![]() |
![]() |
|
Výstavy psů Naše úspěchy na výstavách, jak ČSV připravit na výstavu, jak ho vystavovat... |
View Poll Results: Co si myslíte o støíhání ocasu u ÈSV? | |||
Ocas støíhám - výstava je soutì¾ krásy, tak a» pes vypadá co nejlépe. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 13.33% |
Ocas nestøíhám, ale nevadí mi to. |
4 | 13.33% |
Myslím si, ¾e to není správné. |
4 | 13.33% |
Pova¾uji to za nepøípustné a rozhodèí by to mìli penalizovat. |
18 | 60.00% |
Voters: 30. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Zdeněk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
Ještě by to chtělo nějaký odkaz na dodavatele pudrů (zvýraznění masky), laků (přelakování bílých drápů načerno a nalakování matné srsti), žehliček na srst (narovnání kadeřavé srsti a slehnutí srsti otevřené) a hlavně nějakých vhodných nůžek na zastřihávání ocasu a břicha.
Jo a ještě nějakou barvu na srst, protože po odstřižení ocasu by to chtělo dobarvit konec načerno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
REJPAL
|
![]()
Spíše barevné kontaktní čočky, kvalitní kožich na výstavu
![]() ![]() Pokud si opravdu někdo myslí, že když psa před výstavou napudruje, tak že mu tím výrazně pomůže .... pudrem ani zastřižením chlupů nezakryjete nedostatky exteriéru. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Arimminum Kennel
|
![]()
Tahle fotka, to je BOMBA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
REJPAL
|
![]() Quote:
A když už používáš jakousi fotku, tak jmenovitě - Arimminum Upstream majitelka: Íng. Soukupová (úhlavní nepřítel - pro ty nové tady) btw Boskovice 2004 - CAJC A opět jsme u kalifikovaného hodnocení z fotky, ale to je tady běžné ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
Děkuji Mirce za uveřejnění fota mé krásné Arimminum Upstream :0)
Pro odborníka je z fotky zcela patrné, že se jedná a kvalitního jedince ČSV. Tato fena má kvalitní exteriér ale i perfektní povahu a při slušném předvedení není problém výborné ocenění na výstavě získat. Mirka by se měla podívat na svůj dvorek a zamyslet se nad svou závistí a tím proč její zvířata získají na speciální či klubové výstavě výborné ocenění jen těžko. Holt lidská závist společně s lidskou blbostí jdou vždy ruku v ruce. Ale na to jsem zvyklá :0) Tak se o své svěřence pěkně starejte, krmte a česejte. K potírání „demodexe“ hodně sil a nebo si kupte či třeba někde pučte pudr (viď Heleno) a demodexe zapudrujte :0) když už jste takoví borci a s nemocnými zvířaty chodíte po výstavách.! Zdar výstavní sezóně.! :0) Monika |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
Taky závist?
Tak od Apinky pozdravuj svého "jednokulčáčka" :0) Až složíme IPO a bude zní šampion ČR a Interšampión, tak ti dáme vědět..... Můžeš pak napsat, že IPO složila pod práškama¨:0) jak panička tak pes :0) Nikdo není dokonalý, že, ale někdo přece jenom trochu více se přibližuje ideálu plemene. Jako správný chovatel, byť amatér, by jsi to těm lepším měl přát :0) Monika |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ty jsi od doby svého nezvolení do vedení Klubu zatím jen pomlouvala, podávala trestní oznámení, stížnosti a podle mých informací zatím nepředala ani chovatelskou dokumentaci, kterou jsi jako poradkyně chovu pro Čechy vedla. Kam se např. poděl počítačový program, který Klub koupil a Ty jsi ho měla jako jediná nainstalován ? Myslím že Klub za něj nezaplatil malou částku. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
Pro Pavla:
Jak jsem již napsala s demagem a šmírákem č. 1 pokládám jakýkoliv rozhovor za mlácení suché slámy a podání trestního oznámení na šmíráka bylo nevyhnutelné. Zmíněné „špičkování“ považuji za odreagování a černý humor, který slouží k ukončení tématu. a ještě... Natolik dlouho psy „dělám“, cvičím chovám, že dobře vím jak je chov psů ošidná záležitost. Své psy NIKDY jako špičkové neprodávám, jelikož dávání jakýchkoliv záruk na něco co nemohu ovlivnit je „ sebevražda“ a máme na to v klubu jiné odborníky :0))) Ale oni taky na vše přijdou. Bude to jen ještě nějakou chvilku trvat. Ty jsi pro mne člověk zlý s amatérským přístupem ke psům a k životu obecně, prostě mluvka, který si nevážíš ani sám sebe. Vše překroutíš v horším případě použiješ rektální alpinismus, abys se dostal tam, kam potřebuješ. Ale to už se opakuji a je to zcela od tématu. Vše co jsem chtěla jsem ti řekla a jestli někdo potřebuje informace týkající se chovu, výstav či přípravě psa na výstavu ale i otázek ke Klubu (tak jak to mnozí neúnavně dělají :0)) nechť se obrátí na můj soukromý mail: [email protected] a nebo navštíví stránky http://zmolu.vlcak.cz/ Stránky se tvoří, ale určitě se tam všichni postupem doby dočtou vše co potřebují. Monika |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
|
![]()
Hmmm... jak jinak než urážkami vždy končíš diskuzi, když se Tě někdo zeptá na nějaké citlivé téma, které by mohlo ukázat na skutečnosti, se kterými se nerada chlubíš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Arimminum Kennel
|
![]() Quote:
Sarka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
|
![]()
Vážení, Vy si stále nedáte pokoj s obviňováním o jakémsi "šmírování" !!! To, že Ing. Soukupová prodala štěně do Itálie a měla s ním problémy, se není až tak těžké dozvědět. Šárka není jedinou osobou z Itálie, která má s námi kontakt . Máme kompletní stránky v italštině a denně jsme v kontaktu s mnoha chovateli, majiteli a příznivci našeho plemene z Itálie. Nebuďte sebestřední, nejste jediní na světě
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Moderator
|
![]() Quote:
A k tomu kryptorchydovi. Vůbec mne to nezajímá, protože se jedná o plemeno (bulldog), které se mi nelíbí a nezajímá mne. Prostě se tato informace k nám dostala, protože logicky jak sama jistě víš, chovatelská veřejnost je poměrně uzavřená skupina lidí a tak se takovéhle prohřešky vždy velice rychle rozkřiknou. Nijak jsem po téhle informaci nepátral, pouze se ke mně dostala a zaujala mne. Nic víc. Pavel PS : Ing. Soukupová stále neodpověděla na dotaz, co se stalo s tím drahým chovatelským programem ? To není o nějakém útoku osobním, jen se ptám na investici, kterou Klub zaplatil z kapes nás všech. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
Ty konkréétně jsi víc než sebestředný a Monice se snažíš dělat antireklamu jak jen to jde. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|