|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
|
Thread Tools | Display Modes |
05-09-2011, 10:07 | #41 |
Junior Member
|
A my weźmiemy dwie wersje z napisem husky i bez
|
05-09-2011, 10:23 | #42 |
Kawał ch*ja
|
OK, wlasnie dzwonilem do drukarni i znam ceny itd :-) tym razem bedzie to 40 zl, bo niestety, ale nadruk jest nieco wiekszy niz na poprzednich, poza tym robimy na lepszych koszulkach :-) wiec teraz prosze juz o ostateczne i oficjalne wersje zamowien (rozmiar, kolor, ilosc, z Huskym czy bez, damskie/meskie) na [email protected] - cena za Husky/bez jest taka sama, bo to wciaz jeden duzy nadruk.
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
06-09-2011, 18:58 | #43 |
Kawał ch*ja
|
za chwile temat zniknie zakopany przez inne na glownej stronie, wiec odswiezam czekam w dalszym ciagu na ostateczne zamowienia na [email protected] :-)
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
07-09-2011, 19:21 | #44 |
Junior Member
|
A mogłabym dostać wersję It IS NOT MALAMUT?))
|
07-09-2011, 19:49 | #45 |
Junior Member
|
A do kiedy można zamawiać ? Bo zastanawiam się nad zamówieniem, ale nie wiem do kiedy jest czas = nie wiem czy znajdę do tego czasu fundusze
07-09-2011, 20:03 | #46 |
Kawał ch*ja
|
do konca wrzesnia, napisane jest w pierwszym poscie :-) Asia - myslelismy nad tym, ale za drogo by wyszlo - samo przygotowanie matryc pod nadruk to jakies 200 zl...
14-09-2011, 18:42 | #47 |
Kawał ch*ja
|
Odkopuje temat bo zniknal w otchlaniach forum :-) nic sie nie zmienilo, wszystko jest podane co i jak w temacie :-)
25-09-2011, 19:31 | #48 |
Kawał ch*ja
|
Niestety, mamy bardzo malo zamowien i nie wiadomo czy projekt ruszy juz teraz, czy poczekamy az sie zbierze wystarczajaca ilosc chetnych...
26-09-2011, 09:32 | #49 |
The Grim Reaper
|
Ja wyślę zamówienie ale w II połowie października także cieszy mnie to przesunięcie terminu - w tym miesiącu mam już masę wydatków na głowie.
Last edited by igienator; 26-09-2011 at 09:34. |
29-09-2011, 23:04 | #50 |
Senior Member
|
You DID THEM then!!!
Great!!! We have the same problem here in Italy!! |
30-09-2011, 08:58 | #51 |
Junior Member
|
Unfortunately, we have not enough orders for Poland, so I think that we'll put the topic for Italian and other countries forum's and take orders from them just like the first t-shirts
God of War from Ola's account cause I forgot to logout her