|
|
|
|||||||
| Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
Jinak Hani, zapoměl jsem Ti odpovědět. Co se týká mapy, která bybyla interaktivní na Wolfdofu, je to trošku problém. Asi nemá cenu, aby tu byla jen malá schematická mapka ČR, bez možnosti zvětšení. No a mapové podklady, podobné serverům google nebo seznam, je třeba zakoupit. Ceny se pohybují v desetitisících korun (podle rozlišení a typu). Pokud by tedy někdo byl ochoten sponzorsky nám legální licenci poskytnout myslím, že by se pak dalo o takové službě u nás na serveru uvažovat.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Ahoj, to nevadí, Helča už to vyřešila za nás i se mi podařilo se tam zaregistrovat a píchnout vlaječku. To je na mě výkon
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Dobry napad, uz som tam pridala Freiku aj Berena... Dik, Heli!
|
|
|
#4 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Ty umíš jen kazit radost
Ale dík |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Sice s PC umím celkem dost dobře v Google maps se ale neorientuju. Nemohl by zde někdo kdo se již úspěšně na mapu přidal, napsat nějaký popis jak vlaječku přidat. Díky moc určitě se to bude hodit více uživatelům. Pavel & Assyr
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Musíš si na Google založit účet a potom si na mapce klikneš na "Upravit", na mapě potom na symbol značky (obrácená modrá kapka), vyplníš a je to.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
|
Už jsi tam
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Jj, zjistila jsem, že s tím trochu zápasí více uživatelů (nápověda na Google není zcela ideální).
|
|
|
|
![]() |
|
|