|
Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu... |
|
Thread Tools | Display Modes |
10-06-2010, 14:14 | #21 | |
Member
|
Quote:
|
|
10-06-2010, 14:16 | #22 |
Junior Member
|
Úplně mimo, ale nedávno jsem viděla na youtube cvičení nějakých ČV, myslím, že byli právě ze stanice Sotis.
Spadla jsem na zadek. Zvláště to odložení za chůze...wow!!! To jsem si musela přehrát několikrát. Já chci taky!:-D To my když se nezvedneme při vzdálenosti metr, tak je to úspěch :-) S tou inteligencí je otázka, zda je inteligence vychcanost nebo schopnost spolupracovat. Však i u lidí se vědci hádají (náhodou ten obor studuju), co je inteligence a co ne. Podle mě to je oboje. PS. Jako nováček zcela chápu případnou kritiku, že tomu nerozumím. |
10-06-2010, 14:25 | #23 |
http://www.tobrok.sk
|
ja osobne by som práve výšku IQ tiež spojovala s vychcanosťou a ochotou spolupracovať len do istej miery. práve nízke IQ vo mne evokuje - prikáž mi a ja to urobím... ono výška IQ sa nerovná aj múdry a schopný. máme kopu príkladov aj spomedzi radov nášho živočíšneho druhu...
10-06-2010, 14:31 | #24 |
Junior Member
|
Myslím, že teď jsi to celkem trefila na hlavičku Je inteligence a inteligence. Ona na jedné straně pomáhá chápat nové a hledat řešení v netradiční situaci, na straně druhé taky psovi může pomáhat lépe chápat to, že ta práce, kterou po něm chce majitel, je vlastně naprosto neužitečná a k životu nepotřebná (a to je na tom výcviku to hezké, protože já se svého psa snažím přesvědčit, že to pro něj je užitečné, zajímavé a zábavné a že to vlastně strašně moc - nebo aspoň hodně - chce dělat A čím má pes vyšší přirozenou inteligenci, tím já se víc nadřu )
|
10-06-2010, 15:44 | #25 | |
Junior Member
|
Quote:
Chytremu napovez, hloupeho trkni.... tva odpoved te radi do kategorie tri, nazval bych ji setrvavani v bludu z duvodu nedostatku sebereflexe. Neminim opet opakovat svuj prispevek, neb vysledek bude opet iracionalni reakce plna negativnich emoci a osobnich krivd. Nejspis se uz k tvemu dalsimu prispevku nebudu vyjadrovat, nechci vykopavat valecnou sekeru. Jdu se za chvili koupat a vychutnavat letni dny. Mimochodem podotykam radeji konkretne ze zadna zminka napr. : Máš pocit, že majitelé psů se zkouškami mají potřebu dávat těm ostatním najevo, že jejich pes má vyšší IQ? se v mem prispevku nevyskytla. |
|
10-06-2010, 15:50 | #26 |
Junior Member
|
Ajry: Iracionální a útočná (dosti nízce) je bohužel tvoje odpověď...
A opět to neprošlo pravidlem 3... Good luck... |
10-06-2010, 22:22 | #27 |
Junior Member
|
A což teprve je přesvědčit aby uvěřili, že se bez nás neobejdou?
|
11-06-2010, 09:07 | #28 |
http://www.arqeva.cz/
|
No dost těžko, spíš nemůžem být my bez nich
|
11-06-2010, 09:18 | #29 |
http://www.arqeva.cz/
|
Ahoj Helenko, děkuji za pochvalu
Já mám kliku , že můj pes je rozvážný ( línej ) a stopy je jediná práce, kde se nepospíchá a ještě se za ní něco dostane. Ale ve svých třech letech už i Valký chápe co chci a začíná hezky stopovat, tak na podzim ( nebo na jaře) taky něco zkusíme . Na Tvoji poslušnost a obrany však nemáme. Last edited by RadeKKK; 11-06-2010 at 09:20. |
|
|