Quote:
Originally Posted by wilczakrew
Problem w ty, ze ja odpowiedziałem na pytanie . Nie wiem jakiej ty oczekujesz odpowiedzi.
|
To moje pytanie:
Quote:
Mozesz mi rzucic linkiem, obrazujacym, ze na bonitacji wymagany jest inochod w klusie? Ja tylko widzialam w chodzie.
|
Wrzuciles zdjecia psa biegnacego inochodem jako wzor, dlatego to pytanie, bo moze moja wiedza w tym zakresie jest bledna.
Quote:
Dałem zdjęcie , które bardziej obrazuje inochód . Napisałem tak jak się to odbywa i nie robię z siebie w tej kwestii eksperta. To są moje odczucia i spostrzeżenia po bonitacji.
|
Ok.
Quote:
Jestem Ci bardzo wdzięczny, ze poprawiasz pewne niedociągniecia i błędy w tym temacie bo jest ich z pewnoscią wiele i bardzo się będe cieszył jak staniesz się bardziej pomocna.
|
To bylo niepotrzebne, chyba, ze znowu chcesz mnie obrazac.
Quote:
Jeśli jednak dla Ciebie te dwa zdania oznaczają dokładnie to samo to ja ...............cytat " Cytujesz Margo, potwierdzajac moje slowa "
|
Dwa ostatnie cytaty odnosza sie do calkiem innych kwestii. Jedna to kwestia poruszania sie, a druga ocena na bonitacji. Jesli chcesz z sensem porownac wypowiedz moja i Margo to raczej dalabym tak:
Quote:
Napisał Margo
Tzn co do oceny w ringu to w marszu MUSI byc inochod. W klusie NIE MOZE byc. Dlatego sedziowie 'od rasy' nakazuja i chodzic i biegac.
|
Quote:
Napisał sssmok
Wilczak moze poruszac sie inochodem w stepie (w kroku), w klusie juz nie powinien. Jest to oceniane na bonitacji.
|
To ten sam sens - tylko u Margo wyrazone mocniejszymi slowami