![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Moderator
|
![]()
che a co ja mowilam?
![]() tylko juz z flaga czeska ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
VIP Member
|
![]()
No dobrze, mamy LAST MINUTE..troche to trwalo bo graficy to bardzo zajeci ludzie ale mamy cos ostatecznego :
Slowo wyjasnienia... na rysunku widac tylko przod wiec od razu mowie, ze reszta duzej sylwetki psa jest z tylu... czyli wbrew temu co widac pies jest caly ![]() ![]() Koszt jednej koszulki - 27 PLN (moze uda sie zejsc do 26, zobaczymy) ![]() Prawdopodobnie tylko czarne, gramatura 190 , bezszwowe... (Z flag musielismy zrezygnowac ze wzgledu na koszty ale podpowiadam, ze flage mozna sobie kupic i doszyc na rekaw) Zainteresowanych prosze o podawanie ilosci i rozmiarow, jak nie bedzie zadnej wtopy to koszulki przywieziemy do Poznania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
VIP Member
|
![]()
Dorzucam jeszcze rozmiarowke, (kazda koszulka mierzona na plasko i bez rozciagania, wiec spokojnie sie rozciagnie 10-15 %)
rozmiar/wzrost/klatka piersiowa S-170/92 M-176/98 L-182/102 XL-188/106 XXL-188/110 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Distinguished Member
|
![]()
Gago, a dałoby się żebyście mi wysłali tę koszulkę, bo jeszcze nie wiem, czy będę w Poznaniu, ale raczej nie....
Wtedy wpłata+koszt wysyłki było by na konto. Co Ty na to? ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Ja zgłaszam protest!!!!
Dlaczego "s" zaczyna się od 170 ! a co z osobami które mają 160 cm w kapeluszu i na szpilkach ![]() To ja bym poprosiła "s" ale tak samo jak Aga, nas nie będzie w Poznaniu, oczywiście jeśli istnieje taka możliwość ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
VIP Member
|
![]()
dziewczyny, w granicach kraju koszty przelewow i przesylki sa takie , ze to zaden problem
![]() ![]() ![]() Oczywiscie, jak ktos ma ochote placic za przelew i przesylke zza granicy to nie ma zadnych przeciwwskazan - tylko koszty ![]() Magda: nie masz wyjscia: musisz do tej koszulki zakladac szpilki i kapelusz ![]() Napiszcie jakie zamawiacie koszulki, tu albo na skrzynke do mnie: [email protected] |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Distinguished Member
|
![]()
Gago, ja zamawiam Skę
![]() Magda mamy ten sam problem, też się zdiwiłam, że S jest aż od 170cm.... ![]() ![]() Pozdrawiam :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Junior Member
|
![]()
Gaga - to ja poproszę 2 szt. XL i nr konta, na który mogę przelać kasę. Jak się uda zrobić nadruk na Poznań, to Sebastian weźmie dla mnie
![]() W końcu trzeba szykować się na przyszłoroczny obóz, by znów nie powiedzieli, że przyjechaliśmy w jakiś dziwnych belgowych koszulkach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Junior Member
|
![]()
To ja poproszę jedną M-kę, co do odbiru to nie jestem pewna czy będe w Poznzniu, ale postaram się
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
VIP Member
|
![]()
OK juz wpisuje zamowienia. o kase dam haslo jak juz koszulki beda
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Senior Member
|
![]()
Ja bych chtela 1x XL. Je to mozne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
VIP Member
|
![]()
Jasne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Member
|
![]()
Ja zamawiam 1-M, 2-L i 1- XL. Odbieram a właściwie ubieram w Poznaniu
![]()
![]() |
#74 |
love and terror
|
![]()
ja poprosze M
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Member
|
![]()
My poprosimy: 2 x L i 2 x XXL
![]() |
#76 |
Member
|
![]()
ok a my 1xL i 1x XL
![]() |
#77 |
Junior Member
|
![]()
Zamawiam 2 XL i 1 M
![]() Wojtek |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
VIP Member
|
![]()
OK - na razie wszystko pozapisywane
![]() ![]() Dla dziewczyn od wybranych rozmiarow "s"...czekam na odpowiedz w sprawie wymiarow mniejszych koszulek. Te podane sa "unisex" i faktycznie dluzsze ale prawdopodobnie w tej samej cenie beda do wyboru koszulki typowo damskie (profilowane i krotsze). Jka tylko dostane dokladne wymiaru to wrzuce i bedzie mozna zmienic zamowienie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
VIP Member
|
![]()
OK , juz mam :
wymiary koszulek damskich (wzrost/obw.klatki) S-164/88 M-170/92 L-176/96 XL-182/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
VIP Member
|
![]()
Jutro wieczorem podaję oststeczne ilości koszulek do produkcji, ponizej wykaz zamówień, ew. poprawki prosze do jutra (czwartek) do końca dnia:
![]() "*" oznacza koszulke w wersji "damskiej" A po cichu powiem, ze sporo wiecej zamowien jes zza granicy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|