![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#22 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
K-Lee Family
|
![]()
Chyba raczej naturalne brunetki z błękitnymi oczami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
Mnie wydaja sie stosunkowo jasne, ale piszę "stosunkowo", poniewaz mam wrazenie, ze jego ciemne futro podbija kontrast - i jego slepka w ciemnej oprawie futra wydaja mi sie jasniejsze. Moze u psa o jasniejszym futrze bylyby za ciemne, nie wiem... Ja tam lubie jego bandyckie spojrzenie ciemnej mordy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Na moje oko ...
![]() Wonderze za to kolor oka cały czas się zmienia w sensie bardzo wolno i lekko rozjaśnia, wcześniej miała mocno miodowe, teraz albo się rozjaśniło na bardziej lekko miodowe, ale może to też być efekt kontrastu ze śniegiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Distinguished Member
|
![]()
Brunetki z jasnymi oczami nie są chyba aż taką "rzadkością"?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
K-Lee Family
|
![]()
Hmmm, Brunetki z jasno błękitnymi, aż wyblakłymi chyba często się nie zdarzają i chyba chodzi o ciemne "futro" z jasnym okiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Chantalka ma super (jak i całe rodzeństwo) jasne oczy - ale szczerze wolę takie jak miała Twoja suka wcześniej - takie Unkowe, to takie przewidywalne oczy, prawdziwe zwierciadło "duszy". Prawda Rona? Pisałyśmy kiedyś o tym. Unkowatej zmienia się kolor zależnie od pory roku, latem, zimą i wczesną wiosną są jaśniutkie, ale też nie zawsze, bo czasem mam wrażenie, że na jej oczy ma też wpływ pora dnia i pogoda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by Rona; 21-12-2010 at 21:25. Reason: literówka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
Kiedyś pytałem Edit czy jest szansa na rozjaśnienie oka za pomocą diety. Wspominała o mięsie z kurczaka, indyka, kaczki i królika. Może dzięki takiej diecie można delikatnie rozjaśnić oko, ale równie dobrze można zbankrutować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() niektóre e-papierosy reklamują jako poprawiające cerę i niwelujące zmarszczki ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Najprostszy i najtanszy sposob na rozjasnienie oka, to poswiecic mocna latarka w tyl glowy psa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
VIP Member
|
![]()
No jak prościej powiedzieć, że hodowca wciska Ci kit? Ok, prościej jest z tą latarką
![]() Nie Tobie zresztą jedynemu i nie tylko Twój hodowca, takich bajeczek jest całe mnóstwo. Na szczęście, na ogół, kolor oka czy ilość cm tu i tam, nie ma większego wpływu na stosunek do własnego psa ![]() P.S. Jest jeszcze jeden sposób, dość powszechny ![]() ![]() ![]() Zdjęcia są z bazy WD ![]()
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 22-12-2010 at 12:27. Reason: ps |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Junior Member
|
![]()
Gaga te zdjęcia nie widziały Photoshopa (tak dla sprostowania, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem Twoją wypowiedź).
A swoją drogą to dzięki pakietowi Adobe z każdego sierściucha można zdobić ideał wzorca ![]() Last edited by Palpatine; 22-12-2010 at 12:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
VIP Member
|
![]()
Jak nie widziały?
![]() ![]() W bazie jest cała masa "PS-utych" zdjęć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
'Wilk z baśni' :)
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
VIP Member
|
![]()
To bez znaczenia jaki. To tylko przykład, żartobliwy, choć mniej zabawne jest jak pomyślimy dlaczego ludziom chce się takie rzeczy robić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|