![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
VIP Member
|
![]()
Uach! musialam ochlonac z wrazenia.. Ajka poszalala ! Cale przedszkole
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Junior Member
|
![]()
Velke gratulace !!
Iowe i stenatkum mnoho,mnoho zdravi !!!! Lucka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Distinguished Member
|
![]()
Gratulacje i najlepsze życzenia zdrowia i szczęśliwego psiego życia dla całej (wielkiej!) gromady.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Junior Member
|
![]()
Moje gratulacje !
![]() Jeśli jeszcz nadal szukacie imion, to przypomniało mi się jedno takie i choć nic (chyba) nie znaczy, to ładnie brzmi: Akeeiah [akija] |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Distinguished Member
|
![]()
A jakby tak dla odmiany nazwać je: Aciapek, Aburek, Amisia, Azorek itd. ? Byłyby natychmiast rozpoznawalne wśród tysięcy wilczaków.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
The Grim Reaper
|
![]()
Amoral, Asocial, Anormal Abomination.... To by dopiero było rozpoznawalne
![]()
![]() |
#67 |
VIP Member
|
![]()
Geograficzne:
Amur Akwilon Amsterdam Aborygen Adriatyk Altantyk Avignon Atol Archipelag Alcatraz Apacz Atlas Akwitania Alhambra Alabama Atlanta Afryka Ameryka Arizona Antarktyda Alaska Amazonia Argentyna Amazonia Arktyka i inne : Amok Atak Aktyw Agent Afekt Amant Alibi Alarm Aliant Alert Akces Akcent Akord Armia Awantura Afera Akcja Adiutant Admirał Attache Adamin Adular Agat Akmit Allanit Anataz Achil (Achilles) Abrakadabra Absolut Absynt Aden Abibu Abdera Adonis Agrypa Abchaz Arsen Aura Abbeville Azyl Abelard Aura Awangarda Agema Agouti Ahinsa Ajnu Aksamit Akwarela Alladyn A prima Vista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Zreszta w dziedzinie szczeniakow mial on lepsze doswiadczenie niz wiele innych psow - malo jest reproduktorow, ktore odebraly w swoim zyciu tyle miotow... ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Junior Member
|
![]()
Dziękujemy wszystkim za wsparcie i życzenia
![]() ![]() ![]() Niestety, muszę napisać, że jest już 8 szczeniaczków, gdyż najmniejszy chłopiec wczoraj niestety odszedł... Był ostatni i maluśki i nie miał tak dużo siły ![]() Z imionami macie fantazję! Rona - jestem również zwolenniczką Azorków i musimy z Kamilem odbyć burzliwą naradę w celu ustalenia imion! Mam nadzieję, że uzyskamy jakiś kompromis ![]() Pozdrawiam wszystkich - Jolka |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Wiec dalej: Aidzty, Aposzlaty, Akysz.... Ajaksieniepodoba to: http://www.dogomania.pl/imiona/a-z/a.php
![]() |
![]() |
#71 |
Member
|
![]()
Przyłączamy się do gratulacji i oczekujemy dalszych relacji z życia i "twórczości" watahy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Distinguished Member
|
![]()
A może coś z aktualności prasowych?
Afera, Apelacja, Afront, Atak, Agent, Akcja, Awans, Alibi, Aktywacja, (ew. Aneta i Andrew ![]() ![]() To są żarty! |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Head like a hole
|
![]()
A co powiecie na proste AKI
oczywiscie nie Kaurismaki ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
love and terror
|
![]()
Aki kojarzy mi sie ze szkola dla psow...
Ale nie jest zue :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Tmave Zlo
|
![]()
Gratulujemy serdecznie. Ściskamy znanych i lubianych mamusię i tatusia (a co, też brał w tym udział!) i czekamy na wieści z linii frontu.
Bardzo nam przykro z powdu ostatniego maluszka ![]()
![]() |
#76 |
Junior Member
|
![]()
WOW ile imion - jest w czym wybierac
![]() No niestety jeden maluch odszedl, Jola o niego walczyla, jezdzila do veta, maly zostal na noc w inkubatorze...ale mial 10% na przezycie no i nie udalo sie. Zostalo 8 szczeniaczkow i jak narazie wszystkie przybieraja na wadze, a nie traca i to jest najwazniejsze! |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Junior Member
|
![]()
poświęciłam się, zawlokłam zwłoki na piętro, przesunęłam nieprzytomnym wzrokiem po półkach z książkami, wybrałam kilka na oślep i oto wynik:
amis - arab. powiernica, przyjaciółka amica - łac. dziewczyna, panna asz-szams - arab. słońce adżib - arab. zadiwiający al capone - wiadomo ![]() arlekin - taki błazen ze śrdniowiecznego teatru ulicznego akela - wilk z 'księgi dżungli) prócz pierwszego i ostatniego wszystki unikatowe :P
![]() |
#78 |
The Grim Reaper
|
![]()
Aramis
Alpaga Antoś Aronia mocna 18% Absinth Absolut Alkohol -------- anarchy amorality antisystem kurde.... brak mi weny dziś w każdym bądź razie pierwszych kilka to jabole jakie w życiu spijałem na róznych wsiach
![]() |
#79 |
Junior Member
|
![]()
Arizona... :]
![]() |
#80 | |
The Grim Reaper
|
![]() Quote:
Przepraszam ![]() ![]()