![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Junior Member
|
![]()
A my już niestety w drodze powrotnej :-( ale cóz, trzeba...
Spotkanie było (jest) obłedne, jestem pod ogromnym wrażeniem ![]() ![]() Zostawiłam Przemkowi płytkę ze 118 zdj., jakie zrobiłam - już Przemek będzie wiedział, co z nią zrobić ![]() Ale co to jest w porównaniu do ilości zrobionej przez Kaśkę Szaloną ... ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich ponownie spotkanych znajomych i tych nowo poznanych. Tradycyjnie nie pamiętam wielu imion lub nie wiążę z nickiem na forum, wybaczcie... ![]() PS. Matko, jak ja się wczoraj obżarłam tymi pysznościami... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Member
|
![]()
A my już w domu
![]() ![]() Jedzenie fakt było Super a to ciasto dzisiaj rano mmmmmmmmmmm palce lizać zresztą wszystko było dobre trudno by wymieniać. Zdjęć mamy mało i takie sobie ![]() ![]() Mamy nadzieje że za rok znowu będzie nam dane się spotkać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
love and terror
|
![]()
my tez juz w domu.
Bylo suuuuper, jak zwykle. Margo, Przemku dzieki! Podziekujcie tez mamie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Distinguished Member
|
![]()
My tez już w domu... Bardzo dziękuję za przemiłe spotkanie i tak serdeczną gościnę!!! Było super!
![]() Na jakiś czas się odmeldowuję ze oczywistych powodów w myśl zasady, ze są rzeczy ważne i WAŻNIEJSZE! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
love and terror
|
![]()
aha, Kasia od Magri-mam Twoj dres.
Margo-Grzes myslac, ze spiwor jest moj, wzial i spakowal... ![]() Ale za to zostawilamu Was szampon do wlosow ![]() Mam duze motywacje, zeby odwiedzic jak najszybciej... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wilcza Saga
|
![]()
Haha, ja też już w domu
![]() ![]() ![]() ![]() PS. piszę dopiero teraz, bo mi się wolfdog włączyć nie chciał ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Junior Member
|
![]()
Jeśli chodzi o zdjęcia, to spokojnie - szastin narobiła ich za wszystkich...
![]() ![]() My także ogromnie dziękujemy za super atmosferę, jaką wszyscy stworzyliście na tym spotkaniu, a przede wszystkim za ogromny trud organizatorów i wszystkich pomocników ! Aż się chce ponownie jakiegoś spotkania, aby się z Wami spotkać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
The Grim Reaper
|
![]()
Ja już też w domku, dziękuję wszystkim za spotkanie, przede wszystkim wieelkie podziękowania dla organizatorów! Do zobaczenia następnym razem.
![]() |
#69 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Margo, Przemku - dzięki!
![]() Tym wszystkim, którzy pomagali szykować jedzenie - dzięki. Dzięki za wsparcie przy przeglądzie ![]()
![]() |
#70 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Spotkanie rewelacyjne, świetni ludzie, pyszne jedzonko (zdobyłam przepisy!! ) na kazdym kroku było widać ogrom pracy jaki Margo, Przemek i wszyscy pomagający włozyli w to spotkanie.Cieszę sie że mogłam tam być i spotkać się z Wami wszystkimi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
K-Lee Family
|
![]()
Dotarliśmy do domku o 1 w nocy, żal było wyjeżdżać...
![]() K-lee była rano na spacerze z Czamborem i do teraz nieprzerwanie śpi ![]() Dodam też, że nie je, tylko wydala ![]() Bardzo dziękujemy wszystkim obecnym, w szczególności Mamie, Margo i Przemkowi. Poza tym wszystkim za specjały (sushi było cuuudne!!!!), za pomoc, wsparcie, dobre słowa i świetną zabawę ![]() Wreszcie kilka osób kojarzę z nickami ![]() Od teraz co roku, spotkanie w Późnej obowiązkowe!!! Choćby się waliło, paliło... ![]() Achhh... i namiotu następnym razem nie bierzemy, za to poprosimy dożywotnią rezerwację spania na sianie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Junior Member
|
![]()
Fotki, fotki, fotki...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
http://s311.photobucket.com/albums/k.../Pozna%202008/
Zdjęcia wciąż się dodają - głównie Baaj i Blitz
![]() |
#74 |
Senior Member
|
![]()
Ja również wszystkim dziękuje. Bez was to by tam takiej atmosfery nie było. Margo, Przemek odwaliliście kawał dobrej roboty. Kurde dziś nie usnę bo mi się cały czas ten zastawiony stół śni, Kacha i nalewki.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Junior Member
|
![]()
My dopiero zlądowaliśmy w domu, Hammar całą drogę osypiał i robi to nadal.
Oczywiście wielkie dzięki w stronę Margo i Przemka, no i myślę że jeszcze większe należą się ich mamie, którą widać tylko czasami a pracuje w kuchni, żebyśmy my mogli jeść pyszności, pić i bawić się do woli . My już czekamy na przyszłoroczne spotkanie |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Ale było
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzięki wszystkim za zaj.. zabawę ![]()
![]() |
#77 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Senior Member
|
![]()
Dotarlismy wczoraj w nocy do domu!! Imbus jest padnięty - my też
![]() WIELKIE Dzięki MARGO, PRZEMKOWI I ICH MAMIE ULI!!! I wielkie dzieki tym którzy przyjechali - pamiettajmy o klubie.
![]() |
#79 |
Member
|
![]()
My jeszcze sie nie otrzasnelismy
![]() ![]()
![]() |
#80 |
Senior Member
|
![]()
Tylko dodaje jedno zdjecie:
Takie buty bedą obowiązywać na wystawach ![]() ![]()
![]() |
|
|