Voltar   Wolfdog.org forum > Polski > Hodowla

Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach....

Responder

Opções do Tópico Modos de Exibição
Antigo 03-11-2015, 23:00   #1
Wonderfull Wolf ES
Senior Member

Data de Entrada: Feb 2010
Local: Warszawa
Padrão

Citação:
Postado originalmente por Baja Ver Mensagens
Witam serdecznie.
Bardzo proszę o dodanie do mapy hodowli nowo zarejestrowaną Hodowle Wataha z Brzozowego Sadu zarejestrowaną w Związku Kynologicznym w Polsce /accorde F.C.I. 4971/W z dnia 12. 08.2014.,/accorde F.C.I. 664/14 ; Elżbieta Czaja 46-100 Namysłów Brzozowiec 93 ; woj. opolskie Pozdrowienia Baja Leśny Kamrat
Poniżej, a w sumie powyżej (wcześniejsze posty) masz info, że do jednej z takich baz możesz dodać namiary sama przy spełnieniu jej warunków. Nie wiem kto zarządza bazą "polską", ogólnowilczakową. Polecam kontakt z administratorem.
Obawiam się, że napisanie tego tutaj nie wystarczy. Nie jest to moja złośliwość, tylko bazowanie na doświadczeniu

Última edição por Wonderfull Wolf ES : 03-11-2015 às 23:02
Wonderfull Wolf ES está offline   Responder com Quote
Antigo 03-13-2015, 19:41   #2
Baja
Junior Member

Data de Entrada: May 2013
Local: Brzozowiec 93 ;46-100 Namysłów ; woj. opolskie
Padrão

Citação:
Postado originalmente por Wonderfull Wolf ES Ver Mensagens
Poniżej, a w sumie powyżej (wcześniejsze posty) masz info, że do jednej z takich baz możesz dodać namiary sama przy spełnieniu jej warunków. Nie wiem kto zarządza bazą "polską", ogólnowilczakową. Polecam kontakt z administratorem.
Obawiam się, że napisanie tego tutaj nie wystarczy. Nie jest to moja złośliwość, tylko bazowanie na doświadczeniu
nic z tego nie rozumiem . Kilka razy wpisywałam w diagram zaktualizuj dane badania Baji, zapowiedź miotu i informację o nowej hodowli. Nigdzie tego nie widzę . Nie wiem kto tu rządzi i z kim i jak rozmawiać . Czy ktoś mógłby mi pomóc
Baja está offline   Responder com Quote
Antigo 03-14-2015, 0:42   #3
Wonderfull Wolf ES
Senior Member

Data de Entrada: Feb 2010
Local: Warszawa
Padrão

Citação:
Postado originalmente por Baja Ver Mensagens
nic z tego nie rozumiem . Kilka razy wpisywałam w diagram zaktualizuj dane badania Baji, zapowiedź miotu i informację o nowej hodowli. Nigdzie tego nie widzę . Nie wiem kto tu rządzi i z kim i jak rozmawiać . Czy ktoś mógłby mi pomóc

Dane powinno się odświeżać po aktualizacjach, które nie są robione aktualnie. Jak na głównej stronie wchodzisz w zakładkę "baza danych" to pod paskiem, w który można wpisywać imię psa, nazwę hodowli widnieje data ostatniej aktualizacji.
Rządzi administrator, a raczej administratorka i to do niej najlepiej przesyłać wszystkie informacje - ewentualnie możesz je wysłać prywatną wiadomością do mnie a ja prześlę dalej
Wonderfull Wolf ES está offline   Responder com Quote
Antigo 03-14-2015, 20:00   #4
Wercyngetoryks
Junior Member

Data de Entrada: Jan 2013
Local: Rudawa / małopolskie
Padrão

Unter Wolfen FCI

Rudawa - małopolska

Śląska 70

http://www.unterwolfen.com/

Permissões