![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() A co do busa, to moze da rade sie z kims dogadac - nie wiem ilu bedzie chetnych z Bialegostoku i okolic, ale przeciez bedziecie jechac przez Wa-we, wiec o tak mozna dorzucic jakis chetnych... ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Distinguished Member
|
![]()
Busa z psami? Myślisz, że to by wypaliło?
![]() Rozmawiać, to na pewno jeszcze porozmawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Junior Member
|
![]()
Właśnie myślę, że średnio z tym wypalaniem :/ Wiem po prostu, że niedysponuje w tej chwili własnym środkiem transportu, a mój ojciec prędzej by się wybrał na księżyc niż z psami na drugi koniec Polski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Distinguished Member
|
![]()
Choć w sumie widziałam kiedyś autokar, gdzie ludzie byli ze swoimi psami.Margo? wiesz coś więcej o takich akcjach, jest to możliwe?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
Autokary z psami - jest to możliwe jeszce 4-5 lat temu były takie akcje organizowane w łodzi to kwestja dogadania się z przewoźnikiem...
![]() |
![]() |
#47 |
love and terror
|
![]()
No to juz po spotkaniu...
Bylo super, extra czad ![]() Bardzo dziekuje za to spotkanie wszystkim osobom ktore tam byly a w szczegolnosci Margo i Przemkowi i oczywiscie ich Rodzicom! (ach te sery z koziego mleka bylo pyszne i chleb tez... ![]() I oczywsicie Eli i jej Rodzince za obiadek i goscine ![]() Mam nadzieje ze juz nie dlugo i beda fotki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Junior Member
|
![]()
Spotkanie w 1000% udane - nasze pierwsze - wywarlo na nas ogromnie pozytywne wrazenie, masa poznanych ludzi i psow oczywiscie, duzo dobrych rad, duzo zabawy i ciezkiej pracy - pracy Angeli, bo jak to ktos kiedys powiedzial - "dobrze byc krolem..." erghm... fotografem, chowac sie w cieniu gdy druga polowka chodzi w palacym sloncu z malenstwem
![]() Fotki ze spotkania spakowane zipem (125,8MB): www.loveandterror.com/09-11.09.2005_Pozna.zip Jesli ktos chce poczekac na pojedyncze fotki, to ukaza sie one niebawem w galerii Amona. Chcielibysmy podziekowac Margo, Przemkowi i ich rodzince za goscine i zorganizowanie takiego spotkania, pozdrowic wszystkich tam spotkanych, nowo poznanych i mamy nadzieje, ze bedzie nas jeszcze wiecej za rok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
love and terror
|
![]()
FOTY FOTY FOTY!
![]() Jeszcze trzeba poczekac na fotki od Margo, Sebastiana, Macka i Elci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Junior Member
|
![]()
Eh, mam nadzieję, że za rok będę miała okazję sfotografowaćtrochę wilczaków do galerii ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
VIP Member
|
![]()
No to male podsumowanie: na spotkaniu stawily sie 32 wilczaki, ale nie braklo tez ONow, mixow, czy takich 'rodzynkow' jak: owczarek holenderski, buldozek, whippet, ca de bou, czy dog kanaryjski. Ich wlasciciele przyjechali z Polski, Czech, Niemiec, Rosji i Litwy. Dobry wynik biorac pod uwage, ze nie bylo magnesu, jakim jest zawsze przyglad hodowlany.
![]() ![]() Nam bardzo milo bylo poznac nowych wlascicieli CzW, zobaczyc jak rozwijaja sie i rosna "dzieciaki", ktore w tym roku powiekszyly grono polskich CzW. I oczywiscie DZIEKI za pomoc, za pilnowanie grila, odstawianie taczki na swoje miejsce + milon innych rzeczy. I gratulacje dla swiezo upieczonych pozorantow, czyli Przemka, Natialii i Mateusza... A za rok? Za rok bedzie calkiem inaczej..... ![]() ![]()
![]() |
#52 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() Niespodzianka? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Bieg na oriętacje
![]() ![]() ![]() tropienie ![]() ![]()
![]() |
#54 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Moderator
|
![]()
ja tez baaaaardzo chce podzenkowac Margo Przemku i ich rodzicom za spanaly wekend.
wrocziliszmi do domu tylko o 4 rano i za 4 godziny ja malam posle tego spotkania nie wilczaka a Kvazimoda (jak z ksiazki Hugo ![]() ![]() ale dzisziaj jusz lepej tylko ona jeszcze gra w bardzo chora zeby wszystkie ja glaskali i gadali jaka ona bedna. bardzo jestem zadowolona ze znalazwam duzo nowych znajomych (jak tam morze? ![]() teraz jusz krotce spotkami sie z niektorimi z nich na wystawe w Lodzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Member
|
![]()
No to ja jak co roku dziękuję wszystkim za wszystko. Rodzicom Margo i Przemka zwłaszcza za pasztettttttttttttttttt mniammmmm. Tylko coś Nelka była zła, że jej nie przywiozlem
![]()
![]() |
#57 |
Junior Member
|
![]()
pojedyncze fotki ze spotkanie na http://www.amon-silesianwolf.com/ w galerii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Distinguished Member
|
![]()
Cały czas zapominam spytac: czy było wycie o poranku, czy nie było?
![]() A to, o matko ![]() ![]() ![]() Co to za psy? :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Distinguished Member
|
![]()
To zdjęcie cały czas doprowadza mnie ze śmiechu do płaczu
![]() Nooo Margo, ja sobie wyobrażam jak drogą kolo Waszego domu idzie ktoś nie zaznajomiony z tym, że macie wilczaki i tu nagle zza płotu sześć takich głow zaczyna wyglądać... takie coś.. hyhyh |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|