![]() |
![]() |
|
Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Senior Member
|
![]()
Nightwish? Tu neznám...tedy aspoň takhle podle názvu. Mrknu se....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Senior Member
|
![]()
Hi hi, aha....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Member
|
![]()
Těším se na výsledky na té naší dovolené. Sledy z Manmatu máme objednané pro psy ve velikosti XXXL, takže můžem bejt rádi, že nemáme větší hafany
![]() Když jsem se o tahání a netahání bavil s panem Soumarem, popisoval, jak tažní psi vidí postroje a skáčou dva metry do vzduchu. Nevím, jestli není něco špatně, ale hádejte, co dělá můj pes když vidí postroj? Zaleze do kotce do nejzazšího rohu boudy a i tam dělá že není ![]() Když už ho má na sobě, nemá problém tahat na saních 50l barel, tak snad se jim bude ve smečce tahat dobře, pokud nám tedy ještě týden vydrží sníh. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Senior Member
|
![]()
U nás jak kdo. Konynka ta šílí a skáče do vejšky jak chrastí postroje. Mokinka tak v klidu povrťává ocasem, Quenník je rád, ale takovej umírněnej, Derouš je vůbec takovej hektickej i když postroje nevidí a Volga s Unique ty postroje vidí letos poprvé, takže jim to možná ještě moc nedochází. Jo, skáčou po kotci, ale to je myslím takové obecné- že se jde ven....Asi to opravdu dochází jen těm starším- zatím.
Tu hudbu už jsem našla, syn vybral nějaký CD od Enjy, prej je celý takový "vánoční". Video má přes 8 minut, tak to asi ještě nějak pokrátím. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Junior Member
|
![]()
A nějaká ta fotečka s ním by nebyla?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Junior Member
|
![]()
No já tam před chvílí koukala a neviděla...
![]() Tedy myslím tím čerstvé fotky... Last edited by Helenasotis; 04-02-2010 at 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Senior Member
|
![]()
Já vím Helčo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Junior Member
|
![]()
Ahojte
Tento vikend Artik robil druhu skusku, stopa FCI 2. Chcela som vam ukazat, za akych podmienok sme nastupovali skoro rana do terenu. Z filmovania zial nieje nic a z fotiek je iba prvych par obrazkov. Potom uz nic nieje vidiet. Okrem hmly sme sa sem tam aj brodili vo vode. Mam aj video z poslusnosti, ale zatial ho tam neviem pripojit. Ako to robite ? zdravim Marica |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Junior Member
|
![]()
No to je moc "pěkné" počasí! Ještě že byl Artík s tebou, jinak bys zabloudila!
![]() Jana, Lara, Kůže |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Senior Member
|
![]()
Ahoj, a jak jste dopadli? Dobre stopoval? To je idealni pocasi na uchovani pachu
![]() Ta videa by me taky zajimala, jeste jsem sem zadna nedavala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Video je velmi jednoduchá věc - stačí vložit do textu url videa na Youtube (to je ten odkaz, který má každé video na Youtube uvedeno vpravo v podlouhlém rámečku pod nadpisem Adresa URL - tuto adresu zkopírujte a jen vložte sem do textu (nepoužívejte k tomu již žádné BB kódování - to je ta nabídka pro editaci textu nad okýnkem, do kterého píšete odpovědi do fóra) - po odklepnutí se samo vytvoří okénko s přehrávačem videa. (Tohle umí videa z Youtube, např. videa na Stream to neumí). Těším se na Artikovu poslušnost ![]() Last edited by Helenasotis; 09-02-2010 at 12:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Junior Member
|
![]()
Zatím sem nalinkuju aspoň pár fotek z Artíkových obran, co jsem fotila na LVT v Lázních Bělohrad v roce 2007.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Junior Member
|
![]()
Pro všechny - linkujte sem i fotky, co máte z výcviku a již je máte třeba někde publikované - toto vlákno by mělo sloužit i k tomu, aby tyto fotky, popřípadě videa, byly k vidění na jednom místě
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Junior Member
|
![]()
Ještě jedna z r. 2007 - výcvikový víkend v Hrachově, Kelt z Molu Es (1 z několika mála, co jsem z tohoto víkendu upravila a tedy fotku mám)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Junior Member
|
![]()
Tak tedy zase něco z trochu jiného soudku
![]() http://www.vlcanda.estranky.cz/fotoa.../original/3727 http://www.vlcanda.estranky.cz/fotoa.../original/3726 http://www.vlcanda.estranky.cz/fotoa.../original/3735 a malá: http://www.vlcanda.estranky.cz/fotoa.../original/3745 Last edited by Janiz; 09-02-2010 at 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Junior Member
|
![]()
Při vkládání obrázku do řádku pro URL vložte to, co se objeví ve vlastnostech obrázku, je-li otevřen
![]() ![]() ![]() (v tomto případě to bylo toto http://www.vlcanda.estranky.cz/archiv/ifile/3727.jpg) Last edited by Helenasotis; 09-02-2010 at 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|