|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
|
Thread Tools | Display Modes |
09-10-2002, 22:40 | #1 |
VIP Member
|
Znowu zapomnialam.. :)
W niektorych sklepach papierniczych mozna kupic bardzo ladne zeszyty (co
dziwo polskiej produkcji), na ktorych okladce jest czechoslowacki wilczak. I dam sobie reke uciac, ze to jest Irma z Wroclawia ))) Pozdrawiam, Margo
09-10-2002, 23:16 | #2 | |
VIP Member
|
Quote:
cos zwiazanego z wilczakami to dopiero osiagniecie )) Pozdrawiam, Margo
09-10-2002, 23:59 | #3 |
Junior Member
|
Powiem więcej widziałem nawet ludzi kupujących te zeszyty ciekawe czy
wiedzieli co kupują jeśli tak to napewno żadnego pojęcia o tym ile mi to daje satysfakcji. Już byłem gotowy podejść i porozmawiać ale czy normalny człowiek zaczepi kogoś kupującego zeszyt i zaczyna z nim rozmawiać o wilkach, nieistniejącym państwie - Czechosłowacji, hybrydach itp ?????????? Mogli by mnie zamknąć na obserwacje i wtedy to byłby wstyd. Adam |
10-10-2002, 09:19 | #4 |
Junior Member
|
czesc
u mnie w szkole ( pracuje od wrzesnia w podstawowce) jedna z uczennic taki zeszyt ma. Myslalem , ze wiecie i nic nie mówilem..... pozdrawiam///dzieju |
10-10-2002, 09:21 | #5 |
Junior Member
|
w auchanie?????
bo ponoć tam są , tak mi donieśli uczniowie................... A dzisiaj Roki ma operację....Trzymajcie kciuki. pozdrawiam///dzieju |
10-10-2002, 10:10 | #6 | |
VIP Member
|
Quote:
Pozdrawiam, trzymajaca kciuki Margo & banda
10-10-2002, 18:08 | #7 |
Junior Member
|
CzeĹć
Roki miał przepuklinę kroczową z jakims tam jeszcze odchyleniem "kątnicy" (kawalek jelita grubego) Już jest po wszystkim, teraz do końca życia dieta i ...możliwość nawrotów. Oby nie..... Pozdrawiam///dzieju |
10-10-2002, 18:47 | #8 |
Junior Member
|
media&wilczaki
Zeszytow jeszcze nie widzialam.....nie chodze do szkoly ; )
Ale kolejna zagatka dla mnie - ktory wilczak zagral wilka w 1.odcinku "wiesmina" podobny byl do Bolusia , ale nic sie Peronowka nie chwalila gdy wyliczlismy polskie gwiazdy ? A z chorobami to moze jakas plaga jesienna - my wlasnie wyslizgujemy sie ze szpon ropomacicza , choc bylo juz gesto : ( (teraz fanys ma brzuch glaciutki jak jamniczka...) Pozdr. z Poznania Kamila&co |
10-10-2002, 19:36 | #9 | |||
VIP Member
|
media&wilczaki
Quote:
Quote:
osiagnieciem bylo krolowanie przez caly dzien w wiadomosciach TVN24. Zadnego filmu sie jeszcze nie dorobil...ale musze zobaczyc ten odcinek. Moze Bolo po prostu nie chce sie z nami dzielic kasa.... )) Quote:
w kazdym razie najwaznieszje, ze z Fany jest juz wszystko w porzadku. Teraz trzymamy kciuki za szybki powrot do zdrowia... Pozdrawiamy, Margo & wataha
10-10-2002, 23:01 | #10 | |
Junior Member
|
media&wilczaki
Quote:
na pelne oczyszczenie no i ognisko zapalenia gotowe. Na szczescie nie bylo duze i w rogu macicy. Ale za to Fany przechodzila sama siebie - wet. nie mogl wyjsc z podziwu dla jej cierpliwosci - najpierw na usg i jeszcze kilku zabiegach. No coz juz pare osob twierdzi ze chyba nam psa podmienili bo jakis taki spokojniejszy ; )... Pozdr. Kamila |
|
16-10-2002, 00:19 | #11 | ||
VIP Member
|
Quote:
Quote:
nowej, bardzo zarazliwej chorobie. )) Objawy: - rozmawianie z psami - wycie przy pelni ksiezyca - slabosc do tatara - zdenerwowany osobnik zaczyna warczec - brak wyczucia czasu i przestrzeni (przejazdy po kilkaset kilometrow na spotkania trwajace kilka godzin) - .............. O czyms zapomnialam? Pozdrawiam, Margo
16-10-2002, 00:21 | #12 | ||
VIP Member
|
media&wilczaki
Quote:
Quote:
wiekszy numer... ) Pozdrawiam, Margo
13-09-2004, 15:59 | #13 |
Distinguished Member
|
Dziś, zupełnie przypadkowo, zobaczyłam właśnie taki zeszyt z Wilczakiem i po prostu nie mogłam go nie nabyć
|
|
|