![]() |
#41 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Jdi ty brepto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Junior Member
|
![]()
Danielo je naprosto zbytečné s Pavlem vést seriozní komunikaci.
I já přesně vím, jak se doplňují výsledky do databáze. ![]() Klidně uvedu seznam jmen majitelů a jejich psů u kterých tak bylo učiněno a nikdo o uveřejnění informací nepožádal. A nejenže byly výsledky zveřejněny, ale dokonce v rekordním čase. Na něco si prostě obětaví a čestní administrátoři wolfdogu udělají čas vždy! Tak jsou skvělí. Do databáze přístup nemám a tak nevím co přesně je u mých zvířat zveřejněno. S pohledu jiných, co mi píší, však vím své. Pro administrátory tedy zcela veřejně: Tesák – HD – B, ED – 0-0, Tlapka – HD – B2, ED– 0 -0, Unkas – HD 0/0, Uny Tossa – HD 0/0, Uno – HD – B, ED 0-0, Uličnice – HD 0/0…. Ostaní výsledky horší než „ B „ jistě Pavel má a byly u mých odchovů doplněny a rychlost doplnění byla zaznamenána do Guinessovy knihy rekordů. ![]() Za spolupráci, kterou jsem právě předvedla a já spolupracovat umím !! si přeji hvězdičky dvě!! ![]() Monika |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
REJPAL
|
![]()
Ale děvčata, děvčata - nezlobte wolfdog ( i když ona by tu jinak byla nuda
![]() Zkrátka někdo je rovný a někdo ještě rovnější ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
|
![]()
Pavle, já odpovím za tebe,ať se nezdržuješ.
Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Na něco si prostě obětaví a čestní administrátoři wolfdogu udělají čas vždy! Tak jsou skvělí.
Do databáze přístup nemám a tak nevím co přesně je u mých zvířat zveřejněno. Tak po 14 dnech furt nic nového. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
2) Wyniki do bazy dodawane sa zwykle na postawie informacji przeslanych przez HODOWCE lub WLASCICIELA. Zanim wiec zaczniesz mowic o kolejnej "Conspiracy theory" napisz mi wyniki KTOREGO psa z Twojej hodowli zostaly DO MNIE przeslane, a NIE ZOSTALY dodane? Quote:
![]() Dlaczego jakos dotad NIKT nie mial z tym problemu? Oprocz jednej grupki ludzi, ktorzy ZAWSZE maja jakis problem??? PS. Wyniki sa juz w bazie bo pewna NIEZATERESOWANA tym tematem osoba napisala, ze KTOS powypisywal sobie wyniki na forum i DZIWI sie, ze nie zostaly dodane... Ale pewnie ponownie chodzi o robienie chaosu tam gdzie go nie ma... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Junior Member
|
![]()
Margo, věřím, že přesun štěňat z ČR do Pl, zapsání a prodání..ti zabírá hodně času, ale přesto si myslím, že je tento čas užitečněji strávený, než psaní tvých nemyslných a manipulativních příspěvků. O tom jak se některé výsledky a informace ocitají v databázi jsme již diskutovali a slušné odpovědi jsme se nedočkali.
![]() Kdo požádal o uveřejnění výsledků DKK např. u psa Agar od Hromové hory či L´Rocco z Molu Es?? HODOWCE ??, WLASCICIELA ??? ![]() Já osobně jsem neposlala ani jeden výsledek ze svého početného odchovu! Že by ti externí spolupracovníci v utajení jak o nich Pavel zasvěceně hovořil a osobně psal, když jsem ho o vysvětělní žádala již před několika lety?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
Margo,já to polsky fakt louskat nebudu.Tak že ano,máš rozhodně pravdu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Budeš se tedy muset smířit s tím, že tady na těchto stránkách nerozhoduješ Ty ale někdo jiný, komu tyhle stránky patří. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
|
![]()
Takže Pavle,sice to nebylo na mě, ale já osobně se nikdy nesmířím s tím,že výsledný "obraz" o mých psech tvoříš ty dle svého vlastního uvážení.A nespatřuju na tom vůbec nic zarážejícího.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Junior Member
|
![]()
Odpověď typu: Server je soukromý, způsob získávání a uveřejňování dat, fotek je naší věcí a v naší režii....chovatel a majitel si může trhnout nohou beru, protože tak to tu doopravdy chodí! Je to bulvár a informace s realitou mají někdy více, někdy méně a někdy vůbec nic společného....jak taky jinak...odborné znalosti a fundovanost administrátorů jsou mizivé...alespoň je tu čas od času veselo.
![]() Jediné co zde má nějakou cenu je právě ta databáze, která je dílem především majitelů a chovatelů, kteří údaje svou chovatelskou činností vytvářejí a někdy i dodávají. ( Za správnost výpočtu wrightova koeficientu vděčí tento server ing Evě Špreňarové) a kterými Pavel a Margo hrdě " soukromě" pohrdají, podle potřeb dávají hvězdičky a zamezují vstup a kontrolu nad údaji.... ovšem ty údaje jim neříkají pane. Zdraví HODOWCE a WLASCICIEL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |||||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
![]() Quote:
Pavel PS : Co se týká bulváru, podívej se na své stránky nebo ještě lépe na stránky Tvé nejvěrnější - Evy Špreňarové. Ty jsou pěkným příkladem seriózních stránek, neporušujících žádné zákony, a hlavně oblíbených (směšných 7 registrovaných uživatelů - vesměs z vaší partičky ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
Samozřejmě, že databáze je jednm z nejdůležitějších částí serveru. A je jasné, že jí částečně (nikoliv zcela) vytvářejí právě majitelé a chovatelé
Majitelé a chovatelé ti jí vytváří zcela - vlastnictvím svých psů,kterým ty pak následně můžeš utvořit dle vzájemných sympatií a dle svého vlastního uvážení profil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Quote:
1) przesylaja wlasciciele i hodowcy za pomoca formularza internetowego 3) dodawane sa na podstawie ogolnodostepnych zrodel, jak spravodaje, katalogi, strony internetowe 4) dodawane sa na podstawie danych przesylanych przez kluby ras Quote:
Quote:
![]() ![]() ![]() A co do bazy danych i "jediné co zde má nějakou cenu je právě ta databáze, která je dílem především majitelů a chovatelů" to jestes OSTATNIA osoba, ktora ma prawo to pisac... Bo podajac nas do sadu i robiac wszystko aby ta baze danych zniszczyc udowodnilas, ze wlasnie ta prace MAJITELU i CHOVATELU, ktorzy nad nia pracowali masz ZA NIC! Caly czas piszemy SOUKROMA, abys wreszcie pojela to TY i TWOJA klika, ktora caly czas pisala, ze Wolfdog jest serwisem KOMERCYJNYM. To informacja wylacznie dla WAS.... :P A co do nas to sie nie martw ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Moderator
|
![]() ![]() mnie tez bardzo podoba sie czytam przed snem zeby zasnacz z dobrym humorem Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Junior Member
|
![]()
Je to jsem krásně píchla do vosího hnízda
![]() To, že zde čas od času přispívám mi připadá logické, rozhodně více, než kdybych přispívala na server zabývající se jadernou fyzikou…tam bych působila směšně asi tak, jako když Pavel píše o popelovinách a výrobě granulí. ![]() A takové perly co zde byly uveřejněny se nenajdou na žádném pejskařském serveru..zvláště pak zpráva týkající se paní Ute Tipner…tu potkáte jen na wolfdogu..ale i mnoho jiných odborných nesmyslů jsem si zde přečetla a budu si je navždy pamatovat. Pro Pavla je zcela šumafuk testosteron..estrogen…plynule zaměňuje rybí tuk s riboflavinem…..či klidně zde uveřejní článek, který „erudovaně hovoří „ o fyziologických rozdílech mezi vlkem euroasijským a kanadským a další, čas od času do nebe volající články a administrátorovy diskusní příspěvky. To je prostě wolfdog. Nejsem člověk závistivý a nemám touhu škodit, cítím pokoru k přírodě a k lidem co něco umí a dělají to s láskou. Lidská blbost je však všudypřítomná a neomezená a čas od času se nad ní alespoň bavím, když se s tím, bohužel, nedá nic jiného dělat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
jiest ROZNICA byla ROZNICA i bedzie ROZNICA medzy Kanadiskym i europejskim wilkem. co trudno ksiazki poczytac i dowiedze cie o tym? a ja myslalam ze z naukowcem gadam. ale... okazuje sie ze nie. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Prosím Daiva nauč se česky a nebo si nech alespoň příspěvek přeložit...a pokud je Daiva expert jako Pavlík, jistě nám odpoví jaké jsou FYZIOLOGICKÉ ( kdybys nevěděla je toho opravdu hodně..např..krvetvorba, trávení, enzymy..hormóny, nervová soustava.....nebo snad jiný počet chromozomů?) rozdíly mezi EA vlkem a kanadským ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|