26-10-2006, 09:18 | #21 |
Junior Member
|
Pavle
...
Jinak co vím, tak zvířata Apiny jsou co se týče kyčlí v pohodě, % DKK není zatím horší než u dle wolfka "neitalských" zvířat ! Jinak Aice gratuluji, to je super výsledek, mně by zajímalo, kde jste dělala rtg? |
26-10-2006, 10:35 | #22 |
Junior Member
|
Cenzura?
To by mne zajímalo co je na slovu debil vulgární nebo sprosté? Já jsem se jen debilům omlouval, že jsem je přirovnal k wolfkovi, a pan Hanuška mi to odstřihnul!Neřeknu, kdybych o něm řeknul, že je ženský pohlavní orgán, ale to bych nikdy neřekl, protože mám tento orgán v oblibě!
Hanba Administrátorovi! |
26-10-2006, 12:29 | #23 |
REJPAL
|
Také se moc dobře bavím. Kde je wolfek ? 1 příspěvek a zmizí ? Stejně jako pan Krása a Schubert blahé paměti
|
26-10-2006, 12:56 | #24 |
Junior Member
|
Nazdar dámy:-)
Já vás zdravím..Až uvidíte tady v mém příspěvku .... tak to jsem dle administrátora Pavla použil vulgární nebo jinak nevhodné slovo (debil, kretén, idiot). Sice jejich význam je trošku jiný, ale budiž! Teda, pokud mne přístup nezruší!
A wolfku, běžným majitelům čvček je úplně šumák genetika. Ona teda je dle mého názoru šumák i chovatelské komisi, co jsem měl možnost slyšet, takže to vlastně taky vyjde nastejno...Ať žije řízený chaos! Jo a dámy, nebojte, dozvíte se to, až mně odstřihnou! ..Já mám vaše mailové adresy! Tuto horkou novinku mám napíšu! Třeba pak založeníme Klub odložených členů wolfdodu! |
26-10-2006, 13:16 | #25 |
REJPAL
|
Jé už máme své vlastní fórum na wolfdogu chov z Molu Es - nádhera. Ještě bych to označila ****
|
26-10-2006, 13:30 | #26 | |
Junior Member
|
Quote:
|
|
31-10-2006, 02:09 | #27 |
Junior Member
|
s povahou porovnatelnou snad jen se saarlosem?
A v čem je jejich povaha tak strašidelná? Že neútočí na lidi a cizí psy? Že je víc citlivý? Kolik toho o Saarloosech tady vlastně doopravdy kdo ví? Mě spíše děsí čsv mladší roku vyškolené v perfektní agresory. Měl jsem za to, že čsv si pořizují většinou romantici jsouce fascinováni vlky, jako takový ovladatelnější kompromis, se vším co to obnáší.
Dodnes s hrůzou vzpomínám na dobu kdy jsem stár 10 let navštěvoval Holešovský cvičák. Na brunátné tváře a kanoucí sliny démonem posedlých otylých starců od PS VB jenž při nácviku kruhové obrany běsnili hůře svých NO a Dobrmanů. Čsv se tam tehdy objevil jen jednou a po té co jeho doprovod obdržel skupinovou věštbu o temnotě a beznaději na příští desetiletí, byl záhy vykázán ze společnosti slušných kynologů. A tehdy jsem pochopil , že nepotřebuji dokonalého čtyřnohého sluhu, nýbrž parťáka. |
31-10-2006, 08:32 | #28 |
Junior Member
|
Taky jsem měl podobný zážitek jako Adrian s těmi temnými věštbami ze strany kovaných svazarmovců, kteří před pár lety navštěvovali cvičák, na který chodím. Měl jsem ale přitom štěstí na předsedkyni cvičáku, která naopak (sama vlastníc v bytě knírače) má ČSV ráda a pomohla mi tyto temné věštby odvracet.
Ohledně "chovu z Molu Es", jak zní název tohoto fóra, konkrétně Unkase, jehož jméno jsem tady zahlédl (detailně se mi to ale opravdu číst nechce) - viděl jsem ho několikrát, podle mého názoru je to pěkný pes s dobrou povahou, chvála Bohu je A(0/0), na svodu v Ochozu měl volnější pohyb pánevních končetin, ale je mu teprve rok, takže z toho nelze vyvozovat žádné závěry, protože je to ještě "děcko". Toť vše, je mi úplně jedno jestli ten který pes je z chovu Moniky Soukupové, nebo Pavla Hanušky, nebo někoho jiného. Karel Skoupý P.S.: Také zastávám názor, že když něco napíšu, podepíšu se pod to - "hrdinští" anonymové, ať už zastávají názor (jak tady kdosi napsal) jedné nebo druhé strany (a komu tím prospějete, druhé straně? ) mi lezou krkem. |
02-11-2006, 10:48 | #29 | |
Junior Member
|
Kdepak jsou?
Quote:
|
|
13-11-2006, 10:37 | #30 |
Junior Member
|
Dne 11.11. složila Jiřina Nekvasilová s Qeronem z Molu Es zkoušku FPr 3 !!! a v ten samý den složila ing. Kamila Nováková s Ohnivákem z Molu Es zkoušku IPO 2 !!! Obě dámy mají můj obdiv
|
13-11-2006, 11:19 | #31 |
Junior Member
|
Paráda, něco pozitivního pro plemeno. Oběma i chovatelce gratuluji a smekám, jedině více takových nadšenců a psů. Myslím, že právě tyto dámy a ostatní kteří skládají s čsv zkoušky jsou kompetentní k debatě o cvičitelnosti tohoto plemene. Všem komikům a veselým figurkám poskakujícím či vztekle řvoucím na cvičáku na své šedivé flegmatiky či choleriky přeji podobné úspěchy,
ahoj Dan |
13-11-2006, 11:35 | #32 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
Paráda :P
|
13-11-2006, 11:42 | #33 |
REJPAL
|
Super. Zejména Queron mě tedy s tou 3 překvapil - o Ohnivákovi jsem nezapochybovala ani chvíli, že jim to vyjde. A ještě brzo bude sníh, tak zase Ohnivák s Orkou a Kamilou budou brázdit běžecké stopy...
Gratuluji zatím virtuálně, v dohledné době osobně. |
13-11-2006, 14:42 | #34 |
Member
|
Blahozelam...
A dalsi uspech chovnej stanice z Molu ES - sice nie pracovny, ale snad sa tiez rata - Jolly z Molu ES ziskala na svetovej vystave v Poznani 2 miesto v sutazi o najlepsiu chovnu suku.
14-11-2006, 15:22 | #35 |
Junior Member
|
Tak to opravdu gratuluji, doufám, že Kamče budu moci blahopřát osobně na canicrossu na Točníku a že i tam ukáže, co v čévéčkách je (my jedeme zatím jen na čumendu).
A taky doufám, že se diskuze nejen na tomto webu přestanou zabývat osobními útoky a místo toho nám holky poradí, jak na to. Takže hned zakládám nové diskuzní téma: jak na stopy? |
20-11-2006, 10:45 | #36 |
http://www.arqeva.cz/
|
Děkujeme za gratulace. Máme strašnou radost - tedy já Qeronkovi to je asi jedno . Jinak na stopy kromě psa jsou docela důležité pořádné boty, protože kromě zkoušky mám i zánět průdušek . Jiřina
|
15-12-2006, 09:47 | #37 | |
|
Quote:
|
|
15-12-2006, 10:03 | #38 | |
Moderator
|
Quote:
Do databáze budou zadány ale bohužel nikoliv na základě Tvého příspěvku ve fóru. Musí nám to normální cestou poslat majitelé nebo chovatel. |
|
15-12-2006, 10:08 | #39 | ||
|
Quote:
Jinak vím přesně na koho reaguji. |
||
15-12-2006, 10:47 | #40 | |
Moderator
|
Quote:
Wolfek je stejně takový uživatel, jako ty a mohu tě uklidnit, že ani my sami nevíme, kdo to je, protože neuvedl své jméno. Víme pouze z jaké IP adresy se připojuje. Je ze severních Čech, pokud to uklidní tvá podezření. |
|
|
|