|
Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu... |
|
Thread Tools | Display Modes |
29-11-2006, 15:48 | #1 |
Junior Member
|
Ch.K. KCHČSV
Protože není možno diskutovat na Klub. stránkách a nevím, zda členky CH.K. navštěvují jiné servery, než wolfdog……prosím o vysvětlení zde, týká se českoslovenkých vlčáků.
Může někdo blíže osvětlit již 3 přebonitaci feny Kiss Eden severu?? Byť jsou mi její majitelé sympatičtí a svým způsobem jsem schopna je pochopit, nechápu CH. K. ! Tato fena nemá se záchranou genofondu nic společného !!! A tak jak je to opřeno v zápisu ze schůze – Ariel Dar přírody – je to velmi špatný a chabý argument. Zápis ze schůze najdete zde: http://www.cswolfdog.cz/Article800.html Více pak také zde: http://www.rocco.estranky.cz/clanky/...a-chk-srandu-_ Děkuji, Monika Soukupová. |
29-11-2006, 23:47 | #2 |
Moderator
|
Moniko, je hezké že zde děláš za každou cenu reklamu jakýmsi webovým stránkám ale nejsme klubový server a nejsme členy vedení Klubu, takže tady asi odpovědi nenajdeš. Bez ohledu na to, co si myslím nebo nemyslím o rozhodnutí výboru, proč se jako řádná členka KCHČSV neobrátíš na výbor ? Tam by Ti měli odpovědět, ne tady na soukromém serveru, který jsi označila za bulvár.
|
30-11-2006, 00:25 | #3 |
Junior Member
|
Bulvár je vpořádku, taky si čas od času koupím Blesk! Nic proti bulvár :0)) Chovatelská komise mlčí. A na schůzi je schovaná!
Některé členky chovatelská komise jsou velkými příznivci wolfdogu a k jiným tématům se zde normálně vyjadřují. Nevidím důvod, proč se zde nepobavit na tak mediálně zajímavé téma. |
30-11-2006, 09:36 | #4 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
Quote:
Co tak zásadního se změnilo? Konkrétně ty ses vyjadřoval v těchto záležitostsech vždycky velmi ostře.S nástupem nového vedení jsi ztratil vlastní názor? |
|
30-11-2006, 17:33 | #5 |
Junior Member
|
. Nevidím důvod, proč se zde nepobavit na tak mediálně zajímavé téma.
P. Soukupová, já nevidím důvod, proč se chcete bavit na můj/náš účet? Od Vás jako od profesionálky mě to velice mrzí, čekala bych od Vás spíše pomoc než výsměch. Nehledě na to, že jsme se viděly párkrát... |
30-11-2006, 21:39 | #6 |
Junior Member
|
Helejte Veroniko, tohle opravdu není Váš problém, byť jste možná o tu přebonitaci požádala. Není to o Vás a je to z mého prvního příspěvku patrné. Člověk však musí umět své činy obhájit a ne se dovolávat pomoci.
Mimochodem, existují jiné způsoby jak na feně odchovat štěňata s p.p. , bez toho, že to bude někdo schovávat za ušlechtilé zájmy :0) a porušovat pravidla, když to opravdu není životně důležité. Navíc sestra Kaimi bonitací prošla a můžete tedy v Čechách chovat na ní. A Kiss je v tom nevině a myslím, že jí je zcela šumafuk, jestli bude chovná anebo ne. Mne a mé psy si neustále někdo bere či bral do úst a dost nevybíravými způsoby na mne útočil a špinil mou práci, ba dokonce vykrádal mou e - poštu....a bránila jsem se i když dost lidí mu to "žralo". Bohužel, pozice se otočily a chovatelská komise, která se tolik drala na místo po p. Hartlovi, Jindrovi Jedličkovi a mně, by měla umět také obhájit své názory! |
30-11-2006, 22:57 | #7 | |
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|