19-02-2014, 09:51 | #1 |
Junior Member
|
Malina Trzy Potoczki
witamy
Rodzinka się nam powiększyła o wspaniałą sunię Wilczak ( chomika na razie brak ) Pomimo wywróconego życia jesteśmy zadowoleni a Malina okazuje nam wiele uczucia na swój wilczakowy sposób. Generalnie jest zajefajnie hehe w związku z problemami wstawienia fotek tutaj podaję link do albumu na picasa. Są tam fotki od pierwszej wizyty w hodowli aż do wczoraj https://plus.google.com/photos/11053...Iajos2q3Lfu4gE
19-02-2014, 15:39 | #2 |
Tmave Zlo
|
Witamy i życzymy słodkiego, miłego, wspólnego życia
19-02-2014, 16:58 | #3 |
K-Lee Family
|
Witamy!!! Życzymy dużo cierpliwości i samych radości z Malinki
|
19-02-2014, 17:37 | #4 |
Junior Member
|
Gratulacje z powodu nabycia Wilczakowej Panny :-)
|
19-02-2014, 17:41 | #5 |
Junior Member
|
My też się witamy
|
19-02-2014, 18:24 | #6 | |
Senior Member
|
Quote:
Życzenia już składałam dumnym "Rodzicom", ale powtórzę: niech Wam się dobrze wiedzie mimo, że już nic nie będzie takie samo, jak przed zawitaniem Malinki. I bardzo dobrze! Człowiek, gdy nie ma problemów, to je sobie sam wykombinuje -co widać na "załączonym obrazku". Tak więc, żyjcie razem szczęśliwie. A ponieważ praca czyni wolnym, bez marudzenia zarabiajcie na remonty, które Was niebawem czekają. Pozdrawiamy ciepło daleką Holandię /via Ślunsk/ z pure nonsensowego >Królestwa Wilczakolubnych<. ... A się uparli z tym chomikiem.... |
|
20-02-2014, 14:33 | #7 |
Junior Member
|
Pozdrowienia od Mjolnera Trzy Potoczki Już nam od soboty bebechy wybiera równo swoją dynamika przemieszczania się
|
20-02-2014, 17:09 | #8 |
Junior Member
|
Witamy i pozdrawiamy braciszka z Rodzinką
09-03-2015, 19:05 | #9 |
Junior Member
|
Hejka
To się nam porobiło ... Malina już ma ponad roczek życia za sobą. Jak na razie wytrzymuje z nami i dzielnie znosi nasze człowiecze ułomności Co się u nas dzieje ... - szkolimy się wciąż i ciągle. Wpierw u Pana Waldka w Jeleniej Górze a potem i nadal wciąż w klubie w Hoorn Ze szkoleniami bywa różnie , pancio nie wszystko ogarnia ale wybaczam mu jego ułomności po prostu , nie poganiam go bo traci oddech - i jeszcze jeździmy na wystawy już zdobyłam tytuł Młodzieżowego Mistrza Holandii - wystawiali mnie już na Allegro ... Allegro wcale nie jest takie straszne ... tylko troszku kołysze przy silnym wietrze - jak do tej pory dogaduję się ze wszystkimi psami w okolicy ... pod warunkiem że one chcą się ze mną dogadać i bawić - pańciostwo pokój dla mnie przemeblowało i moja kanapa stoi pod oknem i mogę sobie wszystko za oknem obserwować ;> - w domu mam kumpla kota , Filipa. Jeszcze go nie zeżarłam choć jego łeb cały się mieści w moim pysku. A chomika nadal mi nie kupili I roczek przeleciał z czego jesteśmy bardzo zadowoleni
dyskusje na forach internetowych są jak zawody w domu wariatów , nie ważne czy wygrasz czy przegrasz .... Last edited by leski; 09-03-2015 at 19:10. |
|
|