|
|
|
|||||||
| Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Ahoj Kometo, prosímtě hlavně ty klíče NE! Už jste snad viděli, že nějaký vlk či pes hází po druhém klíče??? jen aby mu něco sdělil. Jde to i jinak a BEZE SLOV, pokud to s čsv myslíš vážně, kontaktuj p.Dostála z Psiskolafalco(Liberec),učí jak opravdu komunikovat ne si na to hrát, vyhledej si na netu ať nedělám reklamu. Ale sdělit to, je nutnost.
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Jinak jsme začli zkoušet tu stopovačku, zatím teda úspěch v tom, že ho lze odchytit, když vyvádí vylomeniny... když nechce přijít na přivolání, tak si ho na tom přitáhnu, ale zatím se radši nechá vláčet, než by se sebral a přišel... postupně snad se to zlepší. Jinak jsem teda zjistila, že v cizím prostředí poslouchá |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
V dobrém, vidím že máš v odpovědi spousty omylů, ale budiž. Kdo neviděl nepochopí, a někdo ani nechce, to vidím u lidí nejvíce
. Čsv ale není německý ovčák.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Member
|
Quote:
A nevím jestli bych jela k panu Dostálovi, pár známých sním nemá zrovna dobré zkušenosti. Pro jeho aroganci a chování ke psům. Ani netová fora nejsou moc schovívavá k jeho metodám a už jen proto že čsv není NO bych tam pro tuhle pověst asi nejela. Ale to je můj názor, taky sem už párkrát směrem k arye něco hodila( nemám mušku a stačí ji vyrušit z dané činosti) a kupodivu, v tu chvíli splnila daný povel, tedy přišla ke mě. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
...píšeš, že si u něj nebyla, a takhle soudíš?:
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Member
|
Quote:
Mám přečtenou celou Dostálovu poradnu a některé věci mi prostě nesedí. Hlavně ohledně bull plemen, naštěstí v dnešní době je dost "výcvikářu" a výcvikářů, a v okamžiku kdy budu potřebovat pomoc mám na výběr z více možností |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
http://www.srdcervac.wbs.
|
Quote:
Pokud vím, má sám celkem nezvládnutého psa sibiřské hasky, který se k ostatním psům nechová zrovna nejlépe a má to od majitele dokonce povoleno. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Tak třeba nám, byly jsme u něj na soustředění a byl to úžasný zážitek. On ale není výcvikář, psy necvičí, ale komunikuje s nimi. A ten jeho "husky" je lajka:-)
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
Hazeni mi prijde v pohode,ale prijde mi tam dulezity,to aby pes nevedel odkud to leti,kdo to hodil a nemel naprahovou reakci.Tim hodem lze celkem uspesne prerusit nezadouci cinnosti,ale zase,dulezity je to nacasovani.Hodit po psovi retizek,kdyz uz 20 s pozira mrsinu ma ten efekt,ze si s tim spis popojde jinam,ale priste to udela zas. Ja nemam zadnou musku a trefim uplny houby.Takze hazeni pouze na kratkou vzdalenost,ale moc to nepouzivam.
Proste k privolani se mi nejlip osvedcila 10metrova stopovacka a stve me,ze ji ne vzdy mam.Pak se mi stane to,co vcera,ze sice ma jakousi snurku,cca 2 m,ale kdyz mi utekla ke krmelci,tak za boha jsem nebyla schopna ji privolat,i kdyz vedela,ze mam v kapse maso.Kdyby mela tu snuru dlouhou,tak by tam vubec neodbehla,protoze bych ji to zaslapla. Protoze si tam odesla plavnym krokem a ne loveckym cvalem.Ale kdybych byla dusledna,tak by tu stopku tahala furt do te doby,dokud by 100% neprisla. Pak bych ji zkratila na polovinu a trvala na tomtez a pokud by chodila i s metrovou snurou,pak bych ji sundala uplne. Ale ja jsem nedusledna a podle toho to taky vypada btw.Na Dostala jsem taky neslysela nic dobryho. |
|
|
|
![]() |
|
|