|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
|
Thread Tools | Display Modes |
21-07-2010, 23:35 | #81 |
VIP Member
|
GRATULACJE!!!
Dziewczyna w czepku urodzona. Trudno chyba wybrac lepsza date na narodziny....
21-07-2010, 23:51 | #82 |
Member
|
Ha... ta to wiedziala co zrobic zeby kazdy zapamietal jej date urodzenia,prawie jak moja(tylko mojej nikt nie bierze na powaznie)
Gratulacje dorodnej dziewuchy,niech rosnie zdrowa |
22-07-2010, 07:21 | #83 |
Junior Member
|
Gratulacje i pozdrowienia!
|
22-07-2010, 08:13 | #84 |
Wilkokłak
|
Serdeczne gratulacje!
Nie mieliście lekko, zwłaszcza Basia - końcówka ciąży w taki skwar. Ale dziewuszka "jak ta lala". Wszystkiego dobrego! |
22-07-2010, 12:08 | #85 |
Member
|
Brawo!!! Gratulujemy!! Dziewczyny jak marzenie , jesteś szczęściarz!!!!i Czekamy na stałe relacje.
Pozdrawiamy
25-07-2010, 20:19 | #86 |
Tmave Zlo
|
Dewi kształci się na ogrzewacz:
Sprawdza, czy Prezes dobrze rośnie: Czuwa, czy aby nie jest topiony: I czasem sama inicuje kontakty:
26-08-2010, 20:30 | #87 |
złośliwy krasnolud
|
09-02-2011, 14:20 | #88 |
Ardal Conall
|
No to mamy pierwsze fotki kooperacji Ardal i Kornelia
A od pierwszych chwil wyglądało to tak, że do szpitala po Olę i Kornelię pojechałem z Ardalem. W samochodzie wąchał i wąchał i nie mógł sie nadziwić co to za stworzenie siedzi w foteliku. Jak weszliśmy do domu i rozebraliśmy Kornelię z kombinezonu, to Ardal od razu zaczął go namiętnie wąchać. Później daliśmy mu Kornelię do powąchania, przy czym był bardzo ostrozny ale ciekawy. Czyli wszystko super-tak jak chcieliśmy żeby przyjął nowego członka stada. Ale najlepsze było w nocy (i jest do teraz). Ardal śpi w kuchni na płytkach bo tam mu najchłodniej, a my w sypialni. I w nocy jak Nel zaczęła płakać to Ardal od razu zrywał się na nogi i przybiegał kontrolować sytuację co się dzieje. Jak staliśmy przy łóżeczku to wracał do siebie. A jak nie staliśmy, bo widzieliśmy że poprostu sobie piszczy i według Ardala nie reagowaliśmy, to on piszczał i trącał nas nosem żebyśmy wstali do małej i sprawdzili czy wszystko ok. Jak wstawaliśmy to uznawał to za spełnioną misję i wracał na swoje miejsce. Trwa to do teraz, ale nauczył się już odróżniać zwykłe popiskiwanie i mruczenie od płaczu bo coś się stało. Nie mniej jednak ciągle kontroluje nasze poczynania, czy aby nie zaniedbujemy małej siostrzyczki No i uwielbia Ją wąchać i lizać. Po nóżkach i głowie najbardziej Jesteśmy super zadowoleni z jego postawy i tego jak opiekuje się Kornelią. Widać, że czuje się jakby za Nią odpowiedzialny. I jak tylko ma możliwośc jak idziemy na spacer to zagląda do wózka i jest przy nas. Ciezko pewnie jeszcze mówić o jakichkolwiek reakcjach Kornelii na Ardala, bo ma zaledwie 2 tygodnie, ale nie boi sie wycia, szczekania i widoku wielkiej wilczej paszczy więc wszystko na bardzo dobrej drodze żeby zostali super kumplami i przyjaciółmi na całę życie! Jak się zrobi cieplej i na dobre wyruszymy na spacerowe szlaki to na pewno będzie więcej okazji i przygód do opowiadania
09-02-2011, 16:38 | #89 | |
Junior Member
|
Quote:
Po pierwsze: Gratuluję udanej pociechy! Jest przesłodka! Przypomniałam sobie, że moja Weroniczka JEDNAK też kiedyś była taka maciupka Po drugie: Gratuluję udanego stróża! Taki kontakt jest niesamowity, o czymś takim można marzyć! Proszę powalić ode mnie Ardala.
09-02-2011, 17:28 | #90 | |
Senior Member
|
Quote:
Ogromne gratulacje dla dzielnej mamy - dużo zdrówka dla kolejnej wilczakowej panienki |
|
09-02-2011, 18:50 | #91 |
Member
|
Bardzo się cieszymy, szczerze gratulujemy i witamy nową Pańcię Ardala. tata Max też uwielbia małe dzieciaczki,
Pozdrawiamy
09-02-2011, 19:40 | #92 |
Plessowy wilczak
|
Czyżby werandowanie szło pełną parą?
Ale kombinezon od Małej jest świetny Aż chyba Kajtkowi jak się urodzi i podrośnie (bo na maj kupować to chyba głupi pomysł ) też taki sprawię, tylko, że niebieski
09-02-2011, 19:43 | #93 | |
Wilkokłak
|
Quote:
PS Gratulacje powiększonej rodzince Ardala. |
|
09-02-2011, 19:48 | #94 |
Plessowy wilczak
|
To już od dawna wiadomo I nic nie zanosi się na to, żeby miało coś odpaść ;p
09-02-2011, 21:59 | #95 |
Wilczasty : Foto
|
Olu , Kamilu wielkie gratki .....
09-02-2011, 23:41 | #96 |
Member
|
Gratulujemy szczesliwym rodzicom,latem Nela bedzie juz taaaaka duza jak Joanny Prezes
|
09-02-2011, 23:48 | #97 | |
Ardal Conall
|
DZIĘKUJEMY!!! Jak tylko się ociepli wpadamy do Ardalowego-rodzinnego domu na wielkie przywitanie!
Quote:
Teraz tylko pozostaje nam czekać, aż Kornelia osiągnie odpowiedni wiek i wskakuje na Młodego Prezentera. Bo z tego co widzę, to dogadają się z Ardalem lepiej niż Ola i ja razem wzięci Boimy się tylko, że zamiast "mama" lub "tata" jako pierwsze padnie "ARDAL" Bo już teraz jedno bez drugiego wytrzymać nie może. Sama radość patrzeć jak wspaniale się dogadują i jak Ardal troszczy się o młodszą siostrzyczkę. Może dlatego, że na razie na plecach, ramionach i uszach jest prawie tak samo owłosiona jak Ardal MNÓSTWO RADOŚCI!!!
11-02-2011, 11:42 | #98 |
Junior Member
|
U mnie synowi nagle odpadło wszystko miesiąc przed porodem, pomyślałam-durni lekarze-nie znaja się. Ja wiem i czuję, ze to syn!!!! No i mam 4 letnią Julkę
|
11-02-2011, 12:36 | #99 | |
Plessowy wilczak
|
Quote:
A my z Witkiem szczęki w dół i "ale jak to? tak wcześnie wiadomo?". Dopiero po paru sekundach do nas dotarło "No tak, 50%" A na ostatnim USG to nawet ja widziałam przy powiększeniu siusiaka i całkiem dobrze się trzymał więc chyba nie odpadnie Szczególnie, że za niedługo malujemy pokój
11-02-2011, 17:49 | #100 | |
Ardal Conall
|
Quote:
No i mamy Kornelię!!! (która siusiaka nie ma-żeby było jasne) Nie, żebym straszył, ale natura lubi płatać figle, zwłaszcza jak się ją podgląda "nowinkami" technologicznymi, których nie lubi No to teraz namieszaliśmy w głowie ciężarnej, nie ma co
|