![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
ej no, nie przesadzajcie, czytałam to. o tej wieprzowinie to w formie żartu było..
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
dla mnie też żart, ale wiadomo, zawsze lepiej na wesoło
![]()
![]() |
#23 | |
VIP Member
|
![]()
Najpierw moj hit jesli chodzi o teksty Grzeska:
"Teoretycznie nie powinno być to wadą, bo CsV w momencie pobudzenia tak powinien ogon właśnie nosić, ale z drugiej strony nie powinien też być na wystawie mocno pobudzony." ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() Tu wlasnie po raz kolejny doskonale widac denna wiedze Grzeska na temat psow, wzorca, wilczakow, kynologii, ludzkiej przyzwoitosci (niepotrzebne skreslic). I juz na serio nie wiem jak mu to wytlumaczyc.... ![]() Ale sprobuje.... Drogi panie Grzesiu - kitke pieska ocenia sie jak piesek STOI. Tzn piesek NIE BIEGA i NIE SKACZE. Wtedy sie ocenia ogonek. Czy jest prosty czy zagiety - i jak jest zagiety... Publikowanie fotek pieskow w ruchu tylko pokazuje, ze nie ma pan pojecia o co w tym wszystkim chodzi. Bo na pieski w ruchu dzialaja prawa fizyki. Materialu z podstawowki streszczac panu juz nie bede, ale jak piesek kitka macha, albo piesek sie zatrzymuje to kitka sie krzywi... Praw dzialajacych na ogonek pieska panu nie wypisze (brak czasu) - moze sa tutaj jakies dzieci - moze je pan o to zapytac. Tylko prosze nie pomylic "pedu" z "popedem"... Bo tego na fizyce nie maja... Na chwile obecna caly moj komentarz to tez bedzie cytat: "Jak się nie ma wiedzy w temacie dyskusji to lepiej zamknąć usta, nawet, gdyby inni mieli pomyśleć, że mają do czynienia z kompletnym idiotą, niż zabierając głos rozwiać tym samym wszelkie wątpliwości"
Last edited by z Peronówki; 28-06-2013 at 21:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Kolejny raz to powiem: ciesze sie ze tego Pana zablokowalam, nie musze tych ciekawostek czytac, zycie jakby pieknijsze
![]()
![]() |
#26 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doceń chociaż, że nauczył się nowego słowa..... >CYTAT<..... w TRZECH językach!!! /w tym i polski..../ ..... ![]() Bo teoria teorią, ale praktyka to już "nie przelewki"........ ![]() ![]() ![]() Last edited by Puchatek; 28-06-2013 at 22:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() To byl cytat. Nie moje slowa... ![]() Jedyne z nich jakie mialy jakis sens to te, ktore przekopiowal w calosci od innych... Bura, ja rozumiem, ze ktos moze czegos nie wiedziec i na czyms sie nie znac. Ze w artykulach moga byc luki o ktorych mozna dyskutowac... Ale w tym wypadku to nie sa luki, ale kratery. Jak sie nie ma pojecia ile to jest 2+2 to sie nie zabiera za ![]() Zreszta - tu nie chodzi juz nawet o wiedze, ale po raz kolejny o zwykle (nie)logiczne myslenie...
![]() |
![]() |
#28 | |
Senior Member
|
![]()
Lubię słowo >krater< w tym kontekście.....
![]() ..... Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() A i owszem mają, mają, nawet popęd ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
VIP Member
|
![]()
Ciii! Nie chcialam mu az tak komplikowac tego tematu.....
![]()
![]() |
#31 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...... Quote:
![]() "do swoich aktualnych potrzeb." Potrzeby są dwie: -mentalność J.Urbana: "źle czy dobrze, byle mówili", -by zostać szefem klubu, trzeba "istnieć". ..... Zaczynam się Ciebie bać..... ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Ale mam nadzieję, że jest to zupełnie inny rodzaj bania, niż ten, o którym wspominałaś wcześniej? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Tmave Zlo
|
![]()
W kontekście "filozofa i wilka", który ostatnio wypłynął po sąsiedzku to p. G. Nie opanował nawet podstawowych "małpich" umiejętności. I gdzie tu ten sapiens.
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
Jedną ze znajomych naszego "O-góra" jest babeczka nie od wilczaków /zresztą nasz "gugu" ma głównie "spódnice" w swoim otoczeniu, bo wszyscy Mężczyźni omijają go szerokim łukiem/. Chyba paniusia owa ma nieźle przeflancowany łeb /nie piszę >głowa< świadomie -we łbie ma się nas....e, w głowie nie..../, skoro nie rozumie naszych "jazd" na swojego kumpla od kiecek /i jazd merytorycznych i "jajecznych"/. Zanim cokolwiek paniusiu, paniusia napisze w stylu "CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM ,GŁUPIA BABO,SIĘ KŁANIA hihihihihihi" /to z "ó" w guru i wieprzowiny/ -niech paniusia wyjdzie z szeregów ANALFABETÓW WTÓRNYCH, paniusiu.... /o wiedzy nt. ogonów u psów stojących i idących/biegnących w ogóle nie mówię -trudno coś takiego wymagać od "GŁUPIEJ BABY" mającej "ogony" bezogonowe....
.... W ogóle zauważyłam pewną "równię pochyłą" u >>O-góra<< -poziom rozmów z paniusiami z Grona, coraz bardziej "burdelowy"....... I on chce być w kierownictwie Klubu wilczaka?!.... ![]() ... Bardzoś Grzesiu wpatrzony w siebie.... nawet nie wiesz jaką opinię dajesz swoim koleżankom hodowczyniom z waszego GI swoją postawą... Można by powiedzieć -Bura też rozrabia, ale: -ja agituję ideologicznie a nie przez pryzmat własnego /tfu!/ interesu, -w kwestii inteligencji/intelektu do pięt mi nie dorastasz, więc "co wolno Wojewodzie, to nie tobie -smrodzie". ... To taka refleksja przy drugiej niedzielnej kawce.... ![]() .................................................. ......... Joanno -"I gdzie tu ten sapiens." Nie ponaglaj.... na razie Grenio sapie i myśli jak stworzyć wreszcie koło...... .................................................. ......... Grin - ![]() Last edited by Puchatek; 30-06-2013 at 16:36. Reason: :) W "równię" zapomniałam dać dyndaska przy e... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Jakby to napisac... Z ortografią nigdy nie miałam większego problemu (pomijam kwestie braku polskich znakow - ale to wylacznie wynik mojego lenistwa), ale jeśli ten g... chce mi coś wytknąć - to jedyny błąd, jaki zrobiłam w tamtym poście, to było napisanie GÓRU z wielkiej litery. I jeśli ktoś nie zrozumiał, dlaczego napisałam o z kreską - to żal mi go
![]() PS. Kazdy ma takie grono znajomych, na jakie zasługuje. I takich wyznawców, jakim sam jest kaznodzieją... (a moze powinnam napisać kaznobeznadzieją?) PS 2. Co do licznych spódnic itd... wiesz Bura, ze gej jest najlepszym przyjacielem kobiety? (to tak a propos mojego psa, oszszywiście ![]() Last edited by anula; 30-06-2013 at 16:43. Reason: wieczne dopiski |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Senior Member
|
![]()
Cuś mam dzisiaj "krwawo"-filozujący nastrój.... jest szaro-buro-padająco....
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() No oSZSZYwiście!!! Gej to Gej. ![]() ......w odróżnieniu od facetów "bez jaj"..... ![]() .............. Ostatnio pewien facet mi rzekł: "zostaw to, bo to męska sprawa".... / ![]() Na co stwierdziłam: "bycie facetem, to nie tylko kwestia posiadania pierwszo- i drugorzędnych cech płciowych.... to w dużej mierze sprawa mózgu"... ![]() Zrozumiał, a ja zrobiłam, co miałam zrobić.... ............... I znowu refleksyjnie na koniec.... ![]() Częstym problemem wielu rodziców jest chęć życia życiem swoich dzieci... rodzicom się coś w życiu nie udało, czegoś nie zrealizowali, więc chcą zmusić (*) dzieci do najlepszej drogi /w ich mniemaniu/........... pewna suka zaciążyła za sprawą ZNOWU pewnego psa.... .. (*) -abstrahuję od mądrego wskazywania >plusów< i >minusów< danych wyborów... Last edited by Puchatek; 30-06-2013 at 17:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Jakari spod Dumbiera - CAC, res. CACIB: ![]() Zack Eden Severu - CACIB: ![]() Goran Grey Stripek Snu - Zw. Ml.: ![]() I jeszcze inne samce: ![]() ![]() ![]() I jak tu traktować naszego "Góru" poważnie? ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Senior Member
|
![]()
Margo ja bede go dopingowac te rejestracje, przynajmniej bedziemy miec swiety spokoj, a nie ze czlowiek na wystawie czuje sie jak inwigilowany
![]()
![]() |
|
|