|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
06-09-2011, 05:39 | #21 |
Member
|
Strona ładna może faktycznie trochę nieczytelna ale to dopiero początki pewnie się przyzwyczaję
Super by było gdyby wraz ze zmianą języka zmieniał się też język tematu np."RECENT FORUM THREADS " na Najnowsze wątki na forum , nie każdy musi chcieć uczyć się angielskiego A czy będzie jakiś magiczny przycisk którym sami dodamy sobie mioty planowane i szczeniaki ? ps. kiedy pojawi się planowany miot Jadiel & Ilmarinen w planowanych miotach? )) szacuneczek dla twórcy twórców |
06-09-2011, 19:23 | #22 |
Wilcza Saga
|
Mi jeszcze brakuje 'dorosłych wilczaków szukających domu' oraz 'last minute'... A myślę, że były przydatne. Albo jestem ślepa, hehe.
|
07-09-2011, 10:43 | #23 |
Senior Member
|
Ale pięęęękna strona....
Podziękowania dla Twórców! |
07-09-2011, 13:02 | #24 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
Czy ktos ma jakis pomysl co nacisnelam w Firefoxie ze moj wolfdog ma biale tlo? Tych granatowych pieskow w starej wersji tez nie pokazywal...
|
07-09-2011, 19:06 | #25 |
Wilczy Duch
|
Witam,
ponawiam moją prośbę o poprawę danych miotu 'B' Wilczy Duch, ewentualnie proszę o jakąkolwiek odpowiedź ile należy czekać na poprawę błędów w bazie. Proszę również o zmianę zdjęcia Kali na najaktualniejsze (kiedy będzie możliwość dodawania zdjęć w galerii?): |
08-09-2011, 13:38 | #26 | |
Junior Member
|
Quote:
no i nie mogę w nikaki sposób dodawać zdjęć do galerii... a i marzy mi sie przeglądanie galerii danego psa zdjęcie po zdjęciu Last edited by gdak; 08-09-2011 at 13:41. Reason: nowe chore przemyślenie |
|
08-09-2011, 19:36 | #27 |
Plessowy wilczak
|
o.. to byłoby fajne I jeszcze możliwość przejścia z losowo wybranego zdjęcia bezpośrednio do bazy danych danego psa co się wylosował
08-09-2011, 20:35 | #28 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
Nie ma juz listy wszystkich bonitacji na jakich byl dany pies
I czy przeglad mlodych i dorosla bonitacja nie moglyby miec osobnych rubryczek tak by bylo widac oba ? |
10-09-2011, 19:15 | #29 |
Senior Member
|
Do kogo mam sie zglosic z prosba o zamieszczenia informacji w bazie?
Smrodowi w koncu odebralismy rodowod, a dzisiaj zostal zaczipowany ta ogromna igla i chcialabym zeby ktos wstawil te info, cos juz kliknelam cos wyslalam przy jego informacjach, ale nie wiem czy to wystarczy. |
12-09-2011, 09:40 | #30 |
VIP Member
|
Wiem, ze ruszy stary temat jakim jest forma bonitacji jaka kiedys wymarzylam czyli prezentowanie calej karty bonitacyjnej. Lacznie z miarami i poznakami... Ale....jak zwykle trzeba sie uzbroic w cierpliwosc...
14-09-2011, 00:23 | #31 |
czuły barbarzyńca
|
Przy wystawach w starej bazie było zazwyczaj nazwisko sędziego - teraz tej opcji nie ma - czy będzie?
pionowe szpalty textu na str. glownej wchodzą na siebie - jest mało czytelnie - wiem, wybrzydzam, ale mam nadzieje, ze nie zostanie to odebrane jak krytyka, a raczej jako postulat jak zawsze mam problem z przyzwyczajaniem się do NOWEGO |
14-09-2011, 13:40 | #32 | |
Member
|
Quote:
Tymczasowo opcja dodawania zdjęć jest niedostępna. W planach.
21-09-2011, 14:46 | #33 |
Member
|
Dodawanie zdjęć już działa:
http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/addphoto
21-09-2011, 15:40 | #34 |
Member
|
A czy będą działały galerie indywidualne?
http://eury.zperonowki.com/galeria/main.php Jeśli nie, to w jaki sposób można odzyskać wstawione tam fotki? |
28-09-2011, 12:17 | #35 |
Junior Member
|
Nie chcałabym się naprzykrzać, ale czy można wiedzieć kiedy zostaną naprawione błędy merytoryczne w miocie B po Ishtar i Eury'm? Wydaje mi się, że to nie wiele czasu zajmuje, a przestanie koleć w oczy. Zdaje się, że Shaluka wysłała tez zdjęcia daaawno temu które do tej pory nie zostały dodane. Trochę przykro, że wygląda to tak jak w typowym polskim urzędzie... czekanie w nieskończoność...
love & peace, hugs & kisses
28-09-2011, 12:55 | #36 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
Takie zmiany moga zostac wprowadzone w trakcie aktualizacji czyli wszystkie naraz-a to masa pracy. Poprzednia aktualizacja byla w czerwcu wiec pewnie na dniach mozemy sie spodziewac kolejnej. Trza sie uzbroic w cierpliwosc
|
29-09-2011, 21:00 | #37 |
Senior Member
|
Wiem, wiem, że z tymi fotkami, to zawracanie głowy, ale czy można usunąć ew. przenieść tą fotkę z galerii Crying Princess Chantal Srdcerváč
do Uni od Úhoště? Jak ok, to dziękuję |
30-09-2011, 17:00 | #38 | |
Member
|
Quote:
Ale odpowiadając na pytanie - indywidualne galerie działają, a galeria Eurego została właśnie poprawiona i zaktualizowana do najnowszej wersji. PS: na przyszłość - PW jest szybszym sposobem komunikacji niż forum (i do tego off-topic).
30-09-2011, 22:43 | #39 |
Member
|
W ubiegłym tygodniu chciałam zamieścić na forum ważną informację udokumentowaną zdjęciem. Do tej pory, aby wstawić fotkę, korzystałam z adresu galerii - ponieważ okazało się to niemożliwe, zadałam pytanie w tym wątku, sądząc że strony indywidualne jakiś związek z wolfdogiem mają i też "poszły do poprawki" - tyle i tylko tyle !
|
13-01-2012, 16:17 | #40 |
Moderator
|
pobawilam sie troche dziszaj i ... prosze zerkac na instrukcje
idziemi na galeri na przyklad do mojego psa http://www.wolfdog.org/site/pl/dbase/d/10026# widzimi fotki z podpisem - imie psa a potem kto dodal foto- klikami na napis wolfin i .... fajnej zabawy |
|
|