![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
już uzupełniam listę
-Aga,+ (Varg) |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Senior Member
|
![]()
Magda - Imbusy na 90 % przyjeżdżają
![]() Nocleg pod namiotem. Możemy dopłacić za to abyśmy tylko my byli w schronisku( pisałaś że jakieś dodatkowe 15 zł za os/dzień). Co na to inni???? Magda - od której w piatek można przyjeżdżać?( my wyjedziemy z Sopotu nad ranem) i czy samochodem podjedziemy pod schronisko- czy trzeba iść????
![]() |
#43 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Mozna przyjeżdzać od rana, ja postaram sie tam być jak najwcześniej.
Samochód trzeba zostawić jakieś 200m od schroniska, tzn, zakazu wjazdu nie ma i widziałam tam nawet busy wjeżdzające pod samo schronisko, ale to juz zależy od umiejetności kierowcy i od samochodu. Te 200 m to droga wąska , polna , kamienista., Dostarczę już niebawem mapke dojazdową... Tutaj Andrzej stoi na tej drodze |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
VIP Member
|
![]()
Nooo Andrzej "miszczunio"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
UWAGA, TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ NA WYSTAWĘ PRZEDLUZONA DO 1 CZERWCA!!!
Gaga, prawda jest taka że droga pokonała Andrzeja, samochód został na parkingu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() A Wasz oddzial lekko przegiął z opłatami.. opłata po 20 maja to 130 zeta?? Poszaleli, jak słowo.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Ufff... No to wysłałam zgłoszenie bo zapomniałam, że to nie tylko spotkanie ale i wystawa
![]() 130zł to faktycznie przegięcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Mi się pomału klaruje sytuacja z pracą, więc co następuję:
1. ja w piątek pracuję najprawdopodobniej do 16.30, więc w Krakowie byłabym dopiero na 21.00 i nic już nie jeździ do Kudłaczy ![]() 2. będę z mało konfliktową beagielką-Lalką 3. niedoczytałam... dlaczego tylko namiotowicze mają dopłacać za wyłączność w schronisku? 4. te pokoje są wieloosobowe... czy ktoś nas przygarnie do siebie? 5. zaliczka za nocleg? 6. cena za wystawę makabryczna ![]() 7. nie mogę się już doczekać kiedy Was poznam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Moderator
|
![]() Quote:
no, no nie przeginaj ![]() co do Ingrid i Alpe nei wiem na 100 % czy beda- jak ostatnio ich widzialam to mieli jakies problem z transportem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Junior Member
|
![]()
I jeszcze ja
![]()
![]() |
#51 |
Distinguished Member
|
![]()
Igi, a Ty nie jedziesz?
Juz myslalam, że o nas zapomniałaś Magda ![]() Mi właściwie obojętne, czy będziemy mieć więcej terenu. Dopasujemy się do reszty. Gaga - nasi panowie-psy znów będą pewnie walczyć.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
The Grim Reaper
|
![]()
Jade - jak mi sie Historie sztuki uda zaliczyć w I terminie to jade.
![]() |
#53 |
VIP Member
|
![]()
Aga, spoko
![]() ![]() ![]() Nie ma lekko- chłopaki będa pilnowane i tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Member
|
![]()
droga dojazdowa jest ok. jesli taka jak na zdjęciu - a czy jeszcze znajdzie się miejsce aby przygarnąć Zorana Tajgę i nas dwoje ? z nami nie ma większego problemu z noclegiem - śpimy w samochodzie z naszymi burymi -więc my sie piszemy na 90%
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Jefta, to nie tak że namiotowicze tylko musieliby dopłacać, tylko w chwili gdy mielibysmy wyłącznośc kazdy płaciłby 15 zł, na tym najwiecej straciliby Ci pod namiotem. Widzę że ten pomysł upadł, więc będzie normalny cennik
![]() Za nocleg kazdy zaplaci na miejscu, prosiłabym jednak o zaliczkę na jedzenie czyli 30 zł od osoby, nr konta niebawem ![]() Dora, pewnie że znajdzie się miejsce, bedzie nam baardzo miło Was poznać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Senior Member
|
![]()
Magda - czekamy na nr konta i wpłacamy po 30 zł od osoby i yu pytanie czy za 1 dzień czy za 2 dni? ( w naszym przypadku 60zł czy 120zł).
Ostatnio jestem mało kumata ![]()
![]() |
#57 |
Member
|
![]()
Oj Dora ale żeście się rozbujali
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wilczy Duch
|
![]()
Dora to znow sie spotkamy
![]() ![]() Magdalenko Ishtar, Kala + Enar i o ile dam rade ich zgadac i zbratac z sobą - Baluś ) Ja niestey mam bardzo teraz utrudniopny dostep do internetu z wielu powodow, wiec jak cos bardzo Was prosze dajcie znac sms-em czy cos w tym stylu jakby bylo cos waznego. Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
30 zł za całośc, czyli te trzy dni,czyli Imbusy płacą 60 zł
![]() Jeśli ktoś chce zabrać jakieś smakołyki dla wszystkich to goraco zapraszam, jedzenia nigdy za wiele ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|