![]() |
![]() |
|
Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Přestaňte už řešit Kamilu a Ohniváka. Kamila udělala s Ohnivákem obrovský kus práce, no a tentokrát prostě udělala chybu. Kdo z nás někdy v životě chybu neudělal? Myslím že už se to řeší víc, než je zdrávo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
Souhlasím s madonnou.
Proč to udělala asi ví, udělat to v danný okamžik asi chtěla, je to její problém a ten komu by to mělo vadit jsou další závodníci. Taky mohla tvrdit, že nic mu nedala a mohla vyhrát 1.místo. Takto sice dala psovi pamlsek, ale odstoupila ze soutěže. Prč a jak je zbytěčné řešit. Rozhodně tím nezpochybňuje svoji práci, kterou dokázala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
Stelo, nějak jsi nepochopila, o čem je řeč. Ona už zjevně na závod nastupovala s tím, že bude podvádět (měla připravené pamlsky). Pokud by ji náhodní svědci neviděli a neřekli jí to, tak by neodstoupila a skutečně by vyhrála. Tady nejde o systém odměňování psa, jak tady někteří řeší, tady jde o to, že někdo nastupuje do závodu už s tím, že bude podvádět a pokud se to neprovalí, tak sklidí úspěch.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Not so Junior Member
|
![]() Quote:
Samozřejmě jak psal Karel, botu uděláme někdy každý, a tak jen říkám, že je mi líto, že se tohle dozvídám a víc to komentovat nebudu. Zarazily mne spíš názory některých přispívajích, sice to neřekli napřímo, ale oni to schvalují? Na plac to prostě nepatří, neexistuje okolnost, která by na pravidlech fair play něco měnila.
![]() |
![]() |
#25 | |
cskuklik
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]()
http://zmolu.vlcak.cz/ Last edited by Monika; 13-10-2010 at 22:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Nebudu hodnotit co se stalo, je to tak trochu pasé a nebudu „házet kamenem,“ neb nikdo není bez viny. Ti, kdož nejvíce křičí, speciálně pan Hanuška, se ve svém „životě s ČSV“ zmohl než na hromadu demagogických výroků a vykrádání mé e – schránky! Charakter k pohledání:0( V reálu je to teoretik a jeho psi, byť pod proudem, mě nikdy nepřesvědčili o tom, že tento člověk ví, co dělá. Zkoušky se svými svěřenci prakticky žádné s proudem či bez, s pamlsky či bez. Možná, že jeho fotky polonahých slečen někdo pokládá za vkusné, ale i u těch jsem se hodně a než pobavila….:0( Kamilu znám 15 let?? Možná déle a nikdy jsem nepoznala tak schopného, všestranného, citlivého a přitom dostatečně autoritativního výcvikáře ČSV. Nikdo z majitelů ČSV, které jsem měla tu čest poznat, se jí nemůže rovnat. Dosahovala vždy se svými ČSV úspěchů v canicrosu, bikejoringu, skijoringu ale i na poli všestranného výcviku. Takový zápřah, co vydrží ona a její psi, si zaslouží respekt a ne soudy rádoby výcvikářů. V případě, že někdo dosáhne na výsledky Kamily, pak mu velmi ráda odpustím pamlsek v kapse, či v ústech, i když to do závodu samozřejmě nepatří. Připravit psa na IPO 3 anebo FH 2, není rozhodně o pamlsku v kapse, to si může myslet jen id… Monika http://www.wolfdogs.cz/
http://zmolu.vlcak.cz/ Last edited by Monika; 13-10-2010 at 22:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
No asi by to téma chtělo už uzavřít, je to stále dokola...
![]() Kamilu znám od jejího prvního psa a její skromnost je až někdy "divná" ![]() Hluboce se skláním před jejími výsledky a její synchronizace s Ohnivákem je naprosto úžasná .... Každopádně závod má svá pravidla a Kamila je zná ... A pokud uznala za správné v danou chvíli psa odměnit - měla ihned po ukončení cviku odstoupit. A ne až posléze. Ohnivák to umí a určitě by to udělal i bez odměnky a měl by stejně nejvíc bodů !!! ALE ! Tato hra má své pravidla Fair play a tak to prostě je!!! Není nic mezi tím - jak trefně napsala Jarka ... Prostě stalo se .... Kamila udělala chybu .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
2 Monika - stále stejná stará a už trochu trapná písnička. Když docházejí argumenty, tak se prostě vymyslí nějaké osobní útoky nebo překrucování faktů.
Moniko, kdo mé psy zná ví, že Tvé výmysly o elektrice apod. jsou jen blábolem a sama se tím shazuješ před spoustou lidí. Dál to komentovat netřeba. Lucko, myslím, že není důvodu, proč to tu uzavírat. Pokud o téma nebude zájem, postupně zmizí z úvodní stránky a bude k dispozici jen v archivu fóra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Význam slova fair play je jasný. Férová hra, čestné jednání.
Někdo ho prostě chápe, jiný ne. Já věřím, že Kamila smysl pro fair play má, právě proto, že si uvědomila co se stalo a odstoupila. V opačném případě by mohla chtít důkazy o svém chování. I to už jsem zažili .... (ne u Kamily) |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Že by už Alzheimer??? No, jen škoda, že Nancy a Hoky blahé paměti, neumí ťukat tlapičkou do klávesnice ![]() S tebou je poslední dobou fakt legrace, tak jdi radši vyfotit nějakou slečnu ![]() Monika http://www.wolfdogs.cz/
![]() |
![]() |
#32 |
Junior Member
|
![]()
myslím, že není důvodu, proč to tu uzavírat. Pokud o téma nebude zájem, postupně zmizí z úvodní stránky a bude k dispozici jen v archivu fóra.[/quote]
Přesně to se stalo, fórum prošlo naprosto bez zájmu hlavní nabídkou a resuscitace trvala asi tak týden urputné dřiny. Pokud všichni Kamilu a Ohniváčka morálně odsoudíme (protože co taky s ním jiného když je z molu a co s majitelkou, která si vezme psa z molu), dáte už pokoj s umělým omýláním tématu pořád dokola? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Myslím, že vůbec nešlo (původně) o to, jestli je pes z molu nebo odjinud.
Teď už je to ale opět obligátní ping-pong M vs. P.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
Když si to forum přečteš odshora znova, tak úplně bije do očí, jak, když nikdo nereagoval, se Pavel urputně pokouší přitáhnout pozornost a zvýšit sledovanost. On prostě chce příspěvky, ideálně bez výhrad souhlasné. No povedlo se, už jsme přes 30. A to jsem mu dvěma taky přispěla. Už to neudělám. Hezkou zábavu všem, kteří míní pokračovat v diskuzi o morálně-volních vlastnostech Ohniváka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Member
|
![]() Quote:
O to tu snad vůbec nešlo. Proč se už konečně neoprostíte od toho, že máte moláky a nepíšete jako byste měli třeba šedý chlupy? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Moderator
|
![]()
Nevím proč tady někteří lidé když už bezhlavě na mne útočí si nejprve pořádně nepřečtou celé fórum ?
Quote:
Pokud budu chtít je souhlasné příspěvky, tak budu mazat ty osobní útoky. To, jak je vidět nedělám. A jinak, tohle je diskuzní fórum, takže je normální, že se tady diskutuje. Někteří tu zjevně mají klapky na očích. Tady nepadlo ani slovo o vlastnostech Ohniváka. Tohle téma diskutuje nesportovní chováí jeho majitelky. O psa tu vůbec nejde. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Vlkodlak
Já myslím že by bylo opravdu dobré se občas na realitu podívat jako pejskař, nejen jako majitel štěněte z Molu. Přesně jak bylo napsáno výše ... A co se týče nekonečného sporu Moniky s Pavlem, tak ten už všichni známe. Je to hodně ohraná písnička. Znáte tu hlášku ze Svěrákova filmu "Příjdu až budou nastavovat zrcadlo" tak přesně v tom smylu si s kamarádkou děláme legraci z diskuzí P+M. Jdeme na wolfdog až "začnou vykrádat schránky" a zatím jsem se vždycky dočkaly. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Přesně, Danielo.
Nezáleží na tom jaké bylo výchozí téma. S třeskutou spolehlivostí se nakonec vždycky změní... Je to takový místní folklór. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Doporučuji číst VŠE a nečakat jen "na místní folklor." Pak mi totiž opravdu uniká o co vám jde. Ale zřejmě o zábavu, což je pochopitelné. ![]() Monika http://www.wolfdogs.cz/
![]() |
![]() |
#40 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Četla jsem celé vlákno od začátku. Celou dobu byla diskuze o Kamilině podvodu a souvisejících tématech. Teprve od příspěvku číslo 27 je diskuze o vašem sporu s Pavlem.
Ano, od té chvíle se tomu směju... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|