Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Żywienie i zdrowie

Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje....

Thread Tools Display Modes
Old 29-01-2005, 00:41   #3
Rona
Distinguished Member

Rona's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gaga
Quote:
Originally Posted by Rona
. Choć ostatnio kilka razy wzieto ją za "młodziutką sunię" :P
To uwazaj bo beda Ci proponowali, zebys jej te mlodoc urozmaicila macierzynstwem..ze taka ladna, ze chca szczeniaczki....
To już braliśmy i to przez wiele lat. Ale najpierw nie moglismy znaleźć odpowiedniego partnera (żaden pies nie dorównywał jej 'wilczą' urodą ) Gdybym wtedy wiedziała o istnieniu wilczaków, to kto wie...... Drugi powód - zawsze najbardziej ciagnęło ją do małych, czarnych pinczerków , a nie chciałam jej fundować dramatu w stylu Romea i Julii ...
Potem była już za dojrzała, ale główny powód jej dziewictwa to nasze przekonanie że nie powinno się rozmnażać psów o nieznanym pochodzeniu. Co prawda znajomi deklarowali chęć wzięcia jej szczeniaków, ale chcieli dokładnie takiego psa jak Szara, a tego nikt im nie mógł zagwaratować....

Ale za to Tina ma dzisiaj rewelacyjna figurę i wewnętrzne przekonanie, że nadal jest szczeniakiem I naprawdę jest przekochana, zwłaszcza teraz, kiedy zżera ja poczucie winy za kanapę A mnie już dawno serce zmiękło....
Rona jest offline   Reply With Quote

Posting Rules