![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Ja kiedyś trafiłam na stronę gdzie, sprzedawane były szczeniaki po Alistair, i nie była to strona peronówkowa .
![]() |
#22 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
love and terror
|
![]() ![]() Ash - niech bedzie, no ale Rybka, nie ta fotka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
Kason to nie mitomania, to choroba http://ramilla.blog.onet.pl/Hodowla-...DA2010-02-12,n
![]() |
#26 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Internetowa Sodomia z Gomorią
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
VIP Member
|
![]()
Oj tam, oj tam Kason..luuuuz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
http://ramilla.blog.onet.pl/Alistair...DA2010-02-12,n
![]()
![]() |
#29 |
VIP Member
|
![]()
A jak się przelicza hrs-y?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
nie wiem ja wymieniam na pokemony
![]() |
#31 |
love and terror
|
![]()
Napisalam milego maila do redakcji psy.pl
Zobaczymy. Musze jeszcze obmyslic jakis fajny komentash na MoJegO słIta$nego BlOgASsSka :****** |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
|INFORMACJE PODSTAWOWE|
|POTOMSTWO| [0] : |INFORMACJE DLA HODOWCÓW|
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
Nie dość że Margo ukrywa prawdziwych rodziców Alinki, to jeszcze ją w stajni postawiła
![]() ![]()
![]() |
#34 |
Kawał ch*ja
|
![]()
tak wszedlem z ciekawosci na tych wilczakow szesc czy jakos tak, pierwsze co rzucilo sie w oczy to zdjecie Zorana [Jotun z Peronówki dla niezainteresowanych], na wszystko mozna byloby przymknac oko, jesli to dzieciece fanaberie, ale przy okazji widnieje na zdjeciu w prawym dolnym rogu podpis autorki zdjecia... wybaczcie ostre slowa, ale to juz lekkie skurwysynstwo az tak debilnie i bezmyslnie kopiowac zdjecia. jest ktos na tyle ogarniety w tych rzeczach, zeby dowiedziec sie skad jest dane ip bloga? pytam oczywiscie z czystej ciekawosci...
![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
na tej stronie:
http://ramilla.blog.onet.pl/Hodowla-...DA2010-02-12,n pod zdjęciem jest dopisek: "W WHKN Ramilla zostaje otwarta I W VIRTUALU HODOWLA WILCZAKÓW CZECHOSŁOWACKICH!" więc kason masz odpowiedz... o i jeszcze ciekawy kawałek regulaminu "stajni": "Nie będę szukała Wilczaków do np. agllity, bo Wilczaki są psami domowymi nie do sportu!" ![]() ![]() Last edited by Wonderfull Wolf ES; 06-12-2010 at 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Junior Member
|
![]()
Wonderfull, tak wiem o co chodzi. Pewien ciekawy kulturowo-socjologiczny aspekt, iż dziecięce zabawy przenoszą się z reala do internetu i są prowadzone w formie np. blogów. My jako dzieci wszystkie swoje wyimaginowane zabawy prowadziliśmy na podwórku biegając z patykami, budując bazy lub robiąc autostrady w piaskownicy. Jak widzimy dziś, wyimaginowany świat dziecka trafił do internetu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Powiem tak - mnie to na poczatku smieszylo, ale w ktoryms momencie ludzie zaczeli przeginac. Poltora roku temu jakas malolata kopiowala nasze fotki i wstawiala wszedzie - cafeanimal, psy.pl i inne takie. Do momentu kiedy na zdjeciach bylo nasze logo i byla to tylko zabawa - bylo ok.
Tylko, ze w ktoryms momencie zaczeto wycinac nasze logo, podpisywac sie na zdjeciach, kopiowac nasze teksty i wrzucac do siebie, tworzyc strony naszych psow - nic nadzwyczajnego, ale osoba poslugiwala sie MOIMI danymi adresowymi i kontaktowymi, podawala sie za mnie na forach i niedlugo mogla zaczac sprzedawac za mnie szczeniaki - bo do tego to prowadzilo. Nawet wrzucala fotki mojej rodziny :O Walczylam z tym i jak na razie jest cisza. Jedyne konto, ktore zalozylam w trakcie tej bitwy jest na psy.pl. Myslicie, ze dlaczego podpisuje wszystkie foty i ciagle cos zmieniam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wilkokłak
|
![]()
Ja już dość dawno zauważyłam, że bywają ludzie, którzy mają dziwne odchyły na punkcie wilczaków (bo te "niedziwne" ma każdy właściciel
![]() ![]() Na moje kolejne pytanie o imię, miot itp. odpowiedział że był to (sic!) pies Zadzior po suce Zadrze i że to był pierwszy miot z Peronówki. ![]() Na moją uwagę, że Peronówka nigdy takiego miotu i takiej suki nie miała, po prostu się roześmiał i w dalszym ciągu gdy nas spotyka, informuje nas uparcie, że "kiedyś też takiego miał" i że był to Zadzior po Zadrze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Junior Member
|
![]()
Gdyby psom nadawać imiona po pierwszej literze imienia matki to Margo musiała by mieć co najmniej 28 suk ( oo Zadzior od Zadra po XY )
![]()
![]() |
#40 |
VIP Member
|
![]()
Grin- Wasz pan to najwidoczniej modyfikacja powszechnego "miałem kiedyś mieszańca z prawdziwym wilkiem"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|