|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Wilkokłak
|
Jedziemy dalej.
Zajęcia agility stały się domeną Kai: ![]() ![]() Tunele są dla Łowcy ulubionym wyzwaniem ![]() Zwłaszcza, że w środku są często smaczki wrzucone przez właścicieli innych psów ![]() Kaja uczy Łowcę spokojnego, bezpiecznego przejścia przez kładkę: ![]() ![]() Na koniec hop na stół ![]() I wyciszenie - warowanie na nim ![]() Niektóre psy odkryły w sobie wyjątkowe zamiłowanie do... lotów przez przeszkody, jak np. goldenka - Morka ![]() Cdn... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wilkokłak
|
Pierwszego dnia odbyło się losowanie... przygody,
![]() ![]() I parę "popisów" innych psów: Reksio robi "A-kuku" ![]() Brinka trzyma na głowie Dinusia: ![]() Maggie robi "Smutnego psa"... na krześle... ![]() ...i na ziemi ![]() Cdn... Last edited by Grin; 10-07-2010 at 13:59. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilkokłak
|
Przedostatniego dnia odbył się profesjonalnie przygotowany dogtrekking. Trasa miała tylko 15 km, ale w ten upał to wystarczyło. Punktów kontrolnych było aż 11, przy czym nowość; hasła nie tylko trzeba było spisać, ale również i odgadnąć.
![]() ![]() ![]() Ciekawe, czyjego imienia dotyczy ten punkt kontrolny.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wilkokłak
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
Zlituj się, ja uziemiona choróbskiem w domu, zaczytałam się, a tu nagle KONIEC! No nie godzi się !
Zdecydowanie poproszę więcej |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wilkokłak
|
Nie da rady, a przynajmniej nie w tej chwili.
Teraz muszę się zająć i nakarmić dzielną ekipę dogtrekkerów, która właśnie przed chwilą wróciła do domu z Góry Św. Anny i to wcale w niezłej formie, biorąc pod uwagę to, co dzisiaj przeżyła. Ale cieszę się bardzo, że relacja się podobała. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Distinguished Member
|
Ja też, ja też, poproszę!
Ale Wam dobrze z tym Prestorem... pozazdrościć! My zaczynamy w poniedziałek "obozowe lato" w Alteri |
|
|
|
|
|
#8 |
|
VIP Member
|
Zgoda, priorytety przede wszystkim !
Ale czekamy tu na ciąg dalszy |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Plessowy wilczak
|
Kurczę, może za rok i nam uda się uzbierać pieniążki i też się wybrać bo wygląda wspaniale!
|
![]() |
|
|