|
Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
07-05-2006, 21:06 | #21 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
Quote:
|
|
09-05-2006, 08:18 | #22 |
Senior Member
|
Ahoj, jen první věta mé odpovědi. Jinak máš ode mě mejlíka. AHOJ
|
09-05-2006, 09:47 | #23 | |||
Moderator
|
Quote:
Jak vidíš, tak přestože je tu plno lidí, kteří otevřeně a ostře napadají i administrátory i majitele tohohle serveru, nikdo z nich není zablokován a všichni mohou tuhle "bohulibou" činnost dále vykonávat. Quote:
Quote:
|
|||
09-05-2006, 20:01 | #24 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
Pavle, napsal jsi to na svůj styl poněkud "nestylově",ale budiž,beru,lépe se mi takto komunikuje.
Co se týče mého názoru na tvé svévolné přejmenování tématu,ten neměním, a pocit,že jde o záměrné poškození chovatelky zůstává. Jsi velkorysý,že nás - členy partičky Moniky Soukupové necháváš stále na svém serveru diskutovat,no možná víš proč.... Nyní odcházím z pavlače a přeji příjemnou zábavu,zjistila jsem,že mně tato činnost opravdu příliš nesedí. Daniela |
22-05-2006, 19:31 | #25 |
Senior Member
|
Ahoj Ivko, ještě žes tam dala ten smajlík, už jsem se lekla
|
23-05-2006, 09:44 | #26 |
Senior Member
|
Ahoj Ivko, když se mu podíváš na bonitační kód, tak by potomka neměl mít ani jednoho . Ale je fakt, že jsou země, kde se na nějaké ty kódy nehledí. Vždyť jsou to jen písmena
|
24-05-2006, 08:28 | #27 | ||
Moderator
|
Quote:
Quote:
|
||
24-05-2006, 13:09 | #28 |
REJPAL
|
Pokud vím, tak Cutt měl potomky již před bonitací. Bonitace v Itálii není povinná a to, že se hlásí zcela otevřeně k této míře mi je sympatické. Proč ne. V ČR by ten pes nekryl nebo by se spíš ten 0,5 cm vyčaroval, kdo měřil někdy zvířata, tak snad ví, jak to je. Pochybuju, že všichni psi a čuby na Slovensku mají míru požadovanou standardem. Ono ani nemusíme na Slovač, stačilo by se ohlédnout do Roudnice......Ale co je psáno, to je dáno, i když je to jinak. Tak a perte se a žerte se.
Souhlasím s Ivkou, že Cutt je kvalitní pes, i když mu těch 65 bonitační komise nenapsala. |
24-05-2006, 13:49 | #29 |
stín vlka
|
Přidávám se k vám děvčata, je sympatické, že výšku přiznali a Cutt v chovu je. Já chov psů chápu jako nikdy nekončící snahu postupně zlepšovat to, co máme. Ale hlavní je, aby bylo z čeho vybírat...!!! Jana
|
12-01-2007, 11:39 | #30 | |
Junior Member
|
Quote:
jeden zdůvodů proč si ho chci pořídit,je to že ho mohu plně využít ve svých koníčcích 1.jako vlka psa indiánského 2.jako pracovní plemeno když jezdíme na letecké dny a setkání s veterány z 2.světové v uniformách zrovna na konci léta pojedeme do londýna a taky do normandie kde vezmu svého psíka sebou a všichni naši zahraniční přátelé co vědí že chci čévéčko tak jsou nadšení a doufám že se mi v zahraničí alespoň trochu povede prezentovat tato krásná zvířata |
|
12-01-2007, 23:14 | #31 |
Junior Member
|
Pro Jats :
To úplně super,že chceš takhle jezdit !!!! :P :P Taky jezdím po celé Evropě.... Jen při čtení příspěvku mě napadlo ...nezapoměň,že pokud chceš jet v létě do Londýna ,musíš už teď nechat udělat sérologické vyšetření na vzteklinu,aby se tam s tebou za půl roku hafík vůbec dostal. ps: to jen tak mimochodem-moje pracovní deformace ahoj Lucka |
13-01-2007, 11:18 | #32 |
Junior Member
|
děkuju za radu máš krásné pejsky
|
|
|