|
Sportas ir dresūra Vilkšuniai kaip darbiniai šunys - kaip juos dresuoti, kaip mokyti tam tikrų elementų, informacija apie seminarus, mokymus egzaminus... |
|
Thread Tools | Display Modes |
14-01-2007, 18:36 | #21 |
Moderator
|
cia yra olandu UV egzamino treniruotes, o tai yra tas pats kaip ZV t.y. 20 km begimas ir sios treniruotes skirtos visiems sunims
|
26-01-2007, 13:37 | #22 |
ir Brukne
|
Grįžtant prie tempimų.
Mūsų kaiminystėje gyvena pora žavių personažų - vaikinas (truputį virš metų) ir mergina (truputį virš dviejų). Pasirodžius sniegeliui mamos juos vedasi laukan, sodina į rogutes ir tampo. Jaučiat kur lenkiu?... Daiva, o ne per anksti būtų pabandyt Bruknę po truputuką kinkyt tų kleckų patampyt rogutėse?.. |
26-01-2007, 13:41 | #23 |
Moderator
|
kinkymo petnesas turi?
jei nesveria daugiau nei, kad ji , gali bandyt tik trumpai, nes per jauna. taciau be tempimo petnesy geriau nepradet. gal tu jiems Brukne kitai ziemai pazadek |
26-01-2007, 14:12 | #24 |
ir Brukne
|
Kinkymo petnešų aišku neturim, tik paprastas. Daugiau jie nesvers, ypač mažasis. Be to įtariu, kad tai jai tikrai mažesnis krūvis nei sumintu sniegu tempiant rėkiančią ir besikeikiančią mane Stabdymas tik krentant ant kelių pavyksta
|
26-01-2007, 14:16 | #25 |
Moderator
|
nu tada pabandyk tik ziurek, kad nepersitemptu.
pafotkink |
26-01-2007, 14:28 | #26 |
ir Brukne
|
Aha, tik pirma reik kad mažas įpratų sėdėt rogėse. Jam mat irgi pirma žiema, tai gulasi rogėse ir būna susiraukęs
|
18-02-2007, 12:31 | #27 |
Member
|
Gal čia geriau apie tempimus šnekėt, kad nebūtų didelio bardako forume
Mačiau tas nuotraukas aš irgi, prieš keletą dienų žiūrėjau, tai jau taip smagiai.. net užpavydėjau Kadangi mes dar nieko netempėm, tai negaliu pasakyt ar patinka, bet planuojam, po kokių metukų (jei viskas bus gerai). Dabar tai tik mokomės komandos PIRMYN, Vaidilai labai patinka Jei namų link sakau pirmyn, tai skuodžia, taip, kad aš galvoju, ar spėsiu sustabdyti iki kiemo.. nes stabdymas nelengvas dalykas O jei aplamai apie treniruotes.. Tai pradėjau galvot, kad vargšas Vaidis, nieko mes neveikiam, darbo dienomis, tai lauke per dieną nei poros valandų nebūnam,ir tai čia jei geras oras, jei blogas, tai išvis valandą kokią.. Na, aišku, savaitgaliais atsigriebiam, beveik visą laiką lauke prabūnam arba su šunimis kitais, arba miške. Neramu pasidarė, ar ne mažai krūvio kaži jam? |
18-02-2007, 13:58 | #28 |
Moderator
|
tu jam daugaiu protinio kruvio duok ir viskas bus gerai.
lakstyt reikia, taciau daug svarbiau galvot vilkams o ne begiot p.s. kongas pasitvirtino Gierka vakar net NUVARGO, kol atsizaide su juo. |
18-02-2007, 16:46 | #29 |
ir Brukne
|
Super, ir mums kongo reik.
|
18-02-2007, 17:54 | #30 |
Member
|
Ale žiūriu tuoj neliks vilkų LT be kongo
|
19-02-2007, 10:09 | #31 |
Junior Member
|
O kas yra kongas?
|
19-02-2007, 12:09 | #32 |
Member
|
http://www.kongcompany.com/worlds_best.html
Pagal Daivą: tai puikiausias dalykas dresūroje Pagal mane: tai nuostabus žaislas, ir užsiėmimas šuniui |
19-02-2007, 16:22 | #33 |
Junior Member
|
Sveiki. Kas būsit ryt paskaitoje? Būtų įdomu paplepėti.
Gintautė- Vaida |
19-02-2007, 21:09 | #34 |
Moderator
|
Vika, Kongas tai tavo ir mano apibudinimai kartu paemus.
busiu as, du sunys, Deima. |
19-04-2007, 10:37 | #35 |
Junior Member
|
Sveiki, nežinau kurioj temoj rašyt tai klausiu čia Gal kas būsit šunų kinkinių varžybose? Aš labai noriu važiuot pažiūrėt, jeigu kas dar būsit smagu būtų susitikt
skelbimas buvo faunos forume Dėmesio! Balandžio 21 dieną, šeštadienį Neries regioniniame parke organizuojamos šunų kinkinių varžybos "Lietuvos Dryland'as 2007". Varžysis klasės: D ā€“ dviejų šunų kinkinys (su triračiu) BJW - /moterys/ bikejoring'as (šuo + dviratininkas) BJM - /vyrai/ bikejoring'as (šuo + dviratininkas) Canicross'as - bėgimas su šuniu. Trasos ilgis: 4 km. Dalyviai gali registruotis dviejose klasėse. Klubas gali paskolinti dalyviams triračius, šunis canicrossui. Dalyviai privalo turėti apsauginius šalmus, pakinktus šuniui ir reikiamą įrangą. Startinis mokestis: 25 Lt. Klubo "Aliaska" nariams: 15 Lt. Startinis mokestis imamas tiktai už dalyvavimą vienoje klasėje. Varžybų tvarkaraštis: 17.00 ā€“ dalyvių registracija 18.00 - starto pradžia apie 20.00 varžybų pabaiga, rezultatų paskelbimas, apdovanojimai. Organizatorius: Šunų kinkinių sporto klubas "Aliaska". Varžybų teisėjas: Hubertas Bliujus. Varžybų reglamentas IFSS (jį anglų kalba rasite puslapyje http://www.sleddogsport.com) IFSS rules. Informacija ir dalyvių registracija: Jolanta Bliuj Tel. +37069986767 [email protected] Informacija: www.nuotykiuakademija.lt / šunų kinkiniai/ varžybos/ |
19-04-2007, 11:36 | #36 |
Junior Member
|
Gal ir idomu butunu vaziuoti pasiziureti
O Neries regioninis parkas tai cia kur?kazkur link kernaves? Jeigu jau uzvedem treniruociu tema,tai mes su Maja jau ipusejom antra begimo savaite pagal Daivos duota olandu isbandyta treniruociu programa.Maja tai net dreba kaip megsta pabegioti salia dviracio.Jau beveik nesitampo kai bega salia dviracio,reaguoja i komandas stop,kairen,desinen.tik norejau paklausti kokiu greiciu turi suo begti? As aisku vaziuoju negreit,bet buna kad pati Maja labai nori greiciau begti.Tiesiog nenoriu perspausti suns,nes ispradziu greit begant ilgesnes distancijos galime ir nepabaigti,nes suo labai privargsta ir per bega tik del to, kad reikia.Is patirties zinau,kad suniui tokie perspaudimai ne i gera sirdziai, o kai suo sensta tas labai atsiliepia.Savo vienuolikos metu stafui padarem tyrimus,tai pasake, kad sirdis labai permusta, nes begiojo jis jaunystej po 15-20 km. vos ne kasdien. Daug cia prirasiau labai |
19-04-2007, 11:52 | #37 |
Junior Member
|
Aha, link Kernaves. Ju puslapyje yra kontaktai, ten yra zemelapis mazdaug.
|
19-04-2007, 12:59 | #38 |
Moderator
|
trumpai-RISCIA.
ir viskas bus gerai |
22-04-2007, 13:07 | #39 |
ir Brukne
|
Aš aišku tundra, bet gal jūs man galit paaiškint kaip tuos kilometrus matuojat? Kažkoks aparatas prie dviračio tvirtinas?
Nes ant mano dviračio tai nieko tokio su skaičiukais nėra Oi matau vaizdelį kaip aš iš penkto aukšto nešuosi dviratį ir veduosi šunį kartu... O tada bandom abi neužsimušt...Siaubas... |
22-04-2007, 13:10 | #40 |
ir Brukne
|
Ai, o dar dėl pėdučių - mums kol kas sudėtinga bėgiot būtų ne asfaltu, tai gal verta bėgiot su batukais ar bent apsauginio vaško patepliot?...
|
|
|