|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
|
Thread Tools | Display Modes |
21-11-2011, 00:07 | #21 |
Junior Member
|
Ja mogę polecić firmę Merrel. Kupiłem dwa lata temu na membranie goretex i nie zdarzyło się aby przemokły. Szwy na swoim miejscu, także myślę, że i tą zimę w nich przechodzę. Znajomi mówią, że Merrele na nubuku są jeszcze lepsze także można przetestować. Sparzyłem się natomiast na Salomonach, najdroższe buty w moim życiu, a wytrzymały pół roku.
|
21-11-2011, 00:09 | #22 | |
Senior Member
|
Quote:
Merrela mam, takie lekkie, na lato, sa fajne ale strasznie smierdza, maja jakis taki szpitalny zapach, to chyba guma, myslalam ze wyjdzie z czasem, ale twardo sie trzyma 3 rok. Last edited by avgrunn; 21-11-2011 at 00:12. |
|
21-11-2011, 00:13 | #23 |
Plessowy wilczak
|
Taa cza bedzie założyć nowy temat: "pogodejmy po naszymu o wilczakach i nie tylko"
a propo butów ja juz czwarty rok mykam w eco i sobie bardzo chwale To pisałam ja Witek ciulachej
21-11-2011, 00:16 | #24 |
Junior Member
|
|
21-11-2011, 01:15 | #25 |
Ardal Conall
|
Ja śmiało mogę polecić Karrimor'y. Raz, że wytrzymują naprawdę dużo, dwa że mają duże rozmiary (jeśli ktoś poszukuje i posiada wielką stopę) a trzy że obecnie na allegro można kupić całkiem fajne za niewiekie pieniądze. Ja sam po sprawdzeniu zakupiłem 3 pary tego samego modeu, żeby były na później. Jedyny minus to taki, że jak się wdepnie w gówno to ciężko się je wydłubuje z podeszwy znalezionymi po drodze kijkami
A całą reszta na wielki plus
21-11-2011, 08:44 | #26 |
Senior Member
|
Blady świt. Za oknami klasyczna mazurska pogoda w odsłonie jesiennej i.... taki tekst!!!
Aż się zakasłałam ze śmiechu i prawie zaplułam kawą! Dzięki >trunksia&witgor<, będę miała dobry dzień! .... A w kwestii tematu... czy będzie też coś o odpowiednich odzieniach? Mi marzną kolana na spacerach i uszy... są jakieś preferencje na ten sezon w kwestii spodnioków lub cycyhalterów, albo dobrze zabezpieczającego przed wiatrem coś na szkuty? Oczywiście w kontekście wilczaka /z uwzględnieniem innych spacerujących z nami ras.../ |
Tags |
buty |
|
|