|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
Uważam, że wystawę powinien wygrać najlepszy pies, a nie ten, którego rekomenduje gospodarz ringu, albo którego właściciel ma duże zasługi dla rasy. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Member
|
Quote:
To nawet koresponduje z prezentowanym niżej poglądem, iż wystawy, wystawami, a "my" i tak "swoje" wiemy - teoretycznie, czy praktycznie ?, bo mnie się wydaje, że to drugie. "Teoretycznie" to ja bym doceniła makiaweliczne zdolności "ktosia", gdyby ów był w stanie doprowadzić do sytuacji, że na tej konkretnej wystawie Amore Mio przegrałby z innym psem. A tak wygrał i .... tylko namieszał - na szczęście jedynie praktycznie - o teorię nie zahaczył. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Bo ktoś na początku popełnił "błąd" odnosząc się do przegranej Fenrira (rywalizującego w championach z Amore Mio), potem ktoś będący w dobrym humorze troszkę sobie poteoretyzował i wyszło na to, że w ringu ogon macha psem , "gospodarz" doświadczonym sędzią; bardzo śmieszne i poza wszelkimi podejrzeniami (jakby się ktoś chciał czepiać)
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
Ale cóż, zawsze powtarzam, że każdy sądzi podług siebie... kto ma jakieś tam intencje będzie je też widział u innych Ani nie wystawiam, ani nie hoduję, ani nie mam repa, ani szczeniaków do sprzedania czy egzaminów do zdania; wilczaka mam wyłącznie do kochania a moja suka nie stanowi dla nikogo konkurencji, więc naprawdę psie sprawy traktuję ze sporym dystansem. Tym to wyznaniem kończę mój udział w dyskusji i życzę więcej poczucia humoru i mniej podejrzliwości. |
|
|
|
|
![]() |
|
|