|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
|
Thread Tools | Display Modes |
02-02-2009, 18:49 | #21 |
Junior Member
|
Na mne si nas Art, ako na radovom clenovi svorky, (alfa je manzelka) vzdy zgustol ked som lezl na gauci a kusanie a utoky nemali konca. Ani hrubsie nasilie z mojej strany nepomohlo, naopak, este ho to viac vzrusilo a utoky boli silnejsie. Manzelka mi pri tom trebars z kuchyne kricala, ze mu mam rozkazat aby prestal, ale v zapale boja medzi nami clenmi svorky a s adrenalinom v krvi som si aj tak nevedel spomenut co mu mam povedat a najme v tom momente aj v akej reci.
Az som prisel na to ze namiesto odporovania a boja som ho zacal skrabkat na hrudi. Stisk pomaly povolil a presiel do lizania ruky a prestal uplne. Teraz sa uz pride iba dat poskrabkat a vynecha svoje 'hratky'. skuste mozno to pomoze Milan |
02-02-2009, 20:29 | #22 |
Junior Member
|
Pochopit je urcite zaklad, i kdyz nekdy to neni vubec jednoduche...
Reseni po vlcim to teda rozhodne neni, to uznavam souziti s ceveckem mi ale prijde spis jako neustaly kompromis mezi vlcim a clovecim svetem.. nemyslim, ze je nutne se omezovat na "vlci rec", hlavni je, kdyz je to rec spolecna.. a co myslim postrikanim trochou vody pochopil velice rychle, i ve chvili kdy nevidel-neslysel, takze ucel to splnilo a zaroven to nebyla podle meho metoda nijak drasticka nemusi fungovat samozrejme u kazdeho, nam to ale celkem pomohlo.. Na druhou stranu urcite nejaka ta neposednost a zlobeni ke stenecimu veku proste patri a ze spousty veci nakonec sami vyrostou (ooo jak jednoduse se to rika kdyz z toho naseho dablika uz se vyklubalo vcelku hodne stvoreni ) Tak preju vsem pokousanym, poskrabanym a zmodrinovatelym majitelum krokodylu hlavne spoustu trpelivosti Helena |
03-02-2009, 11:10 | #23 |
Member
|
Já mám 11ti týdenního prcka a už mám asi jen dva nezahojený kousance. Takové věci jako hračky a podobně, to zabralo asi tak na dvě vteřiny, než to otočil v hobě a zjistil, že živý je živý Teď když nepomůže nesmíš, tak Akkon končí lehce násilně v poloze lehni, když se uklidní, hladím ho Mívá to dva možný konce. První z nich je omluva olizováním ruky a druhá, že uraženě odejde. Rád bych mu jeho ignoraci vracel, jenže mezi lidma to nemá moc cenu nebo spíš to nejde.
|
03-02-2009, 12:07 | #24 |
Member
|
počkej,až se začne přezubovat,to z modřin nevyjdeš
|
03-02-2009, 13:43 | #25 |
Member
|
Lepší modřina než pořádnej kousanec jehlama
|
|