|
|
|
|||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
#22 | |
|
Tmave Zlo
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
VIP Member
|
Quote:
. nadal dziala ale juz nie wygalda neiststey...I uprasza sie o nienabijanie z mojego wilczaka...jak to bylo? "Jak skonczy dwa lata to pokaze swoje prawidziwe oblicze" ???
|
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Tmave Zlo
|
Quote:
O oblicze pokaże pod warunkiem, że tego czasu uda mu się uniknąć zagłaskania na śmierć, bo on taki słodki.
|
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
#26 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
![]() Ja odbywam taki rytuał prawie co rano!!! |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
VIP Member
|
Pobozne zyczenia
) Uprzejmie donosze, ze mlody uznal, iz skonczenei czwartego miesiaca zycia upowaznia go do samodzielnych decyzji roznorakich Jutro ide kupic prad, pejcz i co tam jesszcze mi wpadnie do glowy
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
VIP Member
|
Nie optymistka tylko nie bedzie mi tu byle *&^)&)*&^ pokazywal co to on nie moze
U mnie jest krotko...nie podoba sie? to wracaj do mamy
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
#34 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
Ale Margo! Pewnie, że wie! on, jak zobaczył to 'ogloszenie' to omało mi komputera nie wywalił, łapami drapać zaczał, wciąż wciskał mi nos pod reke, jak piszałam I tylko powtarzał "Cheitan przyjezdza, CHeitan przyjedza", podskakując, zupełnie jak pełen powagi 19-miesieczny wilczak...No dooooba, żartowałam, mały nic nie wie;p |
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
VIP Member
|
Quote:
, z wiercipieta co to sekundy nie usiedzi spokojnie, wyrwya sie przy goleniu 1 cm kwadratowego futra jakby co najmniej go zarzynali na zywca, rwacego do wszystkiego co sie rusza bez wzgledu na ilosc samochodow pedzacych po ulicy, majacego wlasne kierunki na spacerze, wskakujacego z lapami na glowe o 5.30 rano bo przeciez on wstal i wyszedl na spacer to czas najwyzzy po powrocie obudzic wszystkich, wlazacego na szafki kuchenne bo nie jadl od miesiaca i to co sie szykuje w misce na pewno jest przenaczone dla jakiegos innego psa, zameczajacego Gige bo przeciez ona zyje po to aby gowniarz mial rozrywke, bez pardonu zabierajacego Gidze z pyska to co aktualnie ona je, wtranzalajacego sie jej w wylizywany talerz, odpychajacego Gige przy powitaniu bo on jest najwazniejszy.... czym Ci podpadl Varg, ze chcesz mu zafundowac taka traume??
|
|
|
|
|
|
|
#37 | ||
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
#38 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Ja wiem! Ja go zaprowadze pod sejm! Jeszcze przed wyborami lista ras niebezpiecznych sie uaktualni
|
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Distinguished Member
|
Zatkało mnie
Ulala, to na tym zdjęciu z kwiatkiem, tym śliczym zdjęciu, to kogo on chce oszukać? Chociaż swoją drogą... tam w tch oczkach pięknych iskrzy się jakiś taki błysk... e tam, wole nie dochodzić, co to.Quote:
Może wreszice zmobiluzuje się i nie będzie już taki sielankowaty wilczak z niego...A Camio to super diabełek
|
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Tmave Zlo
|
Quote:
a) mamy b) Agnieszki i Varga !!! A ja będę miała z głowy wojnę domową nt. tej WŁAŚCIWEJ płci szczeniaka. PS Obiecuję wytoczyć wojnę kleszczom w całej okolicy! Żaden nie przetrwa! |
|
|
|
|
![]() |
|
|