|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | ||
|
Junior Member
|
Quote:
Quote:
Dobra, wygrałyście i mnie złamałyście... tak bardzo nie chciałem instalowac tej Picassy, że aż się zmuszę teraz;P Mam nadzieję, ze szybko obczaje jej obsługę No to link do albumu (mam nadzieję, że wszystko działa): https://picasaweb.google.com/tomaszo...ychOlsztyn2012 Last edited by orlos; 02-07-2012 at 16:02. |
||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Ale dziekujemy i powodzenia ze zdjeciami |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Fraxinia zrobila super fotki.
![]() Ale Tobie orlos pragne szczegolnie podziekowac za to zdjecie: Gdy porowna sie je z wynikami wystaw widac, ze niektorzy sedziowie powinni powaznie przemyslec, czy powinni porywac sie na sedziowanie wilczakow... Lub na serio zabrac sie i przeczytac w koncu ten wzorzec... BTW: avgrunn, tu widac WZORCOWE osadzenie ogona u wilczka i ogolnie caly wzorcowy ogon (dlugosc, siersc, noszenie). Wlasnie tak ma to wygladac...
Last edited by z Peronówki; 02-07-2012 at 18:50. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wilkokłak
|
Patrzę na zdjęcia i... nie wiem, jak to jest (może coś z moimi oczami nie tak), ale ja więcej pięknisia-Eurysia widzę w... Urze niż jego rodzonym dziecku. :O A Ulvarek to naprawdę... kawał psa.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
Ellander nie jest podobny " w wyrazie", jak to ujęła Margo, do Eurego. Ma inną głowę, inne - mocniejsze kolory. To Enid wzięła z rodziciela dużo. Czy Ermela ? - chyba też, choć nie chcę oceniać tylko na podstawie zdjęć, bo bardzo często fotka ma się nijak do rzeczywistości. Gdy obejrzę ją "na żywo", podzielę się swoimi wrażeniami. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Dziekujemy ze Smrodziachem za mile slowa, dla nas znacza naprawde bardzo duzo
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
Ulvarowe formaty też powalają... prawdziwe letnie wilczysko! No i ta charyzma Alinki w wyrazie pyska i eleganckim ruchu - na fotce widać modelowy "floating"! Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś zobaczyć chłopaków na żywo! |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Zanim nie zostanie oficjalnie obmierzony, nie będę się wypowiadać, bo się nie znam
Żal mi było, gdy zgubił swoje niedźwiedzie futro, ale dzięki temu okazało się, że ma nogi |
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
VIP Member
|
Quote:
![]() oraz o zachwycających postępach w autoprezentacji. GRATULUJEMY!! |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
Orlos zdjecia super, dzieki za wrzucenie ich na Picasse, bardzo fajne fotostory udalo ci sie sporo pokazac
|
|
|
|
![]() |
|
|