|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Casting - takie ładne, obcojęzyczne słówko o wiadomej konotacji - nie miałabym nic przeciwko.... ![]() Oczyma wyobraźni widzę już te tłumy pięknych wilczakowych blondynek filuternie puszczających oko do Eurysia : "Mnie, mnie wybierz"![]() , "A ja następna"![]() Ale bez obaw, Agnieszko , to że mam wybujałą wyobraźnię nie oznacza, że tracę ![]() kontakt z rzeczywistością . Zatem "casting" wrzucam do kategorii "wishful thinking". A Euryś i tak jest na topie, bo single są trendy ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Distinguished Member
|
Idealne słowo, bo też sobie wyobraziłam tłumy panien wilczakowych podrywających takiego przystojniaka, jakim jest Eury...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Wreszcie po tylu modlach wczoraj spadl snieg.
Byl z nami bardzo krotko, ale udalo mi sie zrobic kilka fotek - juz po ciemku niestety Nic nadzwyczajnego, ale dla kogos kto widzi snieg dopeiro drugi raz tej zimy... no wiecie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wilcza Saga
|
U mnie śniegu nie ma...wczoraj trochę posypało, ale już nic nie ma....:P
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Distinguished Member
|
My za to ostatnio (NB w środku nocy
![]() Gierka, - podobnie jak pozostałe psy z miotu G które poznałam-ma piękny arystokratyczny pysk, o prawdziwie wilczym wyrazie. Poza tym to żywioł! W czasie krótkiego spotkania psy szalały w ciemności, więc trudno było im się dobrze przyjrzeć Ale kiedy Harka była już w samochodzie, spojrzała na mnie uważnie i wtedy zobaczyłam, że sunia ma w sobie to tajemnicze "coś", co ma tez Jolka, miała Tina - sama nie wiem jak to nazwać - subtelność? wrażliwość? psią mądrość? Coś, czego nie da się zobaczyć na zdjęciach i co można dojrzeć tylko u całkiem dorosłych psów. Niesamowite są te wilczakowe osobowości!!! |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
Madzia i Andrzej biją wszelkie rekordy gościnności - w środku nocy, z połowa dachu nad głową i placem budowlanym w ogródku przyjmowali nas bez zmrużenia oka! Nic dziwnego, że mając taki przykład ich psy są serdeczne i przyjazne
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Wiewiórka Wredna
|
Quote:
A tak poważnie to ja wiem o parapetowych wyczynach i podziwiam sucz za sprawność
|
|
![]() |
|
|