![]() |
![]() |
|
Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Junior Member
|
![]()
To víš že jedu, přece vás nenechám všude kufrovat.
![]() Akorát je to další cesta odkud pojedu domu 4. hodiny ![]() Ale za tu psinu co užijeme to stojí!!!!!!! Záviš |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Junior Member
|
![]()
Sakryš to je další mapa, kde na to mám pořád brát??? Navíc se mi už nevejdou do šuplíku!!!
![]() Ale zase nová mapa = nové kraje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj všem!
Příští víkend s Vámi nejdu ![]() Markéta PS: Ale před Vánocema jdu určitě.[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj!
Tak to zatím vypadá zase kolem šesti lidí, zlomila jsem i bráchu (prej když se jde přímo od baráku, tak že teda půjde...čili jen v neděli...ba ne, on má v sobotu turnaj floorballu ![]() A v tu neděli možná i Ellen, prý když půjde i někdo pomalu ![]() Jen ještě nevím co s Bruslařem a Vandalkou a KOUŘOU! KOUŘO, jdeš s námi????? Julianne, Dizzy, Benji, Coddy, Terry + 7xS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Junior Member
|
![]()
Ahoooj,
jak jsem tady o par prispevku vyse avizoval, mam v sobotu rachotu, ale protoze uz dlouho takovy nejaky trek chci urcite jit, tak v nedeli o me ucasti nepochybujte ![]() Bude to pro nas s Kippem (muj sakal - rocni pubertacky Cvcko) takova generalka na tu prosincovou dvoudenni akcicku. Ani ne tak vzdalenostni generalka, jako spis spolecenska generalka (hlavne pro sakala) ![]() Jedine co potrebuju jsou koordinaty nedelniho startu, abych mohl vymyslet jak se tam z Prahy objevim. Uz se tesim. Kouřa |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Junior Member
|
![]()
Hojky Kouřo, v neděli ráno (pravděpodobně kolem
![]() Tak čus v neděli ráno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Junior Member
|
![]()
Hojky všem.
![]() Tak co nohy, ruce, ramena, a ostatní části těl? ![]() To Kouřa: Pls pošli mi fotečky na [email protected] (640*480 75% jpg) Zítra se pustím do stránek, dneska mám bohužel v programu už něco jiného. (Můžeš k nim vytvořit i popisky) To Juli: Samozřejmě očekává příspěvek, a když ho pošleš rovnou v elektronický podobě, tak tam nenasekám chyby ![]() Tak se mějte a ahoj. Záviš |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Junior Member
|
![]()
Tak moje fotečky jsou na webu, tentokrát jich je jen 88
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj všem (i těm co neznám),
koukala jsem na fotky - jsou moc pěkné. Už se těším na povídání od Juliany. Kdepak jsou ty skály, co byly na fotkách? Lituju, že jsem s Vámi nebyla. Ale příště už určitě jdu i s Ditou. Markéta |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj poutníci a vlci,
jsem moc ráda, že se víkendový pochod povedl i s mým naprostým organizačním selháním. Zachránili to jednotliví výborní lidi a krásná příroda, která kvete celoročně v okolí mého bydliště ![]() Trochu vyčerpávající bylo stále hlídat Dizzyho nos, aby nebyl opět zabořen do Vandina pozadí... ![]() ![]() To Zavisse: snažila jsem se nastavit obrázek, ale zdá se, že je větší než 10kB !?! Těším se do Krušných hor! Juliana |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Junior Member
|
![]()
Ahojte.
Dva dny jsem lezel jak mrtvej, az ted jsem se doplazil ke compu. ![]() BA NEEE, BYLO TO MOC PRIMA. ![]() Kdyz navrhnete organizatorovi akce ze se muzete pridat ke smecce druhy den rano v 9:00, 9:30, nebo 10:00 a on vas durazne upozorni ze se rano vyrazi v 8:00 takze jestli se chcete pridat tak at tam koukate bejt, a vy pak vstavate v nedeli v 5:50, abyste byli na miste urceni v 8:00, a jste tam, a smecka tam neni ani se neozyva, a po hodine usilovneho patrani pomoci zaznamniku a sms se zklamane vydavate sami na planovanou trasu, abyste se nasledne od vudce smecky ze sms v 9:45 dozvedeli ze si trochu vic schrupli a jeste nevyrazili, tak to je na zakousnuti ![]() No nakonec to dobre dopadlo a nasledujici spolecne kilometry pozitivne prebili ten ranni holubnik. Harajici CVlcice Vanda se ukazala jako spolehliva mrkvicka pro meho CV oslika Kippika a ja poprve zazil jake to je kdyz tahne on mne a ne ja jeho. ![]() ![]() ![]() ![]() Koura |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Junior Member
|
![]()
To Juli: Ten obrázek jsem ozkouĹĄel a je funkční, takĹže se musíĹĄ víc snaĹžit. A má jen tři kila.
To Marketka: Je to Jelínkův most nebo tak nějak, Juliana bydlí kousek tak by to měla vědět líp, já uĹž si to nepamatuju. To Kouřa: Já jsem v sobotu vstával ve 4:55 a Julie také zaspala a jeĹĄtě mě poslala na jiné nádraĹží. TakĹže jsem tě asi trumfnul ![]() Ani mě moc nepřekvapuje, Ĺže se jí podařil stejnej kousek dvakrát za sebou, asi se snaĹží abysme byli flexibilní a stále ve střehu. NejduleĹžitějĹĄí je Ĺže se nenudíme, a máme jí za to rádi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Moderator
|
![]()
Vážení "dogtrekingáři"
![]() fandíme tomuhle sportu, jako ostatně každé smysluplné aktivitě se psy. Ale bohužel tento server není obecným kynologickým serverem ale serverem, věnovaným československým vlčákům. Doporučuji proto diskuzi o dogtrekkingu přesunout buďto na nějaký obecný server nebo na výborný server, specializovaný právě na podobné sporty http://www.mushing.cz. Na našem serveru uvítáme, pokud budete mít zájem o zveřejnění termínů Vašich akcí v termínovém kalendáři. Popř. pokud někdo z čévéčkářů nebo i "nečévéčkářů" bude mít zájem o publikaci článku o účasti ČsV na dogtrekkingu. Tímto dělám krok, ke kterému saháme na našem serveru jen zcela výjimečně a jako administrátor toto téma zamykám. Zůstane tu ale nebude už dále pokračovat. Pokud někdo z Vás téma otevře někde jinde, dejte mi vědět a já zde uvedu adresu nové diskuze aby se tam mohli zde diskutující a i další přesunout. Doufám, že tento postoj pochopíte a nezanevřete na nás ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|