![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
K-Lee Family
|
![]()
Hahahaha
![]() ![]() Lilka jak na razie odgrywa rolę wilka... raz zdarzyło się, żeby kobieta stwierdziła, że to sarenka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Spiderwolf
|
![]()
Jakiś czas temu , na wycieczce na Skrzyczne stoję sobie z Czkram i czytam tablicę informacyjną .Obok stoi pani z ok 4-o letnim chłopczykiem .Mały mówi:Mamusiu,ta pani ma wilka na smyczy ,na to pani mówi ...nie synku wydaje ci się to pies.Na to chłopczyk ,mamusiu ale on wygląda jak wilk ...ja się wtrąciłam i mówię
![]() ![]() ![]()
![]() |
#103 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
U nas byla podobna sytuacja. Dzieciak do mamy "mamo,mamo patrz wilk" na to mama nie patrzac w ogole " tak, tak, chodz" no to mlody znow " mamo, ale patrz wilk" tym razem spojrzala na Urcia, wielkie zdziwienie na twarzy i mowi " a faktycznie wilk" ![]()
![]() |
![]() |
#104 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Ja muszę (nie bez satysfakcji ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Najzabawniejsze jednak jest to, ze zaprzyjaźniony z Lorka, Kurtem i Kirą berneńczyk Bimbek bardzo denerwuje się w czasie spacerów w Lasku Wolskim, że wilki za ogrodzeniem ZOO nie chcą się z nim bawić ![]() Last edited by Rona; 24-11-2012 at 21:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Senior Member
|
![]()
ktos sie naogladal seriali
![]()
![]() |
#110 |
Senior Member
|
![]()
ja wczoraj miałem taką sytuację, że po raz milion któryś tam, od kiedy Sukullus z nami żyje podchodzi na spacerze Pani i pyta w tenże ton:
- Przepraszam, czy to husky? Ja przewracam oczami, zmęczony i zobojętniały, gdy nagle słyszę oburzony głos mego 2,5 letniego syna do Pani: - Nie husky!! to mój renifer, kochany renifer !! Padłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
VIP Member
|
![]()
Brunek MISZCZ!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Member
|
![]()
Odkurzę nam trochę WD, bo muszę... po prostu muszę
![]() Wczoraj na wieczornym spacerze Lorka i Cresil wspięli się na kolejny poziom rasowości. Cresil był już nazywany sarną, lisem, huskym, skundlonym owczarkiem, kojotem, szakalem itd., a wczoraj oficjalnie, razem z Lorką został CHARTEM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Junior Member
|
![]() to już teraz brakuje aby ktoś krzyknął że to jakiś zmutowany york ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|