|
|
|
|||||||
| Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Plessowy wilczak
|
Ale za to często trzeba zmieniać śpiochy
|
|
|
#3 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Odswiezam temat i polecam artykul:
http://zdrowie.dziennik.pl/dziecko/a...d-witamin.html Od siebie moge dodac, ze Gaja przy 4 psach i 3 kotach w domu, przez pierwsze 2 lata zycia chorowala tylko na trzydniowke |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Tmave Zlo
|
Podwójna kontrola stanu pieluchy:
Co w trawie piszczy Nadal nie mogę się nadziwić, jak bezboleśnie Eurypides przyjął mojego huncwota O! Znalazłem ogon! Sierściucha ci się zmierzwiła.
Last edited by Joanna; 18-09-2012 at 21:10. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
czuły barbarzyńca
|
Taki duzy ten huncwot i ciągle nosi pieluchę?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Tmave Zlo
|
Ano ;( Polegli i rodzice i dziadkowie. U rodziców brak namiętności do prania a u dziadków brak - (zakładam optymistycznie) - determinacji do udowodnienia, jak to się znają na dzieciach. Efekt - liczymy że przed ślubem (swoim) wyrośnie.
Edit - Dzięki Anula - marnie u mnie z niemieckim :/
Last edited by Joanna; 18-09-2012 at 21:11. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
czuły barbarzyńca
|
wg Kopalinskiego:
huncwot szelma, nicpoń, gagatek, urwis, hultaj. Etym. - nm. Hundsfott '(pierw. tchórz, bezwstydnik) łajdak, szubrawiec'; Hund 'pies'; Fott 'srom'; na wzór łac. cunnus canis. Oj Joanna, nie mow na wlasne dziecko huncwot, bo to nieladnie Tak samo, jak "kiep" A synek śliczniusi, laski będą mdleć |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Member
|
Quote:
a co powiesz na tę fotkę? Widzisz jak na małej rączce Igora zaciskają się wielkie zębiska Eurysia .... a tu jeszcze Młody "zarobił z główki" ( nawet podwójnie - ale Rodzicielce wolno Eury wziął mały rewanż za wyszarpany ogon.... .... Igi przeżył i ma się dobrze... Chłopaki zakumplowali się mocno i bardzo im razem "do twarzy" |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Tmave Zlo
|
Quote:
|