![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Distinguished Member
|
![]()
Byłam dwa razy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() i co, ja mialam duzo wypadkow i situacii smiesznych w ringu i nic zyje i ja i moje psy ![]() na przyklad kupa i ring- dostalam BOB'a sedzina gratuluje i podaje rozete, tylko ja nie mam jak ja odebrac, bo w jednym reku trzymam psa w drugim worek z kupa, to obie posmialismi sie ze "to co pani sedzino daj cie mnie rozetke w zeby" ![]() iny przypadek - BIS - z zle pokazanego gestu sedziego ( nie pokazal "biegac w okolo" ale pokazal "w strone wyjscia") ja ucieklam z ringu honorowego a za mna i prawe reszta psow z wszystkich 10 grup. Nas potem zlapali na samym wyjsciu i kazali isc do ringu. - sedzia posmial sie i przeproszil ze zle pokazal a na BIS'ach stanelismi na II miejscu jescze jedna- Gierka to taki wylewny pies. klasa mlodziezy - klubowka a on stoji w ringu i WYJE.... ja usmiecham sie , sedzia tez ze " wilk to z niego dobry" i daje jemu Zw. Ml klubu. a w drugej takej situacii dostalismi diskwe - tez za szpiewanie w ringu. jednym slowem ring, to podworko, gdzie troche pobiegasz z psem i tyle i nie trzeba robic sobie samemu na zle i miec hysterje... choc ja rozumiem.. Polska tu... i KAZDY krok nie w ta strone jest "udokumentowany" i mocno potem posmarowany "shit'em". Ale moze nie warto podac cie temu? co do wideo- na bonitacii na SK ten pies i dostal taka ocene - "zle katowanie tylnych nog." dla tego znowu tylko dokazuje sie ze slowacka bonitacja jest mocnejsza niz czeska, gdzie ten sam pies AZ DWA razy dostal ocene "bez wad" Last edited by wolfin; 04-03-2011 at 18:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() A ze kogos fascynuja zalatwoajace sie psy, ze musi je uwieczniac i sie z tym dzielic z innymi... Dla mnie to ZDROWE nie jest... ![]() Bo odwaga cywilna to cos co jest autorowi tego filmu kompletnie obce... Ale spoko - film ludzie maja zgrany... ![]() ![]() ![]() Ale ja mam jeszcze mase fotek.... ![]() ![]() Zreszta... bedzie wystawa w Katowicach... Mozecie sami zobaczyc jak wyglada ruch w klasie championow-psow.... i zobaczyc, ze film byl jeszcze BARDZO laskawy... ![]()
Last edited by z Peronówki; 04-03-2011 at 18:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
VIP Member
|
![]()
W takim momencie pomysl, jakie to wielkie szczescie, ze nie masz molosa... Bo tam bez reklamowki sie nie obejdzie...
![]()
![]() |
#25 | |||
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() Ale swoją drogą, to też miałam nakamerowane na filmiku ringowe "załatwianie się", ale jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy żeby to upublicznić..... czyżby nowa odmiana zwierzęcej miłości ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
love and terror
|
![]()
A jak powie, ze chce u Tomka?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Właśnie przeglądałem fotki z Chomutova i znalazłem 2 fotki, które zrobiłem a propos kątowania właśnie :
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |