![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Witamy!
Może nie rychło wczas, ale jesteśmy. Witamy się - zainspirowana ambitnym planem "ożywienia" wolfdogowego forum postanowiłam dorzucić swoją "cegiełkę" do tej szczytnej akcji ![]() Sama nie wiem od czego zacząć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jaki jest Elbrus? Dokładnie taki jak typowy dorastający Wilczak. Miewa humory ("boszzzzzzz! co za dzień! Ja ich zaraz wszystkich POZAGRYZAM" albo "kwiatki, kwiatki! kocham kwiatki! i Ciebie, piesku, też"), słabszych leje, przed silniejszymi pełza (he.he.he.), liże wszystko co się porusza na dwóch nogach i rozdaje buziaki ("proszę się z nim nie witać...."; "nieeee, on taki kochany, ja się go nie bo......aaaaałłłł!"), lata za sarnami i kopie doły. Nie lubi zostawać sam (to nasza jedyna realnie utrudniająca życie bolączka, do reszty można przywyknąć ![]() ![]() ![]() Aaaaa - dodam jeszcze, że jaram się tropieniem ostatnio. Nie wiem jak Wilczak - czy tez się jara jak ja, ale jak przystało na grzecznego Chłopaczka to ładnie szuka pozorantów kiedy poproszę. Choć może to z litości..... ![]() Stacjonujemy w Łodzi, ale można nas spotkać w Krakowie, w Częstochowie, a czasem nawet i gdzieś indziej ![]() ![]() ![]() ![]() OKEJ - przedstawieni jesteśmy. Teraz czekam na rozwój wątku "tropienie użytkowe" bo nie ukrywam, bardzo chętnie poczytałabym o doświadczeniach Doświadczonych Wilczakowych Tropowców ![]() Pozdrawiamy i ściskamy Wszystkich - z serdecznością równą uściskowi paszczy "coponiektórych" ![]() ![]() Last edited by radena; 17-03-2015 at 21:18. Reason: literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]() ![]() No i proszę jaki przefantastyczny wpis!!! I co, można? Można! I taka normalna relacja, jak na normalnego Wilczakowca przystało. Jestem zachwycona. ![]() ![]() ![]() Witaj "Lupusku" w gronie pasjonatów bieszczadzkich mebli! ![]() ... A o wpis na temat tropienia wiesz doskonale, kogo m.in. poprosić.... ![]() W końcu obie Tropicielki masz blisko. .... Roooooo-naaaaaa, Makotaaaaa.... chodźcie zobaczyć, kto wreszcie zawitał. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Opis doświadczeń to ja bym chciała na FORUM. Tutaj na forum i żeby Wszyscy chętnie pisali <wiem, wiem - marzenia>
![]() ![]() Ja wszystko co "bieszczadzkie" wielbię, meble przyjęłam więc z dużym zrozumieniem. Ale świadoma jestem, że nie każdy jest aż takim miłośnikiem przyrody ![]() Last edited by radena; 17-03-2015 at 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Też bym chciała na forum. Może Tobie się uda namówić tropicieli krakowskich />Rona< właśnie/ do wypowiedzi... ja proszę i proszę i nic....
![]() ![]() .... Panie Boże spraw proszę, by ta radość Radeny Jej nie opuściła... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
i my również krnąbrni uparci. Tylko który bardziej Karlo czy ja ?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Witaj,
fajnie, że się odezwałaś. Chętnie się dowiem, jak tam Baari. Czy dalej kocha cały świat i wszystkim się podlizuje? ![]() My z Adrenaliną też usiłujemy tropić, to jedna z niewielu rzeczy, która nie nudzi się jej tak szybko. Wątek z tropieniem by się przydał, bo mnie wiedzy brakuje, co dalej można z nią robić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ngi dhla
|
![]() Quote:
Oups, chyba popuściły się mi lejce fantazji... miało być o tym, że mając Beryla w tym wieku usyszałem, żebym się cieszył tym czasem beztroski, bo 2-latek to dopieeeeeero ma rogi... niech będzie, że wyszło metaforycznie.
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Witaj! Jak się już mieszka z wilczakiem dłużej to post powitalny ciekawszy i bardziej treściwy
![]() ![]() Agitujcie tropicieli do wpisów!
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Do zobaczenia w sb na wilczakospaćerze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]()
Baari nadal kocha świat, ale podlizywanie poowoooli ustaje
![]() ![]() ![]() Pozdrówcie Adrunię od jej ulubionego szczeniaczka ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() No i ja nie z tych co się 2latka boją - nic gorszego niż SZCZENIAK nie ma. Nie może być ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie możemy się doczekać poznania Małej Zimy ![]() ![]() PS. Nooo na tej Fantazji to faktycznie za daleko pogalopowaliście ![]() Last edited by radena; 19-03-2015 at 23:00. Reason: ps |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Oj jak ja bym chciała, żeby Eiger pełzał przed dorosłymi samcami CSV... U nas jest tak: "Ooo dorosły samiec? Będziemy BIĆ"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ngi dhla
|
![]()
Trochę poza tematem, ale nie wypada nie docenić inwencji w imionach tego miotu... Ja osobiście mam bardzo pozytywne skojarzenia :-)
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Marta widać Eiga nikt nie nauczył kiedy był mały jak unikać łomotu :P Baari miał mega dobrych i skutecznych nauczycieli - gdyby sam nie doszedł do tego jakie zachowania są akceptowalne to już by pewnie szyty był kilkadziesiąt razy
![]() Tak, tak - ja mam marzenie, zdobyć kiedyś z Elbrusem Elbrus ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Tak - Elbrus - to piękne imię dla wilczaka.
Też szukałam w tych 'okolicach', ale Annapurna była ciut za długa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ngi dhla
|
![]()
Mnich? Kościelec? Mięguszowiecka przełęcz pod Chłopkiem? :-)))))))))
Ale np. Rysa dla dziewczynki moim zdaniem super.
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Och żesz Ty! Człowiek stracił nadzieję, przestał wolfdoga odwiedzać, bo "i tak nie ma nic nowego", a tu proszę co się okazuje - po prostu jestem ślepa i przeoczyłam TAKI wątek!
Jakże mogłam nie przywitać się na forum z Baarim?! <3 ![]() Mokre całusy dla Baariego od Czesia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|