|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
|
Thread Tools | Display Modes |
05-04-2012, 09:36 | #41 |
love and terror
|
|
06-04-2012, 15:14 | #42 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
Gia, bo ona umie zostawac pod sklepem, tylko pod tym po prawej gorzej-dlatego prosilam bys hukla w pusty leb jak sie spróbuje odgryźć. (pod tym po lewej sie nawet nie odgryza )
Narvana jestem zaskoczona i nie za bardzo to pamietam z Hubsenem histeryzowala, nawet z Prestami nie chciala mimo ze ich zna i lubi! Nawet na szkoleniach przywolania musimy robic z `zostan` bo nie pozwala sie nikomu przytrzymac |
06-04-2012, 21:12 | #43 |
K-Lee Family
|
Ale ona nie próbowała się wcale odgryźć, a ja nie musiałam na nią huknąć ani nawet podnieść głosu Była zwyczajnie grzeczna
|
06-04-2012, 22:04 | #44 | |
Senior Member
|
Quote:
ojjj bidny ten Biduś! Madzia, ale na poważnie będziesz to chciała sprostować, czy pojedziesz na kolejną bonitację? - bankowo nie jest, to pies tej miary i mam bulwers czytając ten "kod" P.S. pytanko - czy członkowie klubu słowackiego lub czeskiego mogą (mają takie prawo) odwoływać się od "wyroczni"? |
|
06-04-2012, 22:23 | #45 | |
Galicyjski Wilk
|
Quote:
wszystkie wskazują że jest zdrowy na "na wszystko" różne,szczeniaki po nim rosną że hej(i tu chciałam zaznaczyć, odnośnie dyskusji sprzed lat,że wszystkie psy po nim mają oba jądra na swoim miejscu ) tak więc i 61 cm, mu nie zaszkodzi w jednym kodzie, bo Ci co go chcą użyć to to zrobią |
|
|
|