jantarowej Watahy 7. Mucha Dorota 8. Fidor Paulina 9. Kubica Artur – Dina Ameba MOJA WYŻEŁKA 1 miejsce 10. Wojtko Elżbieta - Celeb Jantarowa Wataha 11. Hojeńska Beata – Astri Wilcza Saga niestety nie pamiętam z tej radości kto zajął 2 miejsce ale to też nie był wilczak ![]() Dokładne wyniki pewnie poda Magda albo ktoś z uczestników . Wielki pokłon dla wszystkich którzy brali udział naprawdę daliście czadu ja bym na pierwszych 100 metrach odpadła i te świetne konkurencje zazdroszczę takiego przeżycia |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Teraz tylko link gdzie będą umieszczane zdjęcia
![]() Jutro więcej ![]() http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.org/galeria/v/W_A_R/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
genialna zabawa!!! ![]() w przyszlym roku musimy sie wybrac wieksza ekipa!!! ![]() ![]() Last edited by Skrzat&Bow; 27-09-2010 at 10:03. Reason: lamana polszczyzna;-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Galicyjski Wilk
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Junior Member
|
![]()
Było świetnie! Poznaliśmy wielu miłych właścicieli wilczaków oraz ich pupili.
W.A.R. było dla nas nie tylko spotkaniem posiadaczy wilczaków, ale jego wyjątkowość wynika z faktu, iż sami staliśmy sie właścicielami. Naszą sunią "beta" - bo alfą jestem ja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Galicyjski Wilk
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Member