|
|
|
|||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
VIP Member
|
Gia-poczekasz do ok 21-22? No muuusisz poczekać
Koszulki są u Sssmoka.. jadę je zaraz odebrać |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
SUUUUUUUPER
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
K-Lee Family
|
Quote:
Pewnie, że poczekam, przecież zależy mi na koszulkach, żeby móc się z Wami identyfikować Ale czy Ty Gaga poczekasz z przelewem?? Trochę u mnie teraz krucho, gości miałam A w końcu nadal nie wiem, czy są dla mnie odpowiednie kolory i rozmiary |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
A ja juz mam :P
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
GIa - masz
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
VIP Member
|
Gia, Shaluka - prosze o kontakt na priv : gaga @wolfdog.org
jutro wieczorem dopiero odbiore. Potem oddaje koszulki na oboz do Lazne i nie bedzie |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wilczy Duch
|
Gagus wiadomosc juz czeka
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Distinguished Member
|
Kurcze! A ja dziś wyjeżdzam w góry i nie wiem, kiedy wrócę, a pewnie nie szybko, a miałam nadzieję zabrać koszulkę ze sobą......
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Distinguished Member
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Distinguished Member
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Distinguished Member
|
PS
Jeśli będzie to możliwe, to proszę Cię Rona o kontakt, bo już niedługo wychodzę i jadę na pociąg ).
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Gia.. nie ma od Ciebie wiadomości. Koszulki zaraz oddaję do Lazne Belohrad. Napisałam, że jest M-ka czarna i Xl-ka czarna. Teraz Twoja decyzja czy bierzesz i negocjacje z Joasia, która właśnie zrobiła za bank i załozyła kasę. Byc może poczeka ale nie wiem jakie ma oprocentowanie wiec zgłaszaj się do niej |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Tmave Zlo
|
No dobra, to teraz nie będzie tak łatwo. Jestem juz przy kompie i w sprawie koszulek nalezy sie kontaktowac wylacznie ze mna
1) Rona, Wojtek, Igi, Madzia, Aga, Aneta, AleksandraAlicja - dostana koszulki poczta. 2) Shaluka, Gia - finalnie nie wiem, co chcecie. Koszulki w TA niedziele jada na oboz i mam nadzieje, ze zadna juz nie wroci. Macie ostatnia szanse 3) WSZELKIE pytania w sprawie koszulek prosze kierowac do mnie przez PW. 4) Spóźnialscy są proszeni o dokonywanie wpłat na moje konto. Podam na PW.
|
|
|
#14 |
|
K-Lee Family
|
Gaga dzięki, napisałam już do Joanny w sprawie koszulek
Nie mogłam niestety wejść wcześniej na forum, koszulki oczywiście chcę!!! |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
Gaga- w sprawie prywatnej wiadomości nie mogę Ci odpowiedzieć tą samą drogą, bo mi pisze, że nie chcesz otrzymywać privów. Wobec tego piszę tu: w ostateczności może być granatowa i czarna koszulka, skoro nie ma różowej
|
|
|
#16 |
|
VIP Member
|
Więc tak: koszulki poszły (i powinny dotrzeć już dzisiaj) do Rony (w tym dla Magdy i Agi), do Wojtka. Dziś wysłałam do Anety do Będzina i AleksandryAlicji... tu mam wątpliwość co do zamówienia ale tym razem się uprę na maksa...i podejmuję się wyjaśniać tylko i wyłącznie droga mailową.
Adres podawany był kilka razy. Na samym początku prosiłyśmy o kontakt TYLKO na maila.. oczywiście zamówienia szły dowonymi innym drogami przez co zafundowaliscie nam niezłe zamieszanie, Odkręcać zakręconych rzeczy nie będę tak samo Reszta zamówionych koszulek, z wiadomych względów leży sobie spokojnie i czeka na właścicieli |
|
|
|
![]() |
|
|