|
|
|
|||||||
| Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
| View Poll Results: Jakiej u¿ywasz karmy? | |||
| Nutro |
|
1 | 9.09% |
| Nutra |
|
1 | 9.09% |
| K-9 |
|
0 | 0% |
| Eukanuba |
|
5 | 45.45% |
| Royal Canin |
|
4 | 36.36% |
| Voters: 11. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
K-Lee Family
|
Wooooow, miałam i faliste i nimfy
I trzymam kciuki żeby zasmakowało!!!! Nam służyło, tylko cena mało zachęcająca niestety i jakoś tak wyszło, że zmieniliśmy na Essentiala (nota bene też z rybą :P ) ale nie żałujemy |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Przesyłka dotarła, karma faktycznie moocno pachnie rybą. Hery nie trzeba było namawiać do skosztowania
|
|
|
#3 |
|
Tmave Zlo
|
Ja z karm mokrych mogę polecić puszki bozity - na wyjazdach sprawdzają się doskonale. Psy uwielbiają. Nie mają żadnych problemów żołądkowych mimo, że puszki dostają bardzo okazjonalnie (np. cały tydzień raz w roku).
Niemniej jednak nie próbowałabym przez dłuższy czas karmić psów puszkami tak, jak sama staram się nie żywić konserwami, słoiczkami itd.
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Przechodzenie z dotychczasowej karmy na nową bez problemów. Zasmakowało, chrupie aż miło
|
|
|
#5 | |
|
K-Lee Family
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Gdzieś w czeluściach netu wyczytałęm, że do karm suchych można dodawać surowe żółtko od czasu do czasu lub troche naturalnego jogutu czy też chudego twarożku.. prawda to czy też takie tam internetowe bajanie? :P
|
|
|
#7 |
|
K-Lee Family
|
Można, pies jeśli wcześniej nie jadł takich wynalazków może mieć rozwolnienie, ale jeśli nie przedobrzysz z ilością to można
|
|
|
|
![]() |
|
|