|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
|
Thread Tools | Display Modes |
10-08-2005, 11:59 | #41 | ||
Galicyjski Wilk
|
Quote:
Quote:
|
||
10-08-2005, 14:20 | #42 | ||
Distinguished Member
|
Quote:
A probowałaś "wiecznej milczącej pogardy', albo wychowawczego odłączenia od stada na krótki czas? Dla Tinki spędzenie kilkunastu samotnych minut w łazience, albo nie zauważanie jej przez godzinę było najsurowszą karą, ale to dziewczyna, a te są podobno bardziej wrazliwe... Quote:
|
||
10-08-2005, 15:04 | #43 | |
VIP Member
|
Quote:
pozdrawiam Gaga rozbrojona |
|
10-08-2005, 15:46 | #44 | ||
Distinguished Member
|
Quote:
Quote:
|
||
23-08-2005, 21:33 | #45 |
VIP Member
|
Ciiisza nastala w utyskiwaniu i zalamywaniu rak....a przeciez Cheitan nadal w domu zostaje...
Na razie moge napisac taK: zeszly tydzien 39. ..... 40. ..... czyli :"nie wywoluj wilka z lasu" W sobote ( podczas obecnosci Romka w domu zjedzony moj adidas, bedac na zakupach dostaalm sms-a "kup sobie nowe buty" ) Od soboty znow "nie wywoluj wilka z lasu" |
23-08-2005, 21:58 | #46 |
"Tata" Demolki :-)
|
wrrr....
.... Zjedzona /całe szczęście że nie cała/ moja ukochana jajecznica ze szczypiorkiem. A to już bardzo bardzo duży błąd Demoli... ...bo ja bardzo nie lubie jak mi sie podprowadza MOJE jedzenie... /Bardzo poirytowany/ Ynk
23-08-2005, 22:01 | #47 |
VIP Member
|
Ech Ynk...stolik wyzszy czas kupic A potem zrobic druga jajecznice....
A w ogole to pora na jedzenei nie jest najzdrowsza (dla czlowieka) - zalozmy, ze Demola dba o Ciebie pozdrawiam Gaga tyz glodna |
23-08-2005, 22:10 | #48 |
Member
|
Tia Gaga - to byly ostatnie jajka
|
23-08-2005, 22:25 | #49 |
VIP Member
|
A nocnych to w Gdyni nie ma???
|
23-08-2005, 22:27 | #50 |
Member
|
A myslisz, że to PILNA POTRZEBA? Kioski i apteki otwarte hehe
|
24-08-2005, 08:17 | #51 |
Tmave Zlo
|
No to zaczynamy:
1. Lekko namokniety i zczernialy parkiet pod balkonem. Jak ona tam narznela to ja naprawde nie mam bladego pojecia Bo plamka byla sobie pod GUMOWANA wycieraczka.... 2. Zdrapana (co prawda niezbyt obficie) farba w przedpokoju (od dzis Dewi zostaje w kapciach, jak nas nie ma ) 3. Elegancka, rowniutka, trojkątna klapka w najnowszych bojowkach. Zrobiona "w przelocie" zupelnie przypadkiem.
24-08-2005, 12:18 | #52 |
Member
|
(to ciekawe, ze zawsze wyrywają trójkąciki... )
|
24-08-2005, 13:31 | #53 | |
VIP Member
|
Quote:
Legitymacje czlonkowska wyslemy poczta pozdrawiam Gaga narzekajaca |
|
24-08-2005, 13:53 | #54 |
Member
|
Ciekawe jaki mialaby podpis:
Klub Narzekających WILCZARZY |
24-08-2005, 14:01 | #55 | |
VIP Member
|
Quote:
Może Wilczakowców? Albo czeweczkowców? Czeweczkarzy? Matko! co za język! Oj tam....niniejszym ogłaszam oficjalne otwarcie KNW I zapisuje sie na czlonka pozdrawiam Gaga wcielona w szeregi |
|
25-08-2005, 07:44 | #56 |
Tmave Zlo
|
Me toooooooo
Wczoraj była pierwsza kąpiel. Do strat można dopisac: 4. - rozdarta koszulka (moglam kapac psice nago Z ostatniej chwili: Wlasnie zadzwonil do mnie Moj Ulubiony Mezczyzna i o.... mnie, ze zostawilam zelazko na desce do prasowania. Efekt: 5. Dziura w podlodze
26-08-2005, 08:15 | #57 | |
Junior Member
|
Quote:
|
|
26-08-2005, 09:29 | #58 | ||
Tmave Zlo
|
Quote:
26-08-2005, 10:16 | #59 | |||
Junior Member
|
Quote:
razem z Angela przed powitaniem malego w naszym domu, zrobilismy niemale przemeblowanie specjalnie pod niego, nie ma mowy o stojacych wolno przedmiotach, zaslonach, butach, otwartych drzwiach do lazienki i wc. maly i tak czasem znajdowal cos co wg nas nie dalo sie "dopasc" ale zaraz po tym plan mieszkania znow ulegal zmianie nie uderzam tym postem w konkretnych uzytkownikow tego forum, ale sygnalizuje tylko swoj niepokoj o psy, ktorym w koncu moze stac sie krzywda, a wtedy juz nie bedzie glupiutko smiejacych sie emotikonek. ten post, zostal gdzies po drodze pominiety, a wg mnie jest najwazniejszym postem w tym temacie: Quote:
|
|||
26-08-2005, 10:55 | #60 | ||||
VIP Member
|
Quote:
Quote:
Quote:
Ale mozna inaczej, mozna trzezwo pomyslec, ze nie istnieje taki stan urzadzenia mieszkania, ktory gwarantuje pelne bezpieczenstwo szczeniaka...poza tym wierz mi, ze w chwili opisywania zaistnialych szkod emocje juz wymagaja oderagowania...bo kazdy z nas przechodzi w takich przypadkach zawal serca... Przez ladnych kilka lat obecnosci na roznych listach dotyczacych psow nauczylam sie jednego: w internecie wiekszosc psow i wlascicieli jest zadziwiajaco genialna! Gorzej jak spojrzysz na to w realu. Ostatnio obserwowana sytuacja : przychodzi dziewczyna na szkolenie (nie do nas), robi psu wode z mozgu, szkoleniowiec probuje jej powiedziec gdzie robi blad...jaka reakcja? Nastepnego dnia listy dyskusyjne pekne sa postow jak to beznadziejny trener smial jej zwrocic uwage!! I ona ogolnie wie wiecej niz on Quote:
Przy okazji - wyraziles swoje oburzenie na postulat spisywania swoich doswiadczen, sam przed chwila powolales sie na czyjas rade...mi sie to kompletnie nie sklada... Caly czas twierdze, ze cudze doswiadczenia warto wykorzystac dla siebie, dlatego sama tez sie dziele swoimi- nawet jesli nie sa one z tych,. ktorymi warto sie chwalic. Ale poniewaz ja nie mam psa, ktory ma mnie leczyc z jakis kompleksow, nie musi byc moim atutem to nie mam oporow aby upubliczniac swoje popelnione bledy. Ci, ktorzy zechca - skorzystaja i oby! |
||||
|
|