![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
Oj.... nie wiem, co o tym mysleć ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Z tradycją sprzedaży przed wystawą (nie na jej terenie) spotkałem się tylko w Polsce i na Litwie, a i tak raczej nie świadczy to dobrze o hodowcy, bo jest oznaką desperacji.
Jednak na wystawę taką jak Litomerice warto pojechać, ale nie żeby kupić, lecz rozeznać się w rasie. Warto pooglądać, porozmawiać z hodowcami (większość z nich ma miot przynajmniej raz w roku), zobaczyć te lepiej i gorzej ułożone wilczaki, żeby mieć pełny obraz tego co potrafią i zebrać kontakty, aby potem ewentualnie zarezerwować sobie szczeniaka po psach, które nam odpowiadają. Ciekawe może być też samo sędziowanie, gdyż oceniać będzie Sona Bognarova, która z wilczakami ma do czynienia od początku istnienia klubu tej rasy. A stawka pewnie już tradycyjnie przekroczy 30 wilczaków. My niestety nie będziemy w Litomericach - naszą majówkę spędzamy w Polsce ![]()
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
Przemku, u nas moga przedawac szczieniaki tylko !!!:
z szcziepianiami z rodowodem i tylko w ustalonym miejscu. wiem ze to jest zle, ale...mami reguly, ktore nie pozwolaja na przedaz kundelkow, bezrodowodowych szczieniakow, czy nie zdrowych. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Wystawa sie zblirza, a ja nadal nie wiem czy spotkam tam kogos z Polski. Prosze o kontakt tych ktorzy sie wybieraja na wystawe.
Ja juz nie moge sie doczekac wyjazdu, bo to bedzie moje pierwsze spotkanie z wilczakami ![]() A moze ktos sie orietuje o ktorej wystawa sie zaczyna badz zna harmonogram? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Szanse na to, że będzie teraz ktoś z Polski są niewielkie.
Plan jest następujący: 8:00 - 9:00 przyjmowanie psów 9:00 - 14:00 sędziowanie 14:00 koniec wystawy Link do mapy, gdzie znajduje się wystawa jest na stronie czeskiego klubu
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]()
wiec niestety nikogo z polski nie spotkalam na wystawie
![]() ale i tak bylo super, pierwszy raz widzialam wilczaczki ![]() sa przecudne, mam pare fotek tylko nie mam pojecia jak mam je zamiescic na stonie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
ciekawe jak tam wyniki.. pewnie niedlugo ktos podesle...
![]() |
|
|